Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Novamt2 [Dedyk]

Quuvert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja NovaMT2 z dniem dzisiejszym zdjęła większość perm banów.

Jeśli Twoje konto zostało dawno temu zablokowane. a nadal nie masz unbana proszę o napisanie do [GA]mj na PW ( prywatna wiadomość na forum ) podając login lub nazwę postaci.

Zapraszamy ponwnie do gry byłych graczy jak również nowych.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to widze ze starsznie zaczyna wam graczy brakowac skoro team podjal kroki odbanowania hakerow:/ Moze czas pomyslec o np dodaniu pelerynek w normalnej cenie i normalnej ilosci a nie patrzec jak ludziki na hakach jada???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy do beta testów które odbędą się od 1 czerwca do 3 czerwca.

W najbliższym czasie zostanie przerobiona reklama, usunięty orion i wprowadzone newsy z Antaresu.

Zapraszamy do gry

Sirius pozostaje bez zmian.

Opublikowano

Bardzo Dobra Prezka +'ik

Server tez nbardzo dobry ale nie zagram ;D

Zbieram - KILIK

PROSZE o MINUSY -

Jak Niedasz To Jestes neo

Opublikowano

@Casev

Zgadzam się w 90% z tym co zamieściłeś... serwer prowadzi 2 wymoczków, którym zależy jedynie na pieniądzach i mają w dupie uwagi graczy odnośnie poprawy jakości serwera itp. A co najgorsze jest pełno ludzi na Novej którzy liżą dupsko administracji nawet po ogromnej srace. Serwera nie polecam, aczkolwiek może zagram na tym jak mu tam? SRANTARESIE żeby zobaczyć czy tym razem "sradministratorzy" się choć trochę postarali, a na 99,99% jestem pewny, że odwalą zwykłe gówno co mają w zwyczaju robić...

AVE!

Opublikowano

SRANTARESIE żeby zobaczyć czy tym razem "sradministratorzy" się choć trochę postarali, a na 99,99% jestem pewny, że odwalą zwykłe gówno co mają w zwyczaju robić...

Dziwne bo jakoś wszystkie nowości to propozycje od graczy.

Opublikowano

Serwer jest super, ale jest jeden jedyny - :

BRAK JAKICHKOLWIEK ZABEZPIECZEŃ PRZED HAKAMI TYPU 1Hit Killer, DMG hack, multihack itp.

0% zabezpieczeń, ani integracji GM-a

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

O bransie overcome krążą już legendy:] Ale tak to jest jak partacze w teamie siedzą. Najpierw team: rozdawanie eq znajomym, robienie swoich postaci (też z eq z kosmosu), handlowanie unbanami. Tam jednak takie procedery mało tego, że nie są karane, są jeszcze nagradzane. Overcome gra sobie dalej i się śmieje, że ma eq od GMa, a ów nieodpowiedzialny GM, Mel dostał jeszcze rangę zasłużeni na forum. Przysłużył się przecież, do upadku serwera i zrujnowania jego opinii. Później bugowanie monetek i bugerzy kupują co chcą. Na sam koniec GA zrozumiał, że po zbugowaniu monet nie ma szans na to, by na Siriusie i Orionie było juz dobrze więc zakładają nowy serwer. Kwestia czasu kiedy na nowym też będą się działy cuda. Orion już wyłączyli, tak z dnia na dzień, nie zwracając uwagi na konta, które tam były i smocze monety, wykupione za złotóweczki, które się na nich znajdowały. Czekamy na wyłączenie Siriusa.

Podsumowując: Jeśli ktoś lubi tracić czas i pieniądze a później się denerwować, że szopki są odstawiane to zapraszam na Novą.

Opublikowano

Ostatnio ten tekst jakimś CUDEM Zniknął (nie naruszał regulaminu!) to wrzucam znowu

NA WSTĘPNIE ZAZNACZAM IŻ NIE JESTEM AUTOREM TYCH SŁÓW! NIE JEST TO MOJE ZDANIE;) ZAMIESZCZAM NA PROŚBE AUTORÓW

Witam szanowanych administrantów( daleko wam do administracji), białych murzynów (CM) i bimbających GMów!

Dzisiejszego dnia chciałem wam lub chcieliśmy wam ukazac jak ten server przez ten czas się zmieniał i upadał niczym kał w sedes( nie bądźmy tacy ordynarni…).

