Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Na Bieżąco

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc już jest pierwszy filmik prezentujący opady (pioruny) i statystyki i Archievementy

EDIT: Nie zauważyłem tematu który był jakby co to znalazłem to na mycraft.pl :P

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Super to będzie już nie mogę się doczekać

@topic

Mixsie może zaktualizujesz temat a dokładniej 1 posta?

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Witam, ciekawym pomysłem bylo by dodac tzw klapy w podlodze (lub suficie) jezeli ktos moglby napisac do Nothca o dodanie tego o co prosze byl bym wdzięczny ;D

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

Opublikowano

Nom może być bardzo ciekawie mi bardzo się podoba ta wersja burzy i pogody to może być naprawdę ciekawe interesujące staje się też nowe typy sadzonek gdyby dało się sadzić drzewa brzozy i nowe rośliny a nie tylko same zboże tylko np: słonecznik czy coś takiego xD

Ciekawią mnie jak będą wyglądać te osiągnięcia i statystyki. Myślę że wersja 1.5 Będzie bardzo ciekawa i dużo nowych fajnych rzeczy zostanie wprowadzonych. Czekam na tą wersję. Gdzieś czytałem że 11 listopada 2011 roku ma być finalna wersja ciekawe co tam będzie w niej umieszczone :)

Opublikowano

Jeżeli chcecie żeby ten temat dalej się rozwijał to szukam kilku chętnych osób do pomocy.

Sam już nie daje rady bo mam masę nauki w szkole.Dokładniej chodzi mi o to że jeżeli ktoś ma chęć popisać trochę o nowych updatach,news'ach

to niech swoje prace wysyła mi prywatną wiadomością.Jeżeli tekst będzie w miarę dobry będzie doklejany do tematu(oczywiście z nickiem tego kto to napisał).

Myślę że się ktoś chętny znajdzie.

Tak jak pisałem kto chętny pisać prywatną wiadomość z pracami (ładnymi bez błędów ort.).Proszę tekst wklejać na jakiś serwis typu "wklej.org" i wysyłać linka do tekstu na servisie.\

Z góry dzięki

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jeżeli chcecie żeby ten temat dalej się rozwijał to szukam kilku chętnych osób do pomocy.

Sam już nie daje rady bo mam masę nauki w szkole.Dokładniej chodzi mi o to że jeżeli ktoś ma chęć popisać trochę o nowych updatach,news'ach

to niech swoje prace wysyła mi prywatną wiadomością.Jeżeli tekst będzie w miarę dobry będzie doklejany do tematu(oczywiście z nickiem tego kto to napisał).

Myślę że się ktoś chętny znajdzie.

Tak jak pisałem kto chętny pisać prywatną wiadomość z pracami (ładnymi bez błędów ort.).Proszę tekst wklejać na jakiś serwis typu "wklej.org" i wysyłać linka do tekstu na servisie.\

Z góry dzięki

Nie dość że masz mpc media team mase nauki to jeszcze niedawno kida sobie wziąłeś a jeszcze marudzisz na brak czasu...

@Topic

to prawda z tymi torami elektrycznymi? i pigmanem?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Pewnie w piątek w tym tygodniu.

A z torami chodzi o to że nie będzie trzeba robić busterów tylko będzie jakby elektryczna kolej

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...