Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Ozi

Kuchar10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć skargę na gracza Ozi

Jak w temacie on rozwalił mi chatę.

A oto screeny:

780fa9c43c1b28d4811e4b97729dabb5.png

Gracz Imgodlikess jest niewinny

23_hxqneqn.png

Proszę o zrobienie coś z tym, już drugi raz zniszczył mi chatę

Opublikowano

Na ss nic nie ma pokazane ,że niszcze.W okolicy jest masa pustych domków nawet nie raczył tabliczki dac kogo to dom i daję SS jak namawia Imgodlikessa by powiedział ,że JA rozwalam oraz wulgi ku mej osoby. PS.Chłopie Cuba się kupuje

http://img220.imageshack.us/i/beztytuusssssssss.png/

http://img806.imageshack.us/i/beztytuuss.png/

Lubish To?!

Opublikowano

@Up

Chłopie! Szanuje się czyjąś prace nie zależnie czy jest Cuboid czy nie i nie zależnie czy wiesz, że to kogoś czy nie.

PS. On go prosi o "bycie świadkiem".

Opublikowano

pytałem się imggodlikess'a czy potwierdzi to, ponieważ on to wszystko widział a nawet Ci przy tym pomagał, ale z nim już sobie wszystko wyjaśniłem, więc nie zaprzeczaj bo wiem że to i tak Ty zrobiłeś

a wszystko przez to ze wyciąłem drzewo obok Ciebie i wtedy pierwszy raz mi zepsułeś chatę ale wtedy Ci odpuściłem. gdy ją odbudowałem poszedłem do miasta, wracam, a Ty mi rozwalasz chatę.

a te wyzwiska to dlatego bo mnie zdenerwowałeś, no sory ale czy jakby ktoś wam chatę rozwalił to nie bylibyście źli??

a i w regulaminie jest napisane że poza miastem nie trzeba stawiać tabliczek czyja to chata. Nawet jeśli to nikogo nie była chata to i tak nie powinieneś jej rozwalać

Opublikowano

pytałem się imggodlikess'a czy potwierdzi to, ponieważ on to wszystko widział a nawet Ci przy tym pomagał, ale z nim już sobie wszystko wyjaśniłem, więc nie zaprzeczaj bo wiem że to i tak Ty zrobiłeś

a wszystko przez to ze wyciąłem drzewo obok Ciebie i wtedy pierwszy raz mi zepsułeś chatę ale wtedy Ci odpuściłem. gdy ją odbudowałem poszedłem do miasta, wracam, a Ty mi rozwalasz chatę.

a te wyzwiska to dlatego bo mnie zdenerwowałeś, no sory ale czy jakby ktoś wam chatę rozwalił to nie bylibyście źli??

a i w regulaminie jest napisane że poza miastem nie trzeba stawiać tabliczek czyja to chata. Nawet jeśli to nikogo nie była chata to i tak nie powinieneś jej rozwalać

To sam siebie kłamiesz najpierw mówisz ,że nie brał w tym udział a teraz ,że jednak tak proszę o Zamknięcie tematu bo szkoda słów...

Lubish To?!

Opublikowano
To sam siebie kłamiesz najpierw mówisz ,że nie brał w tym udział a teraz ,że jednak tak proszę o Zamknięcie tematu bo szkoda słów...

a więc pokaż mi fragment w którym to napisałem??

Opublikowano

Brawo nawet nie wiesz co piszesz na czerwono jest napisane:"Gracz Imgodlikess jest niewinny"

I mu tej zasranej chaty nie rozwalilem szukałem Ceva bo tam full żelka jest

Lubish To?!

Opublikowano

Prosić o zamknięcie tematu to sobie możesz jak sam napiszesz skargę i ją oddalisz, a to jest skarga NA ciebie i trzeba to wyjaśnić.

Kuchar... napisałeś, że jest niewinny ten imgod... (i tak dalej ^^), ale wyjaśniłeś to sobie z nim, więc dla ciebie ON jest niewinny.

Opublikowano

Grałeś na singlu??? Jak znajdziesz jaskinie ,która jest głęboka to jest pełno żelaza a kręciłem się tam ponieważ szukałem jaskini...

Lubish To?!

Opublikowano

tu się przyznaje ,że to ja bo sie wkur...

Edit:Na pytanie Xreya nie mam bo wiem ,że to grozi permem.

I ci radze koleś zrób podziemną plantacje trzciny sprzedaj kup sobie cuba i nie ma obawy ,że ktoś ci zniszczy bo tak to 60% ,że ktoś ci rozwali..

Lubish To?!

Opublikowano

tak..tak.. nawet działki sobie nie wykupiłeś.Bany lecą za czity lub ciężkie obrazy a nie za domek rozwalony ,który nic nie miał wykupionego a jedyny dowód to ja z kubeczkiem w ręku ,który zalałem dziurę.To dobrze ,że nie starasz się o posadę KidModa bo by graczy by było z 30max

Lubish To?!

Opublikowano

w tym momencie ozi ma racje on ma tylko kubel z woda a kubel mogles se zrobic i wlac w niego de wode i wylac do morza :/

pro

zbieram - ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...