Zaczniemy od pewnych starodawnych czasów kiedy za górami za lasami za siedmioma rzekami pewnych trzech chłopców( po zakończeniu wojen walki na kije) wpadło na pomysł stworzenia serwera. Po dłuższych oględzinach workobiciach, ręko biciach i kij wie co bicia postawili dedyka niczym szympans w spodniach swój kemping. Wszystko się pięknie toczyło niczym „okrągła kupa żuka”, ludzi dużo garnęło na serwer, ba! Server w tamtych czasach był oblegany! I tu skończymy swoje niuanse i przejdziemy do recenzji tegoż serwera! Zapraszamy do czytania!

Serwer NOVAMT2 miał dwa pod serwery ( fak jeeee) Orion – bardziej hard i Syrius (nazwa pochodzi od starodawnego smyrania po twarzy, nadal jestem ciekaw czym…) – większy exp, drop itp. No cóż serwery te miały nawet nie zły obrót, Orion się wypłacał „jako tako”, a Syrek bardzo dobrze zarabiał. Przetrwały ataki „CHACKERuF” i pokazali klasę jak się to dobrze prowadza. Niestety sielanka nie trwała długo…Tak jak już pisałem schody się zaczęły gdy pewien „Edzio” zrobił temato „Niu łeponsach” i „Niu Mapuli”. Ludzie byli zachwyceni tym co pokazał w swoich postach ten otóż autor tematu. Dopisał nawet, iż te nowości wejdą w przyszły weekend, tia weszły! To był świetny łikend po kilku miesiącach czekania…

Ludzi sporo ubyło przez te parę miesięcy, w tym czasie jeden z administrant

ów tak zwany kolega „NAŁR” opuścił skład elity novej i zaczęły się większe schody. Także zmieniał się skład GMów – nie będę się o nich zbytnio rozpisywał powiedzmy szczerze robili co musieli . Chodz nie brakuje tu rodzynków z którymi się wami podzielę… Tak, tak, tak! Było pięknie było cudnie za czasów Tumiza i fan boja pokemonów Mela. Wszyscy wiemy ze ten otóż typek (czytaj fan boj) był Gmem i wyposażał w itemki samego kolegę Tumiza (był moderatorem). Drugi moderator aka ROVERKOM wykrył ten spisek i pokazał światu co na czym stoi(nadal ma tą „branzę” na ludzi). Kulturalnie Tumiz i Mel utracili posady ,a ten ROWER był niczym banita (używał nadal tych bajerów). Okej wracajmy dalej do serverwoni… O KURA! Orion padł! Biedny server miał ciągłe crashe a ludzie grający utracili konta… Po to by ko kolejnych kilku miesiącach wstać z nowościami… To jest coś, nolajf czas na nowych rzeczach zacząć! Po kilku offach w końcu wystartował i dodali nową mapkę zbrójki i bronie… KUR*A! Tego nie można nazwać nowościami, no nie! Banda totalnych „decybeli umysłowych”! Mapa wielkości piaskownicy, bronie wydarte z wycinanki admina! No kutwa! Z tego wszystkiego tylko zbrojki były coś warte… Reszte traktowano jak gówno na trawniku. Żeby nie było, że nie ujęliśmy nowych bossow ( Śmierc i inne takie pisze tak bo tylko ze śmierci cos leciało). Coż począć obdarowano dzieci kupą – dzieci się cieszyły. Zapomniałbym o wyśmienitej bankierce… Courtez wiedział jak ją wykozystac (gdzie kutwa moje 800 monet! Gnoju!? Gdzie!?). No i się posypało Orion padł jak mucha w kał, a syrek nadal jako takie zyski ma…

ALE!

Rusza właśnie nowy server i co z tego ? Administranci goowno widzieli w dupie byli – nie wiedza co to mmo, a szkoda!

Jak oceniam server? W skali od 1 do 10 dam stanowcze -11.

