Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robie Clienty

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pisałem o 14 i nadal nikt nie napisał czy dostanę czy też nie.Nie to że jestem chamski ale chcę wiedzieć czy mąka mnie olewa czy ma za przeproszeniem w dupie

Opublikowano

@Up

przeczytaj dokładnie pierwszy post!

@Michał

masz racje ;). tym czasem:

Down:

http://adf.ly/1BonB

morrior

http://hotfile.com/dl/114319430/2ce1746/Minecraft_by_Mka_for_Micha370.rar.html

Skan:

Czysty plik na 100% sami przeskanujcie jak nie wierzycie

Nie ma:

Strzały lodowe wybuchające itp.,

Portal Guns,

Lava Tools,

Arbuzy,

@fredi

nie dodałem modów :

sdk's guns

lava tool

Black Diamond Tools

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja pisałem o 14 i nadal nikt nie napisał czy dostanę czy też nie.Nie to że jestem chamski ale chcę wiedzieć czy mąka mnie olewa czy ma za przeproszeniem w dupie

Ja napisałem o 8:47 (byłby 2 post, gdyby nie mój dziadowski internet) i nie płaczę "DAjW CiJlEJntA, Booo TeAk!" Maka ma własne życie, ale fakt, z obowiązków trza się wywiązywać.

Opublikowano

@Mąka, mógłbyś napisać jakie mody pominąłęś ? Oczywiście minusy na Twój każdy post w temacie lecą bo tak czy srak client kozacki - takiego właśnie potrzebowałem a sam poskładać nie umiałem :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

@up

fredi napisałem ;)

ZAMYKAM PROŚBY O CLIENTA GDYŻ NIE WYRABIAM SIĘ Z TYM ALE TAK CZY OWAK PROSZĘ NIE ZAMYKAĆ TEMATU GDYŻ TE OSOBY CO ZŁOŻYŁY ZAMÓWIENIE OTRZYMAJĄ JE A PROŚBY O CLIENTA ZOSTANĄ OTWARTE GDY ZROBIE WSZYSTKIE W TEMACIE LUB KTOŚ SIĘ ZGŁOSI NA POMOCNIKA.

Pozdrawiam. Mąka

P.S. Proste Clienty z max 5 modami mogę przyjąć ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Mąka - dzięki :D Jak pisałem moją wiadomość to Twojej jeszcze nie było xD Jakoś się bez tych modów obejdę. Ważne że TNT i Plane jest :) Jeszcze raz dzięki.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Chciał bym dostać Clienta:)!

Z modami: X ray, MineColony, Millenaire, Miner's Helmets, Weapon Mod, TNT Mod, TooManyItems, PlaneMod, AudioMod i Modloade, NetherCraft i mod z pochodniami które świecą sie w ręku.

Spolszczone: Tak

Info dodatkowe: spakowane w rarze

Nagroda: 5* i limit -

Edit sorry nie zauwazylem ze skonczyles robienie clientów ;/

Opublikowano

Mąka jest mały problem z moim clientem jak naciskam i nie pojawia się ekwipunek. ;/ Według mnie jest to problem ze strony Too many items. Popraw jak możesz.. :)

@edit

Już sobie poprawiłem.

@edit

TNT mod mi nie działa zapala sie i jak ma wybuchnąć to lag i MC sie wyłącza.

Opublikowano

Z modami: Bumpmaftv1 5 5.rar link: http://www.speedyshare.com/files/26386063/Bumpmaftv1_5_5.rar. chodzi o tekstury

Spolszczone: Nie :)

Info dodatkowe: spakowane w rarze

Info dodatkowe: jedyne co chce to aby to byla wersja piracka i zeby miala ten mod: Bumpmaftv1 5 5.rar link: http://www.speedyshare.com/files/26386063/Bumpmaftv1_5_5.rar. Chodzi o te tekstury , nie wiem czy daloby sie tak jeslji nie to powiedz ;p

Opublikowano

Z modami: TNT Mod, InstantHouse, DynamicLight, Ten mod co przewijasz kolkiem myszy dzien i noc, Minimapka

Spolszczone: Nie

Info dodatkowe: spakowane w rarze, wersja orginalna

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Chciałbym dostać clienta

Z modami:Pistons,Dynamic Light, xray, InstantHouse, TooManyItems, (może być z arbuzami ale nie koniecznie)

Spolszczenie:Nie

Info dodatkowe:Zapakowane w rar

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co wy ludzie wyprawiacie, tego nie da się wypowiedzieć ludzkimi słowami.

