Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Drzewo Skilli

dreszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka obiekcji:

W inżynierze:

Nie nad wrogiem, widzimy oznaczony granat co pozwala nam się odsunąć szybko.

Nie wiem co z tą mapa taktyczną, ale gdy otrzymujemy obrażenia widzimy na HUD wskaźnik z której strony one pochodzą, z każdym levelem dokładniej.

Takie moje spostrzeżenia. Nie, żebym się wcinał w temat.

Dziękuje ;) Poprawione :P Później wstawię medyka :)

1314539894-U88990.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku. Po co piszesz jak bredzisz. Nie znasz się na tej grze i tyle a piszesz. Lepiej napisać trochę a z sensem. Snajpera tak popierdoliłeś że szok. Jaki ty masz lvl ? 3? Bo ja 20,18,11,11,8 Wszystkie postacie w tym inżynier 2 razy. I jak to czytam to mnie śmiech ogarnia i żal ściska. Ja właśnie napisałem Assa, Inżyniera ,medyka i dzisiaj wstawię Snajpera na stronę mojego klanu. Popierajcie dalej chamstwo i złodziejstwo.

A co do praw autorskich to nie musiałem napisać aby nie były kopiowane. Wystarczy że ja to zrobiłem i należy mi się do tego prawo. Nie uciszysz mnie a ja nadal czekam na Reakcję MPC

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

Opublikowano

@up

Nie znasz prawa Polskiego to czego tutaj szukasz.

Idź się zapytaj mamy, taty, babci or wujka.

Jak Ci tak powiedzą jak ty mówisz to myślę, że są za PiS'em...

Dorośnij kolego i przestań płakać.

Dziękuję.

Nawet Mou musiał zainterweniować. ;)

w83od2.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Człowieku. Po co piszesz jak bredzisz. Nie znasz się na tej grze i tyle a piszesz. Lepiej napisać trochę a z sensem. Snajpera tak popierdoliłeś że szok. Jaki ty masz lvl ? 3? Bo ja 20,18,11,11,8 Wszystkie postacie w tym inżynier 2 razy. I jak to czytam to mnie śmiech ogarnia i żal ściska. Ja właśnie napisałem Assa, Inżyniera ,medyka i dzisiaj wstawię Snajpera na stronę mojego klanu. Popierajcie dalej chamstwo i złodziejstwo.

A co do praw autorskich to nie musiałem napisać aby nie były kopiowane. Wystarczy że ja to zrobiłem i należy mi się do tego prawo. Nie uciszysz mnie a ja nadal czekam na Reakcję MPC

Daj mi dowody. Gadać to ja też potrafię.

Opublikowano

Hmm... Co mnie kur...(za przeproszeniem) obchodzi,który masz lvl... Człowieku... Jeżeli masz lepszy poradnik to go wstaw(Panie Jezu co za ludzie)... Ty ciągle z tymi prawami autorskimi.... Prosiłem cię o paragraf(jakoś go nie otrzymałem <_< ).Sęk w tym,że z Twojego poradnika niema tu nic... Chłopcze(wnioskuje,że jesteś jeszcze dzieckiem)skończ z tym bo tylko się pogrążasz...Chcesz podyskutować? Zapraszam na TS lub Skype <_< To tyle z mojej strony... Więcej na takie mało kompetentne odpowiedzi nie będę w ogóle się wypowiadał...

@Mounthains Dzięki za interwencje, ale sądzę,że to nic nie da(,,Gadał dziadek do obrazu") :unsure:

@Edit Ukończyłem pracę nad poradnikiem... W razie jakichkolwiek błędów stylistycznych/składni/interpunkcji/logicznych oraz niezgody z prawdą gry, poprawki proszę składać w komentarzach lub wiadomości prywatnej.

PS. Wyrówna ktoś? Filo wyminusował większość tutaj... Wyrównałem paru osobom,aczkolwiek sobie nie mogę :( (dziękuje za wyrównanie)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

hahaha - ale sie ubawiłem :) - policja, prawo - hmmm zapewne kolega filo nie łamie prawa :) i wszystko co ma na kompie jest legalne i oczywiście idąc na policje udowodni w 100% że to co nazywa poradnikiem jest tylko jego własnością i nie da się tego wykonać w identyczny sposób nie łamiąc prawa - a powiem ci że się da bo każdy może zrobić scrn. i wstawić w 99,9% taki sam poradnik gdyż materiały z jakich korzystano w poradniku są ogólnodostępne i nie są twoim dziełem ( bo przecież gry nie zrobiłeś sam ) - powodzenia z ta policją ale skoro lubisz chodzić tam bo fani są panowie ( hmmm) to spoko możesz ich pozdrowić

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

wkładasz minę w ekwipunek pod np. 6. Włączasz grę i naciskasz w tym przypadku 6. Wtedy mina zostaje rzucona na ziemię

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dead Man's Trigger polecam dać w to chociaż 1 pkt bo można na tym sporo fragów nabić

であるSpidoo

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam takie pytanie czy Tow Missile System atakuje cele zaznaczone z tracer dart czy nie ?

Zbieram Plusiki .

A więc jeśli Ci pomogłem to odwdzięcz się ;) .

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie masz czasu uzupełniać tego, to nie rób ;D

Ja i tak w tym tygodniu robię mega poradnik do p4f także wszystko się tam znajdze razem ze skillami.

OndteAw.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Szkoda że niezaktualizowany.

Bardzo potrzebuje informacji o reconie, gdyż

dopiero zaczynam grać w tą grę a sniper mi najbardziej się podoba.

Problemem również są bronie do kupienia, bo proxy nie działają ale trudno.

Prosiłbym o jak najszybszą aktualizacje ( jak nie wszystkiego to tylko recona), albo

napisanie nowego poradnika.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...