Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Novamt2 [Dedyk]

Quuvert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swietnie swietnie doskonale doskonale ! Wszystko wyglada jak zeszloroczna sraczka na ktorej nie raz mialem chec grac i oczywiscie polecam.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale z drugiej strony to myślicie, że Administracja ma sama utrzymywać serwer? Nie sądzę..

Uwierz, że jak ten server był "jedyny w swoim rodzaju" to zarobili na jego utrzymanie na 2 lata conajmniej.

Server siada, konkurencja z strony innych jest większa choćby world of metin jest lepszy już. ;]

Opublikowano

Dno i dwa metry mułu. Tyle mam do powiedzenia co do pewnych komentarzy. Wypowiadały się takie osoby co same brały udział w "największych wałkach serwera". Co do samego serwera...ehemm niby ktoś miał pomysł i ambicje i ktoś to na początku realizował. Z 6 Gmów zrobiło się 3 co nie wróży dobrze. Rekrutacja do teamu traw od jakiś 3 miesięcy a właściwie od 3 jest zapowiadana. Do tego odnoszę wrażenie że od pewnego czasu team sam nie wie czego chce od życia. W moich oczach serwer spadł z dobrego na neutralny. Bywajcie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Witam

Nie polecam serwera, GA znalezli sposob na łatwe zarobienie pieniążka. NauR był najbardziej ogarniętą osobą w teamie, kiedyś były mniejsze ceny w IS i serwer utrzymywał się z nawiązką . Wiele wpadek teamu, BzykuS nawet nie potrafił dobrze dodać pkt z ISu, sprzedaż eq. Odkad Naur odszedł dziwię się ze serwer stoi jeszcze. Kto bedzie chciał to i tak zagra, ja wypowiadam swoje zdanie . Są ciekawsze serwery bez IS lub z skromną jego zawartoscią ale to wasz wybór. Przeddedykowa Novamt2 była najlepszym serwerem, odkad powstał Sirius przyszedł napływ nieogarniętych ludzi i serwer upadl

Stary gracz novamt2

pzdr

Opublikowano

Mam pytanie co ile biolog przyjmuje i czy łatwo dostać trutkę itd i co od expa mam nadzieje że wbicie bez is około 90 lvela nie zajmie rok bo w takiej sytuacji na starcie rezygnuje mógłby mnie ktoś choć trochę oświecić :DD

Co do is że niby drogi nie stać nie korzystaj przez ceny nie można nie polecać serwera w końcu gra się wokół is nie kreci a ci którzy tak piszą zazwyczaj bez niego nie mogą sobie poradzić. A i jeszcze jedno przeca ludzie stawiają serwery żeby zarobić a nie za frajer pilnować debili żeby sobie mogli pograć a wy się tak bulwersujecie że serwery robione pod is za damski huj nikt nie będzie siedział cały dzień i patrzył jak sie noobki żalą .

Za 4 min będę miał clienta tak że może tam u was zawitam :DD

Mam pytanie co z koniem bojowym

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Przestancie walkowac ten temat is gralam tam jakis czas temu (nie wiem z 8 msc temu) przez dluzszy czas utrzymywalam sie na miejscu 1 i niezle radzilam sobie na serwerze( na is wydawalam jedynie na podwojna monete na dropka co 2 tyg co nie jest az takim wydatkiem) A wszystko co w is mozna kupic spokojnie na grze od innych graczy ktorzy nie zaluja zlotowek na itemshop Co tu maja rowne szanse do rzeczy rozumiem jakby w is byly bronie zbroje co mogloby nieco wyrozniac tych graczy ale dajcie spokoj ze serwer wylacznie nastawiony na is Ja skonczylam tam gre tylko dlatego ze nie bylo miejsca gdzie expic i osiagnelam prawie wszystko wiec mnie troche znudzil ale widze reaaktywacje serwera wprowadzenie nowych broni qestow zbroji podniesienie max lvl mysle ze na tym serwerze nie bedziecie sie nudzic I przede wszystkim nigdy nie bylo przypadku ze Team rozdawal itemy co ma miejsce na wielu dedykach ( alamut future alcatra i wiele innych na ktore mialam okazje grac ) Reklama bardzo ciekawa oby tylko nie byl to przyrost formy nad trescia ale jak juz mam polecic to gre na Siriusie nie na Orionie Pozdrawiam

Opublikowano

Chce zwrócic uwagę na to , że wszystkie osoby które uważają serwer za zły zostały na nim w jakiś sposób pokrzywdzone ...

Zły dotyk boli całe życie.

3/4 ujadaczy sami robili na niekorzyść serwera.

Zobaczymy co teraz z nowym(?) Ga wyjdzie. (Znając życie któremuś się nick stary znudził ale nadzieja pozostaje)

2sbu2dv.png

Opublikowano

A gzie masz napisane że to nowy serwer ? Napisane nawet jest że ma prawie 3 lata więc o co Ci chodzi ? oO

Tym bardziej już nigdzie nie jest napisane że to mój serwer ... Weź czytaj czasem.

Opublikowano

Szkoda że nie ma "zmiany statusu" . Już myślałem że zagram wp a potem bm ;(

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

Szkoda że nie ma "zmiany statusu" . Już myślałem że zagram wp a potem bm ;(

P.S jak usunąc double post?

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

"Niedługo wprowadzenie bonusów do szkatułek (5bon oraz 6/7), więc obowiązek kupowania u handlarki jak IS będzie zminimalizowany."

Czy już zostały dodane te szkatułki ?

Opublikowano

W okolicach 1 czerwca planowane jest wprowadzenie nowego serwera o nazwie Antares.

Pliki serverowe 2010 oraz klient 2010 !

Raty jak i cała reszta jest jeszcze do ustalenia, zapraszamy do dyskusji na forum : http://novamt2.org/forum/index.php?/topic/8609-antares-informacje-ogolne-ankiety/

Stwórzcie swój wymarzony serwer razem z nami.

Dodatkowo na chwilę obecną zostały usunięte zmianki/dodania 6/7 bonu od handlarki i dodana możliwość wydropienia ich w atlantydzie.

Oprócz tego po zabiciu bossa na wołaju wyświetla się informacja Gracz "nazwa" o levelu "level gracza" zabił Krola Pajakow! (np.)

Dzięki temu chcemy zniwelować kickhacki chodzące na bossy i kradnące szkatułki.

Opublikowano

Z dniem 1 maja 2010 roku decyzją GA serwerów novy Oriona i Siriusa unbanowi podlega większość kont z permami starszymi niż 3 miesiące. Więcej info na forum serwerów i stronie głównej NovaMt2. Pozdrawiam.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...