Żądacie Bóg wie czego, i to jeszcze w okresie czasowym - 5min. ?

Wszystko jest proste, i wystarczy posiedzieć max 20min. przed filmikami na YT i zobaczyć jak oni to robią.

Przecież sklejenie 5 modów to nie jest jakieś trudne zadanie.

Rozumiem, sklejenie paczki, która posiada 15+ to jest jakieś zadanie po czasami mody nie są kompatybilne nawet wklejone pojedyńczo, gdy posiadają wszystko co potrzeba.

Kolejna rzecz - czas podań.

CZY WY LUDZIE UMIECIE CZYTAĆ? PISZE PRZECIEŻ WYRAŻNIE DO 10.30 A POTEM OD 16.00 - 17.15. Rozumiecie, że żeby zrobić kilkanaście różnych modów dla 30+ osób trzeba czasu i nie zawsze każdy go ma.

W 1 poście jest wyraźnie napisane, że mody będą wykonywane w maxymalnym odstępie czasowym 48h, więc nie spamujcie jak idioci 24/7 o clienty.

Ja zaczynają grając w tę gre przez miesiąc nie wiedziałem o istnieniu modów i jakoś grało mi się świetnie.

Wiec nie spamcie teraz po tym co napisze, że nie da się grać.

Mąka robi wam kurwa przysługe, że robi brudną robote (nie umiem tego inaczej określić), a wy spijacie śmietanke i w najlepsze sobie gracie.

Może by się ktoś zaproponował z pomocą, a nie zlecacie to innym, bo sami nie umiecie.

Od tego jak wklejać mody i jak je konfigurować służy instrukcja obsługi, więc czytajcie ją, bo to jest pisane jak chłopu na miedzy.

Jeżeli wy tego nie rozumiecie, to kim wy możecie siebie nazwać. Ponoć każdy tak się zna komputerach, a teraz co? Wychodzi szydło z worka.

Mam większe poczucie wartości, gdy sam coś zrobie a nie zagarne czyjąś prace.

Więc prosze was jedynie o jedną rzecz, nie mówcie, że nie umiecie bo tak pewnie zrobiła większość osób, tylko spróbujcie sami i napewno za którymś razem wyjdzie, i może wynik bedzię jeszcze lepszy niż oczekiwaliście ?

Jeśli ktoś ma troche oleju w głowie to przeczyta to co napisałem, a jeśli nie to jego problem, bo mnie to nie obchodzi.

Ja osobiście podziwiam Mąke, że zobowiązał się zrobić coś takiego, wiedząć jakie mogą być tego skutki.

@Menester

Przyznaje Ci racje, że to był twój pomysł, ale po co ten cały bałagan, z nowymi postami i ząsmiecaniem forum.

Poproś Mąke, żeby dodał cię jako pomysłodawce tego pomysłu oraz pomóż mu tworzyć, bo chyba im więcej osób tym lepiej.

Ja osobiście też chetnie pomogę w tworzeniu clientów, dla ludzi, którzy "nie umieją tego robić."

Nie żądam za to żadnych + ani - bo jest to mi niepotrzebne, i odrazu zabieram się do pracy nad clientami.

Będę je wklejał do następnych postów, razem z info co w nich jest a czego nie dodałem bo był crash.

