Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania Crysis 2

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie z innej beczki hmm Procesor II X4 840 Phenom 3.2GHZ 4GB RAM NVIDIA GeForce GT 430 Komputer złożony za 1200 zł bo nie stać mnie więcej a raczej nie mnie a ojca.Ale tu pojawia się pytanie na 800x600 i ustawienia grafiki gracz smiga elegancko a nawet super elegancko a jak dam chociaz 1178x960 zaraz po 800x600 to elegancko chodzi ale strzelanie już takie dziwne :P i tu pytanie a raczej pare

1: Czy naprawdę ten Crysis 2 ma takie wymagania?

2:Czy to wina kompa że tak słabo czy sterów ?

3:Bardzo proszę o odpowiedzi :)

Opublikowano

No kompa mam z 3 tyg więc najnowsze stery chyba jesio nie wyszły ;) a tak żeby pograć na full ile trzeba dać za kompa ? bo np AC BROTHER HOOD chodził na fulll detalach:)

Opublikowano

1.Takk Crysis ma duże wymagania ;] Poszukaj w dziale będzie gdzieś temat to zobaczysz wymagania ^^

2.Ściągnij nowe sterowniki do karty graficznej jeżeli będzie to samo to wtedy znaczy że to wina kompa ;]

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

Ta karta to najgorsze gówno jakie może być procesor ok ale kartę będę musiał zmienić to wiem od razu:D hmm Ramy Geila 1660MhZ więc ramy dają rade ale karta tak z 600 zł i będzie ok:P

Opublikowano

Mój Sprzęt :

Windows - 7

Karta Graficzna : GeForce 8600GT

Procesor - Core 2 Duo

2,4 GHz

2 GB Ramu ;]

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

Ten procek to 4 rdzenie czy mi się zdaje?

Jak tak to gierka Ci śmignie dosyć ładnie przez ten procesor.

Mój kolega ma 3x3.0 i chodzi mu na full.

Zainstaluj najnowsze sterowniki do grafy, dźwięku.

Ja mam 2x2.80(za niedługo 4x3.30^^) 4gb ram, GF 9800GT 1gb Chodzi mi na najniższych. (1980x1080rozdzielczość)

w83od2.jpg

Opublikowano

Silnik crysisa 2 (CryEngine 3) probuje wymotac wszystko co sie da z twojego sprzetu.

Dziocha powiem ci tak. Idz do miasta i pochodz do sklepow co robia skladaki (na pewno jest ich kilka) i popytaj o sprzet do gier za tyle i tyle.

To co ci doradza mozesz sobie sprawdzic w necie opinie i ostatecznie zdecytowac sie.

W crysisie 2 dosyc latwo jest zrobic najlepsze wymagania. Sam mam kompa za 2.000 skladaka i crysis 2 ma wszystkie opcje na maxa. Jedynie troszke przy multi scina ale to moze juz wina neta

Opublikowano

No to_shoort czy jakoś tak to jak ci może smigać na full ???? ja mam 3.2GHZ 4 RDZENIE 4GB RAMU GEILA KARTĘ 1GB I MUSZĘ GRAĆ NA NAJSŁABSZYCH OWSZEM ZALEŻY TEŻ O CZYM WY MÓWICIE I O ILU FPS :) ja kompa mam od 3 tyg więc przez 2-3 lata kompa zmieniał nie będę jedynie co nie daję rady w Crysis 2 u mnie to karta GT430 SYF totalny co z tego że ma 1GB jak ma słaby procesor i traktowanie rdzenia leży tak to tylko wymienię kartę tak do 600 zł na porządna jakiegoś GTX i śmignie na full myślę bo puki co 800x600 i jazda;P

Wina może być Dysku słabszy przesył danych bo dysk mam około 5 lat 250GB więc to też może być wina chodź nie wiem

Opublikowano

Tutaj masz min. wymagania

* Połączenie internetowe do instalacji i gry sieciowej
* System: XP / Vista / Windows 7
* CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz, AMD Athlon 64 X2 2Ghz lub lepszy
* RAM: 2 GB
* HDD: 9 GB
* GPU: nVidia 8800GT 512Mb RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM lub lepsza

;)

Opublikowano

Powinna ..

masz pirata czy oryginałkę ?

Bo kumpel ściągał pirata to ściągnął taka wersje , że wszystko mu się cieło .. a jak ściągnął inną wersje to chodziło elegnacko ^^

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

Na Niskich może i pójdzie ;)

Ściągnij i zobacz , bo kupować się nie opłaca bo może się okazać że nie pójdzie Ci ;}

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

no chyba nie xD [jak tak to odpowiedz z dobrego serca]

To minimum potrzebuje gdzieś z +3.0GHz jedno rdzeniowego.

768mb mało gier Ci pójdzie pod tak dużą wielkością ram.

Nawet nie masz co ściągać. ;)

Ja mam 2x2.80GHZ 4gb ram i GF 9800gt 1gb i chodzi na najniższych...

w83od2.jpg

Opublikowano

Mówicie że wersja Crysis 2 ma coś do tego ? mam tą Crysis 2 FTL z ThePiratBay z patchem 1.2 :) może faktycznie stery zajebać:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...