Czemu tak wysoko! ? Administrancja spaliła po całej linii. Nie wiedzą co to prawdziwa gra, ba! Po wkładali byle ustrojstwo na server byle by zyski rosły nie myśląc o tym, ze stworzyli taki dział jak propozycje. Mogli by tak do niego zerknąć i poczytać po kopiować i wyuploadowac byłoby git! Ale jeden z nich na swoim GEJ’m Party ciągnąc jakaś pałkę (niekoniecznie za sobą) wpadł na to by iść na całość bo naj leniwszej(?) linii oporu… I jest tak, ze na syrku jest teraz tak jak na Orionie. Zostali tylko wyjadacze z equ, bugerzy monet i Vendetta(hefalumpienie pełna parą). Administrancji takiej podziękujemy! W chu*a leca jak na swoim GEJ’m party… Warto też ukazać tu dwóch panów ( o tak!). Kiedy wszyscy gmowie i moderatorzy pierdykneli to i stwierdzili, ze ten server to jeden wielki burdel odchodząc przyjęto pewnych ludzi… Do moderacji nie mam zastrzeżeń pewnie zaraz ten temat zamknie i tu pisze „PROSZĘ O NIE ZAMYKANIE TEMATU! NIECH WSZYSCY GO PRZECZYTAJA I SIĘ WYPOWIEDZA!”. Przyjęto pewnego CM który śnił w nocy taki „pan bez” wszystkiego, biały murzyn na posyłki , eh! Tragedia gość! Kali nie płacz ja ci to wynagrodzić! I Koles z miskiem w avie który ma wakacje… w sumie polać mu niech nie wraca…

Skoro już sobie wyjaśniliśmy sobie pare rzeczy czas na rodzynki serwera! Czyli uważaj waść na tych ludzi bo wykorzystają cie jak lalkę barbie. Jedziem:

Furiat – temu panu dziękujemy za jego tępą dorosłość. On uważa, że wszyscy jesteśmy dziećmi zawsze będziemy i skończymy jako dzieci – podsumowując jego myśl dochodzę do wniosku, że to Pedofil.

Prezes - dużo hałasu pisanego robi… Furiat krzyknie to Prezes zaszczeka…

Courtez – już nie gra ale warto ując jego „kilka” kont na forum. Kandydaturę gm i bugowanie monet. Pogłoski gloszą, ze jak jego rodzice przestali dawac na doładowanie do telefonu to Oriona zamknęli.

Dragon połer! – nie wiem pod jakim Nickiem ten koles się chowa teraz, ale pamiętajcie gdyby amerykanie posiadali łeb na karku to by go wysłali do Libii jako bron biologiczna – ilość msowych samobójstw przekroczyła by normę…

Overcome – najlepszy hajt w pvp! Posiada sporo itemków od Mela,

Inni – których wymieniać nie będę mogę napisać, że 90% ludzi grających na syrku ( na moje oko max 30-40) to istni złodzieje i oszuści. Jeśli przyjdzie co do czego nie pomogą wam… Jedynym wyjątkiem jest fakt wywalenia was z serwera – tutaj pomagają zawsze.

Jeżeli przeczytaliście te wypociny do końca powiem wam tyle… Nie marnujcie się tutaj idźcie grac gdzieindziej tutaj was traktują jak kombajny do bawełny! Jeżeli chcecie gdzie indziej nołlajfic to serwerów nie brakuje wystarczy poszukać .

pic2t.gif

6_5_Untitled-1_copy.gif

Najlepsza ugamela w polsce :)

Daj plusa :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer super był ale jak nowa to była nowa czyli pierwsza edycja po becie a potem druga edycja po beta testach... Mało osób pamięta tamte czasy..

Wtedy NauR coś robił a BzykuS czy jak tego pa lanta się pisze gózik robił.. Tylko czekał aż NauR co kolwiek robił..

Bzyk i inni przejeli serwer to teraz się NowaMT2 zmienila na SyfMT2

Opublikowano

Tak ProMt2 - zapłacić trzeba za rejestracje, pograsz trochę a później się okazuje że masz czyste konto. Już dwa razy zresetowali konta od kiedy tam się zarejestrowałam - jeśli ktoś lubi co kilka dni zaczynać grać od nowa to tak polecam ProMt2 jak najbardziej.

Opublikowano

Pliki 2008 wiec nie ma sensu wchodzic.

"Nie oceniaj książki po okładce"

Czyli patrzycie prezentacja ładna, wbiliscie 10 lvl na serwerze jest super extra i w ogóle, a gówno wiecie o serwerze.

Zniechęca IS / Oraz pliki 2008 - widać niski poziom informatyczny na serwerze

lownfast

Opublikowano

Grałem na Sirius & Orion

Sirius- 84 lvl

orion- 77lvl

Serwer 0 zabezpieczeń, mało nowości, strasznie długo wprowadzają. Osobiście kiedyś super był teraz nawet gm w ogóle nie ma w grze. Eventów nic...

fs_pc.png

Opublikowano

Grałem na tym servie rok temu i musze przyznac ze dosyc dobrze go wspominam jeden z najlepszych servow na jakich gralem a gralem w metka okolo 3 lata

pozdrawiam Smoker

2q1cbxx.gif

brown.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...