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

Mod Dla : HeniutX_PL

Download :

http://www.speedyshare.com/files/27955440/Margos_Mod_-_HeniutX_PL.rar

Skan :

Na VirusTotal tylko do 20mb

Co dodałem :

1. TNT Mod

2. Dynamic Light

3. Scroll The Sky

4. CJB's Minimap

5. Instant house

Czego nie dodałem :

Dodałem wszystko tak jak sobie życzyłeś ;]

Zastrzeżenia :

Pamiętaj o godzinach przyjęć zamówień. Zara poprawie tak jak prosiłeś bo poprzednio dodałem minimape od CJB's.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mod Dla : zapoleq

Download :

http://www.speedyshare.com/files/27955707/Margos_Mod_-_zapoleq.rar

Skan :

Co dodałem :

1. Pistons

2. Dynamic Light

3. Xray

4. Too Many Items

5. Instant house

Czego nie dodałem :

Zastrzeżenia :

Pamiętaj o godzinach przyjęć zamówień.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mod Dla : Zerszt

Download :

http://www.megaupload.com/?d=BR6B2Q0A

Skan :

Co dodałem :

1. Mod Loader

2. Audio Mod

3. Too Many Items

Czego nie dodałem :

Zastrzeżenia :

Pamiętaj o godzinach przyjęć zamówień. Nie wmówisz mi, że nie umiesz 3 plików skleić. :]

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

@MargoPL

Wielkie dzięki.

Chcesz - czy + ?

Mogę pomagać w robieniu klientów.

Wymogi:

Napisz mi na gg (3027377):

Chciał bym dostać Clienta.
Mój nick z MPC: HeniutX_PL
Z modami: Wymień jakie chcesz mody
Spolszczone: Nie/Tak
Info dodatkowe: spakowane w rarze/zip/exe
Nagroda: 5* i limit + 

Mody robię w max. 48h zazwyczaj 24h + upload (15min)

Wstawiam je tutaj. Więc nie patrzyć na GG, a to GG po to aby nie spamować w temacie

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Chciał bym dostać Clienta.

Mój nick z MPC: Maxaz

Z modami: SPCommands, Builders, TNT Mod, Ten, co daje lasy, ModLoader, TooManyItems

Spolszczone: Tak

Info dodatkowe: spakowane w exe

Nagroda: 5* i 2 plusy

Non omnis moriar.

Opublikowano
Chciał bym dostać Clienta:

Z modami:Kaevator SuperSlopes, Feanor'S Mods, Milienaire, Shelf Mod, ModLoader, AudioMod, Dynamic Lights.

Spolszczone:Nie.

Dodatkowe informacje:Paczka rar.

Nagroda:limit -, 5.

Nie spiesz się Mogę poczekać.

Ludzie no bez jaj napisałem wczoraj o 9.56 i nie dostałem do tej pory. Napisałem, że mogę poczekać, ale bez przesady. Nie poganiam was, ale z obietnic trzeba się wywiązywać.

nf5l38.jpg
Opublikowano

@up

no właśnie czyt pierwszy post wiesz ile to 48 godzin? Robi się powoli bałagan :/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ludzie no bez jaj napisałem wczoraj o 9.56 i nie dostałem do tej pory. Napisałem, że mogę poczekać, ale bez przesady. Nie poganiam was, ale z obietnic trzeba się wywiązywać.

@up

no właśnie czyt pierwszy post wiesz ile to 48 godzin? Robi się powoli bałagan :/

Popieram Mąke

Opublikowano

chciałbym dostać clienta

z modami commends single player

Samoloty

TooManyItems

Single Player Commands

More Creeps

Fajerwerki

human

Balkon's Weaponmod

Elemental Arrows

lodowe strzały itd

mod jakiś na broń

dark mod creatures (to z ogrami)

i jak co jeszcze potrzebne

spolszczenie: tak

dodatkowe info byłbym wdzięczny za instrukcje pl. i odrazu to w minecraft.jar wersja 1.4_1

nagroda: limit - i 5

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

chciałbym dostać clienta

z modami commends single player

Samoloty

TooManyItems

Single Player Commands

More Creeps

Fajerwerki

human

Balkon's Weaponmod

Elemental Arrows

lodowe strzały itd

mod jakiś na broń

dodatkowe info byłbym wdzięczny za instrukcje pl. i odrazu to w minecraft.jar wersja 1.4_1

Czytałeś ile modów max. ?

Opublikowano

postaram się zmniejszyć ich liczbe ale właściwie gdzie pisze o max modach?

edit mody

chciałbym dostać clienta

Samoloty

More Creeps

Fajerwerki

human

może taki być?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...