Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mariofun[Pl][Dedyk]

B3D3k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[GA] Ciągłe pytanie kiedy serwer on , kiedy włączycie itp. nie przyspieszy jego uruchomienia. Poczekajcie aż będzie informacja że serwer działa a nie piszecie posty na które nawet my nieznamy odpowiedzi ponieważ niemożna przewidzieć czy wszystkie zmiany zadziałają i wtedy trzeba robić od początku. Nawet najlepszym zdarzają się błędy wiec bądźcie wyrozumiali i cierpliwie czekajcie. B3D3k i Kreator naprawdę ciężko pracują i niemogą odpisywać na każdy post. Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość.

alanthi.jpg
Opublikowano

CHCE SIE ZAREJESTROWAC I BUG :

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 39

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 39

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 42

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 42

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 42

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 48

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /homez.424/mariofun/www/includes/reg.php on line 48

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

Opublikowano

O której godzinie planujecie on serwer ? I czy będzie klient już dostępny ?

Tez chcialbym sie dowiedziec ale nic nie pisza nawet na forum.. nie wiem co sie dzieje..

Opublikowano

Haha na poprzednim servie B3dk3 i przyjaciół co było te same osoby rozdawali bossy metiny kolęgą eq dawali kd głupoty wszystko co się dało. B3D3k ty sie nigdy nie zmienisz zawsze będziesz orzdawał eq kolegą.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

B3D3K mam nadzieje, że maver97 żartuje sobie na twój temat

[GA] On nie żartuje tylko oczernia bo kto jak kto ale napewno B3D3k nie rozdaje eq tak jak i żaden z członków teamu. Po to był wcześniej hamachi żeby wybrać ludzi którzy potrafią być GM-em i znają jego prawa i obowiązki. Poza tym B3D3k jest twórcą tego serwera i napewno sam by go nie rozwalał i nie niszczył jego reputacji rozdając cokolwiek komukolwiek. Wszystkie uwagi typu GM rozdaje eq kolegom proszę traktować jako spam mający na celu zaszkodzenie serwerowi . Dziękuję i życzę miłej gry.

alanthi.jpg
Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie Mariuszu ; ) , co do startu nie piszemy nic na forum bo nikt nie pyta . Zostało nam tylko edytować exp/drop/yang i handlarki . Myślę ze do 20 wystartujemy . maver97 mogę wiedzieć gdzie tak eq rozdawałem ? Każdemu można coś wytykać tylko nikt na to nie ma dowodów , reputację jest łatwo zepsuć ale naprawić tak łatwo już nie jest !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...