Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mariofun[Pl][Dedyk]

B3D3k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojj Badku nie pamiętasz jak byłeś Gm`em na innym servie?? Jak rozdawałeś sam mnie zawołałes na serva bo poznaliśmy sie chyba na Ahrimani z czego co pamiętam i tepłeś mnie do siebie a tam kd głupoty jakiesz odrodzomne wodzy orków a jak spytsała czemu dajesz eq temu typowi i inne, to spierdoliłeś.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano
Proszę o pobieranie tego clienta !

Klick

I Wrzucic do niego spolszczenie

Klick

SKAN

klient pobiera się z szybkością 30kb co jest ??

Średnio pliki pobieram z szybkością 300-400kb

Opublikowano

Jaki jest sens pobierania clienta skoro wszystkie te bronie widać na spolszczeniu? :> (Chyba że są dodane jakieś nowe bronie bo na wersji hamachi wszystko na spol było widać. ) Albo zawsze można podrasować sobie clienta ,ale narazie nie wiadomo jakie nowe bronie dodane zostaną :>

Opublikowano

Up jak dla mnie się nie pogrążyli, bo planowali start serwer o 20.00, a że się coś psuje to nie Ich wina. Zresztą nie obiecywali, że będzie on dzisiaj tylko planowali :]

Opublikowano

Witam , ja zajmuję się edycją plików na tym serwerze . Wczoraj około godziny 21:20 wszystko działało , serwer był gotowy do włączenia do czasu kiedy zrobiłem reboota , po prostu nie dało się zalogować . Dziś koło godz . 17 odzyskałem hasło i pojawił się błąd w moim systemie . Jestem po całkowitym formacie , pościągam sterowniki i najważniejsze programy i biorę do pracy . Przepraszam

Opublikowano

Witam , ja zajmuję się edycją plików na tym serwerze . Wczoraj około godziny 21:20 wszystko działało , serwer był gotowy do włączenia do czasu kiedy zrobiłem reboota , po prostu nie dało się zalogować . Dziś koło godz . 17 odzyskałem hasło i pojawił się błąd w moim systemie . Jestem po całkowitym formacie , pościągam sterowniki i najważniejsze programy i biorę do pracy . Przepraszam

Ciekawe podziękowania dajecie za pomoc. Typu ban 2h na chacie aha.

Opublikowano

[GA] Niestety jest problem z plikami 2010 narazie jeszcze próbujemy ale jeśli się nieuda dziś tego zrobić wracamy na starsze pliki i wtedy już powinno szybko ruszyć. Przepraszamy i prosimy o cierpliwość.

alanthi.jpg
Opublikowano

Ok rozwiązałem sprawe z pogiem itp w kliencie.

Pobieramy klienta

http://www.multiupload.com/T2TR5U7GNX

W nim będziemy mieli taki pliczek z głową woja : MarioFun Launcher i zamieniamy go na ten :

http://www.mcncc.pl/496013

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8a1ca21f565aec540aa0e3bb4fca52fd32792183aeea3aae08a4f582710111e6-1303381981

Wirusy zawsze są - jest to launcher tima z e*pvp

Gdy już mamy podmienione pliki należy usunąć z folderu klienta plik metin2client lub metin2.

Nie pamiętam jaki tam już jest - jak są dwa usunąć te 2. Plik jest w rozszerzeniu .bin

Jak ktoś z teamu ma pytania to PW lub gg.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...