Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipy Na Isro

AnarHia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Szukam ekipy na Isro serwer dowolny ;) Proszę tylko pisać jakiś kontakt , nick , no i oczywiście serwer .

Ps.Chętnie dołączę do jakiejś polskie gildii . Pozdrawiam.

Opublikowano

hmm... nie wiem jak to wytłumaczyć, ale na Isro nie ma czegoś takiego jak społeczność... ekipę możesz zebrać na nowym servie jak zaczyna z no-lifów każdy startuje z 1lvl-em i kupuje tyle silków, że ma sun wep na każdy DG i w huj innych ulepszeń i tak lvl-ują 8 takich... Takto zrób po prostu własne party albo kup postać na 80lvl-u ew. 101+ i sobie popykasz już fajnie

ekipę to możesz zbijać na FW albo fortece jak masz 110 albo na pt w alex. Poniżej to dosłownie jednostki...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Zapraszam na Ares. Na s-o.pl jest temat, z resztą na sro.com.pl też.

Gildia TerrorSquad 5lv

Własna strona gildiowa www.gildiaterrorsquad.fora.pl

Własny server Ventrilo

Codziennie ~3-5osób online w weekendy ~10+

Lvl'e średnia 64 niektóre 47, 45, 39.

Jak będziesz grzeczny to trochę ktoś Cię wyfarmi na ongach albo/i zrobi jakieś taxi. =)

Zapraszam wszystkich zainteresowanych.

Opublikowano

100% się sprawdza to co mówiłem :D gildia, w której przyjmą n00bka i zrobią a niego pr0 nie istnieje... trzeba mieć chara kupionego albo 2 miesiące czasu zmarnowanego ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie wiem jaka przyjemność z gry jest kupienie chara na allegro i być już ustawionym .

Lepsza satysfakcja według mnie jest jak się samemu do czegoś dojdzie a nie na ułatwieniach , to tak samo jakby grać w zajebistą grę na kodach...

Już wole się pomęczyć te pare miechów niż na ułatwienia .

@Ravee

A tam bot , on się nie liczy ... ;p w jakimś sensie to tak jakbym ja bił bo to moja postać od zera a jak kupisz to już tak nie jest ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ułatwienia to także boty a wątpie że grasz bez bota^^

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

ja moge zagrac ale jestem totalnie nowy i nie wiem nic o tej grze :P (nie wiem nawet co to jest Isro)

ISRO - to europejska wersja gry Silkroad

Tak jak jest Csro - chińska , Ksro koreańska itd.

Musiał byś poczytać o interfejsie i innych rzeczach.

Z ISRO jest tak że albo wklepiesz dużo kasy od 1lvl na bota i silki itd.Albo allegro i jakiś lekki charek 90-100 wtedy pt masz i pykasz :).

Opublikowano

dokładnie. Na chara od początku

a) wydasz więcej kasy

B ) zmarnujesz więcej czasu

c) więcej się kłócisz i każdy cię ignoruje, bo jesteś low

Ja gram na helios, ale (proszę o wybaczenie) pomagam na forum a nie w grze. Kiedyś pisałem temat, że pomogę na servie, ale teraz co najwyżej na GG czy cuś. wydanie 100wki na grę i kupienie chara na 101+ dobrego to tak, jakby kupić grę na PC. Jakby coś to chętnie doradzę co warto na allegro kupić (bez promocji... tylko tak mówię).

Co do serva helios: masa turasów

polska gildia jako jedna z top (Armada i SUI_ANNA ftw)

najlepszy gracz na servie jest polakiem :D w dodatku go znam xD

taniutki gold na allegro (po 6zł za 100m nawet, więc kupić sobie postać za 100wkę i z bilion golda i szorować na pt do alex na 107 :D)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Wtrącę swoje zdanie. Jeśli ktoś jest ogarnięty ma laptopa, może spokojnie bez wydawania pieniędzy ustawić się w grze. Ja wydałem na postać 140zł, teraz tylko doładowanie sbota co miesiąc. Postać świetnie na siebie zarobiła. Farmie dodatkową postacią 6 postaci eruo wkrótce będę miał swoje full party. Nie zależność party w silku to bardzo dobra sprawa ;]

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

ja mam zajebiste rozwiązanie zagrajcie sobie na csro albo rsro

+ csro to broń + 66 ( o ile sie nie myle ) na początek i 20k sp (chyba ) , dużo eventów , miła atmosfera , można programami zmniejszać lagi

- mega lagi .... ale na szczęście są programy od tego , chińska wersja ( jest zangielszczenie )

+ rsor niemal legalne bocenie ( chyba nie znam osoby która za to bana ma ) xD , eventy częste , zero lagów , puste serwery , tani gold ( w sensie kupna za zł)

- mało polaków , ruska wersja ( jest zangielszczenie )

osobiście polecam rusro serwer artemida :)

albo csro Div 2 serwer do wyboru

NJxbd4x.png

Opublikowano

@valenar

SUI_ANNA ftw !

