Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XP [VS] Vista

Agent007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo że Vista,XP chyba 3-4 GB Ram max więc Vista szybsza.Ale jak Vista i XP mają tyle samo ramu to XP lepszy :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no co Wy sie z tym ramem uparliscie, to nie są ograniczenia systemu tylko architektory 32 bitowej, tak samo vista jak i xp oblsuguje wiecej niz te 4gb ramu w x64

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
Oczywiście że vista jest lepsze, jest szybsza, lepiej używa CPU, oraz nie ma pierdolenia sie ze sterownikami, ma więcej opcji.

Jest w tym jedno ale... musisz mieć odpowiedniego kompa do teog, napisz co tam masz a sie coś wymyśli.

btw, jeżeli nie zalezy Ci na grach aż tak, to linuxa zainstaluj.

Po jakiego grzyba mi Linux i co na nim bede robic ??

Pozattym linux nie obsluguje podobno radeonuw a po zatym jest wielki plus do linuxa ze nie morzna go kontrolowac w zaden sposub i minus ze nie obsluguje exe :/

Edit :

Jagbym mial sie przezucic na linuxa to co z tymi all komendami i sterownikami ?? zaczynajac all od poczatku ?? <_<

A ty moze masz Linuxa czy XP ??

signature0a.png
Opublikowano

jak dla Ciebie to plus jest taki że więcej programów ma tam słownik :|

jak co robic... to samo co na windowsie, poza tym masz implementacje WinAPI (wine) i możesz odpalać niektóre windowsowskie programy.

osobiscie narazie używam Ubuntu jak bede miec nowego kompa to sobie gentoo zainstaluje, ale zacznij od ubuntu. tymczasowo siedze na xp bo mi sie laptop zjebał a nie bede instalowac tutaj linuksa na tydzien.

Co do gier... spokojnie moge grac w wowa na linuksie i jest ok.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...