Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pawlik I Bananek

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc ja się pytam co to są za dowody?? Wy sobie jaja już chyba robicie z tą silesią =.=

Tylko napisali 200 klocków to napisałem żeby odmierzyli to oni już płacz i pod moda pozdro

I o co chodzi z tymi ss na nich nic nie ma więc o co wam tam kur chodzi??

A i źle nick BaNaNeK napisałeś : d. Wyjaśnisz mi może gdzie w tych ss cytat gdzie się przyznaje?? Tylko napisałem o kogo chodzi :]

Ogarnij się :]

1390831561-U140955.jpg

Weteran
Opublikowano

pytam się kto zniszczył, gracz osa wymienia dwa nicki - ciebie oraz Bananka, po chwili sam się przyznajesz pisząc "Ja!"

Opublikowano

Ja tu nie widzę żadnych dowodów, stoi sobie grupka kolesi.

I gdzie oni tu coś niszczą i się przyznają?

Opublikowano

Haha przyznanie sie do winy chyba masz cos nie tego ...

Ja miałem z/w i po 1 nie masz dowodów nawet że coś my tam w ogóle robili wiec nara ...

I spoko skoro banujesz ludzi gdy maja z/w bardzo ładnie ...

Opublikowano

Te Modek się pytałeś o kogo chodzi teraz nie rób z siebie takiego debila. Zapytaj się o całą akcje tej osy, bo sam zaczął teren niszczyć tzn podkopywać wszystko ,a potem na nowych

Więc ja się pytam z jakiego powodu dostałem bana...

Coś Ci nie idzie ze znajdywaniem dowodów :]

Gracz osa powinien dostać bana za wulgi tj my za niszczenie terenu. Na nas nie masz dowodów i ban jest on tez powinien dostać bana

Tylko my jesteśmy NIE WINNI!!! W przeciwieństwie do osy który sam zaczął niszczyć teren. Po 2 BaNaNeK nie ma nic z tym wspólnego ponieważ tylko stał i nic nie robił...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Pawlik i Bananek - to screen jeden xaulina. Ja mam ich z 10 już się wrzucają.

Ostrzegaliśmy nie raz - zaprzestańcie budowy bo wezwiemy moda.

Wy nic mieliście nas w dupie. Ok przyszedł mod i ban...

Screeny już się wrzucają a wy nie macie o co walczyć bo nie wygracie. AMEN

@UP za kopanie razem z pawlikiem i psucie wszystkiego.

Opublikowano

Osa zaraz wlepi screeny, jak zaczęli niszczyć teren jest 3 świadków i są screeny to jest już wystarczający dowód. I tabliczka "NOOBY Z SILESII NIE MAJA WSTĘPU".

Opublikowano

Yyy

Akurat tak tam nie pisało, i po 2 noobku sam zacząłeś kopać. Na tabliczce inaczej pisało :] czytać nie potrafisz może... ale to już nie moja wina

Nie wiem jak takie coś jak ty i Nuben(noobek chyba) dostało się na ten serwer boty...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Dokładnie zgadzam sie z "Pawlik" osa sam zaczoł rozkopywac a potem jak nazbierało sie troche typa to wszystko na nowych zrzucił noobke....

Opublikowano

@2Up

Wykopaliście pod mną dół i zalaliście to woda żebym się utopił. Traktuje wsze posty jako obrazę i zgłoszę to do administracji forum, dziękuję.

Nie jestem noobkiem i nie życzę sobie żeby mnie tak nazywano.

Opublikowano

Yhym tak szkoda że przyszedłeś prawie pod sam koniec to jak cie ktoś miał utopić Nubenie??

A i jakim prawem się mieszacie w ten temat?? Przecież tylko zbanowani mogą pisać :]

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Życzenia to nie ten czas poczekaj do grudnia i kto tu co robił było popatrzyc co robili inni jak rozkopywali spodspodu i mam na cb taki wypał ze szkdoa gadac...

Opublikowano

Stałem sobie a Bananek wykopał podemną dół a ty zalałeś, osa ma screeny.

W ratuszu jest tabliczka na której piszę że dookoła Silesii jest zakaz budowy domków itp. a wy macie to w dupie i zarezerwowaliście sobie działkę.

Po kilku ostrzeżeniach, zaczeliście się śmiać i rozwalać teren dookoła. Jak pisaliśmy że napiszemy do moda tak zrobiliśmy i dostaliście bana, dziękuję dobranoc.

Opublikowano

buhahha i dlaczego ja na tych ss nic nie widze dlaczego mnie to nie dziwi !!! bo nic my nie robili i nie kłam "podkopywałem cię" buhaha było atrzyc jeszcze raz co robili !!! ci z podspodu !!!

Opublikowano

@Up.

Jakby kopał dół to by miał dirta w łapie, a ostatni screen jest po waszym zbanowaniu i ma 4 dirta, dół na 4 kratki ... a tam są doły na 3 stacki dirta.

Opublikowano

Ej ty w ogóle myslisz co piszesz pokaż mi dokładne dowody a nie narobiłęs jakis dupereli ... gdzie nic nie ma + mogłas jeszcze pokazac swoje ss na ktorych niszczysz a to że "Pawlik" jest obok tabliczki i akurat zrobiłes ss gdzie przechodził to peszek

Opublikowano

HAHAH a co robi Nuben pod ziemią na 2 ss osy?? WYTŁUMACZENIE PROSZĘ

I PROSZĘ POKAZAĆ MI CO ZROBIŁ BaNaNeK temu czemuś ;]

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...