Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Ozi

Kuchar10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uspokój się to tylko gra a ten domek ze złota był ,że tak się denerwujesz??? Mówię zrób sobie podziemną plantacje trzciny i kup cuba...

Lubish To?!

Opublikowano

może ze złota to on nie był ale trochę się przy nim napracowałem!

a tu jakiś ozi przychodzi i mi chatę niszczy za głupie wycięcie drzewa obok niego

Opublikowano

Boshe przez ten czas co tu pisałeś to ja bym już zrobił domek...I nie ryzykuj jak mówił Rafek123 tylko kub cuba...

Lubish To?!

Opublikowano

Ozi i tak wiem że to Ty! żałuje że przy pierwszym razie jak mi domek rozwaliłeś nie zrobiłem screena!

Ale specjalnie domek zrobiłem sobie z dala od miasta

Opublikowano

pocałuj się w du...

dobra spoko bo widzę że i tak nic nie zrobią z tym ale chociaż oddałbyś mi itemy te które wziąłeś!

Rafek obrońca się kur... znalazł

Opublikowano

Moim zdaniem są dowody że rozwala chatę.

Po co miał by ktoś stać przy ruinach kogoś domu i czekać aż ktoś przejdzie i zrobić mu ss-y?

Powinien być ban! I to zasłużony.

Szanuje kogoś prace! Nie wolno niszczyć kogoś roboty, co za czasy.!

mcac.png

Opublikowano

przecież itemków nie można wziąc bo są w skrzyni -,- lub w twoim ekwipunku byś musiał dednąc by wyleciały

Lubish To?!

Opublikowano

i nie ma bana za rozwalenie domka ,który nie miał ani cuba ani działki wykupionej bany są za czity lub kopanie dziur na warpach

Lubish To?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...