Forteca Jangan jest nasza !

FactorGamerS forever <3

Faktycznie helios to w 60-70% turasy, masakra.

Ale są teraz fajne turki :)

PayN też dobry agent jest jak SUI_ANNA :D

@temat

Nie bocisz ?

Nie masz kompa włączonego 24/7 ?

Nie masz chara żadnego 90lvl+ ?

Nie masz bota ?

Nie ma kto Ci pomóc w grze ?

Nie wydasz nic kasy na golda z allegro ?

Nie wydasz nic kasy na silki ?

Przeczytaj sobie te 7 pytań.

Po ich przeczytaniu udzielam Ci odpowiedzi:

TO NIE GRAJ !

Teraz jak nie masz co najmniej 90lvl'a i bota z kompem 24/7 to nie ma sensu grać, bo będziesz nikim.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Witam, jeśli jest ktoś zainteresowany, to aktualnie farmię sobie 2 chary na ongach. Co prawda nie jest to taxi 24/7, lecz bot chodzi codziennie po kilka godzin(po szkole). W weekendy od okolo 8-9 rano do około 1 nad ranem. Co jakiś czas oczywiście robię dlvl, mam 2 resserów. Taxer to co prawda wizard 66 lvl, ale idzie w miarę dobrze. Mam spota, który zawsze jest wolny (sam go sobie tworze- nuker z Adaption therapy i jazda). Bocę ibotem, w przyszłości zamierzam zainwestować w sbota, lecz nie mam zamiaru wydawać 100 zł na konto, prędzej się z kimś umówię na wynajem slota. Serwer to Hercules. Dlvl musicie już niestety robić we własnym zakresie. Chętni niech napiszą do mnie PM.

@EDIT: Zapomniałem o jednej rzeczy: w celu dobrej komunikacji, porozumienia i dogadania w pewnych kwestiach załatwię kanał team speak 3, więc mikrofon mile widziany. Oczywiście nic nie chcę za tą pomoc.

Opublikowano

@valenar

SUI_ANNA ftw !

Forteca Jangan jest nasza !

FactorGamerS forever <3

Faktycznie helios to w 60-70% turasy, masakra.

Ale są teraz fajne turki :)

PayN też dobry agent jest jak SUI_ANNA :D

@temat

Nie bocisz ?

Nie masz kompa włączonego 24/7 ?

Nie masz chara żadnego 90lvl+ ?

Nie masz bota ?

Nie ma kto Ci pomóc w grze ?

Nie wydasz nic kasy na silki ?

Przeczytaj sobie te 7 pytań.

Po ich przeczytaniu udzielam Ci odpowiedzi:

TO NIE GRAJ !

Teraz jak nie masz co najmniej 90lvl'a i bota z kompem 24/7 to nie ma sensu grać, bo będziesz nikim.

Zgodzę się tylko z dwoma "pytaniami"...

Nie bocisz ?

Resztę da się przeżyć...

Znajomych zawszę można poznać jak i znaleźć gildię...

Nie bocisz ? - Ja pier*** wbiłem ręcznie 43lv wizza i mi się znudziła samotna i monotonna gra ...

Jak masz bota to potrzebujesz i golda więc allegro koniecznie :'p (chyba, ze masz znajomych ale mowiles, ze nie ...)

A z tym komp 24/7 uważam za głupotę przy słabym bocie ...

DC - -.-

Padłeś - -.-

Koniec potów - -.- (chociaż chyba wszystkie darmowe mają teraz repoty)

Podsumowując :

1.Kup sobie przynajmniej z 10/20 MLN golda

2.Pobieraj przynajmniej ibota(darmowy)

3.Kompa zostawiaj z 12h dziennie sprawdzając co się z nim dzieję co jakieś 3h

4.Najlepiej znajdź party (po to był ten topic v_V)

5.No i gildia by się przydała ale na start wątpię, czy ktoś cię przyjmie (poza bardzo słabą gildią )

PS: Kto wyobraża sobie samotne farmienie bez bota ? xdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...