Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.5- Już W Następnym Tygodniu?

SopherPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was newsa :P

Tak, nowa wersja minecrfta będzie w przyszłym tygodniu :D

Będzie pogoda, statystyki, archiwements, napędzane szyny oraz świnia, która trafiona piorunem zamienia się w zombie pigmana.

Filmik przedstawiający pogode i inne :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Napędzane szyny? Pigman?

Skąd masz te informacje...?

No właśnie ??

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

Opublikowano

A oni zwalili z bloga notcha więc ;) Ma być w następnym tygodniu dokładnie nie podał notch kiedy więc pozostaje nam tylko czekać.

Opublikowano

Zapowiada się super :P Ale od razu od pojawienia nie ściągne. Zaczekam na klienta Zkumeku i pliki Nismonsa :P

jLRw2A6.png

Opublikowano

no jak wejdzie takei cos bedzie super ogolnie minecrafta pobralem z nudow bo czasami net mi siadal teraz ciesze sie ze mam taka gra bardzo wcigajaca tylkosz szkoda ze hajsu narazie na orginal nie mam ;/

-Ushio.png
Opublikowano

Skąd??

Stąd - http://notch.tumblr.com/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Informacje mam z bloga Notcha :D

http://notch.tumblr.com/

Jak się dowiem czegoś nowego to was poinformuję :P

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

@mancio4

Niektórzy nie znają tych stron :P A jak już znają to może tam nie wchodzą ^^

Opublikowano

Ja się ciesze że będzie w następnym tygodniu a nie za miesiąc bo przecież dorobienie takich funkcji nie może być proste :D (spodziewałem się tego update za miesiąc ^^)

Jeżeli ci pomogłem to postaw + będę wdzięczny

70188911.pngheadshotz.jpg

Opublikowano

I znowu będzie wszystko uaktualniać...

Ciekawy jestem tych pigman i statystyk.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Ja tam się najbardziej nie mogę doczekać statystyk i osiągnięć to wspaniała rzecz według mnie ; )

Co do pogody to ona nie będzie się tak co chwile pojawiać.

Tylko mnie ciekawi jedna rzecz jak piorun trafi na nasz drewniany domek to nam się spali?... czy też notch jakoś będzie temu zapobiegał.

arholninja.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

Zbieram +

arholyoutube.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...