Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pawlik I Bananek

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak szkoda że ja mam ziemie a ty jesteś sam pod ziemią PROSZĘ O ODBANOWANIE BaNaNeK i zbanowanie NuBeN Za niszczenie terenu :]

Modek gz zdobywania dowodów po ukaraniu dopiero

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Spadł a wy go zakopaliście.

SSY WSTAWIŁEM WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU.

Ja osobiście NIC nie kopałem. m00ku rozwalał wam chodnik bo nie mieliście na niego pozwolenia ani nic.

Jakoś Garhold potrafił sobie załatwić miejsce...

Opublikowano

Ty masz dirta a ja nie wiec jak moglem kopać ? Mogłem filmik nagrać to byście prema dostali. Griefing, obraza i kłamstwo.

Opublikowano

Szkoda że wiadro tylko ja miałem =.=

Chce dowiedzieć się dlaczego te 2 nooby nie dostaną również bana za niszcznie skoro na 2 ss osy widać jak NuBeN jest pod ziemią sam a ja 3mam ziemię bo zakopywałem tabliczkę

BaNaNeK jest nie winny niczemu a bana dostał dziwni jesteście!

Osa nie wstawiłeś ss jak sam kopiesz więc co kłamiesz

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Czyżby się wam te pro elo elo dowody skończyły które były niedokładne i oskarżające nie winnego BaNaNeK =.=

PROSZĘ O DOWODY NA TABLICZKĘ! NIC WIĘCEJ!

Teren ten był najpierw mój potem się te 2 przybłędy przyplątały i zaczęły niszczyć :]

Aaa i chciałbym dodać iż sąsiad NIE MIAŁ ŻADNYCH POZWOLEŃ A DO NIEGO SIĘ NIE PLULI TYLKO DO NAS WIĘC O CO CHODZI TYM...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Bez dalszego oskarżania BaNaNeK i Pawlik prosze pokazac dokładne ss!!!! a nie takie cos na czym jest pokazane ze to wy wiecej jestescie pod ziemia niz my ...

Opublikowano

PODAJ MI DOWODY NA BANANKA !!! BO AKURAT NIE MA ŻADNYCH

Hmm czemu nam grozisz i zapewne wyślesz raporty SKORO DALEJ NIE MASZ ŻADNYCH DOWODÓW A BAN NADAL JEST

Widzę że zapoznał się z opcją edytuj bo wcześniej nie było cytatu ; d

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Na "BaNaNeK" nie masz ziomek dokładnie nic!!! kumasz stoje sobie nic więcej bo byłem na obiedzie i czekałem na kumpla widzisz zebym cos kopał prosze bardzo pokaz mi te ss!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...