Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania Crysis 2

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kuźwa pogadałem z kolesiem jednym bo tak tłumaczył mi żeby zwiększyć o 5FPS no zwiększyłem ale gadałem też o kompie ogółem że jak mu może lepiej chodzić ma gorszego kompa ja o wiele lepszego i mu śmiga na lepszych detalach i mówi ściągnij sterowniki najnowsze ja mówię co to da ale sprubóje spróbowałem iiii i chodzi na 1024x1024 :D chodz o wiele lepiej niż wcześniej więc jednak stery pomogły ;D i teraz Crysis 2 dopiero wygląda może nie mam najwięcej fps :D ale o wiele lepiej jak wcześniej:D

Opublikowano

Hmm... Jak będziesz wymieniał kartę, to weż GTX460 1gb. Mam taki procek jak ty i ta karte i gierka chodzi na full 1920x1080 43FPS stale. A lagi w multi mam tylko przez hosta.

Opublikowano

Ja mam kompa podobnego bo grafa taka sama procek 2x3.00GzH 2gb ram i działa bez lagów na max detalach. Więc dobrze zrobiłeś z instalacją new sterowników

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...