Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[lol] Psro

Hayabusa 1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiec tak te pliki co kolega wyzej dal sa zbugowane prawdopodobnie i nie maja pelnej bazy danych...

@Up

Tak Jumi czy tam Juri i Tuner. Jumi/JuriGadalem z nic mowil kiedys ze caly czas tuner robi swoje emu a sam Jumi wytworzyl jeden emulator ktory sie nazywa D-Sremu i co prawda ma mniej bledow niz inne i jest duzo lepszy od innych....

Napiszcie do Beta-Max oni prawdopodobnie maja najwiecej robili emu z baza danych byc moze nadal pracuja byc moze cos wam powiedza o tym lub udostepnia jakis plikow o ile je maja....BTW mowie tu o Isro emulatorach bo na clienta privow nie ma chyba emu zreszta zbytnio sie nie orientuje czy jest....Ale nie chce nikogo dolowac ale raczej nie dacie rady postawic servera po pierwsze Ocean wam plikow nie udostepni napewno nie masz cos pisac emaila do niego bo ci nie odpisze nie ma nawet na co liczyc on nawet nie odpisuje jak napiszesz ze silkow nie dostales przez 2 tyg....Po drugie do takiego serva jest potrzebny stabilny server a czy polskie servery beda wyrabialy ? watpie....No i bez plikow to nic nie dacie rady zrobic no chyba nie zrobicie jak turki swoje sro postawili na emu...............................Wiec to raczej nie wypali a plikow nikt nie udostepni ocean daje/sprzedaje pliki ale tylko chinolom euro nie sprzedadza a plikow na necie nie ma co szukac bo nikt ich nie da (i dobrze bo by stawiali privy jeden za drugim i na wszystkich to samo tylko ratami by sie roznily wiec to nie potrzebne) A tak ogolnie to po co stawiac nowego priva ktory bedzie tak samo wygladal jak inne Ecsro/MySro/SjSro jedno co rozni wszystkie te servery sa raty nic wiecej po co kolejny ? zrobicie server ktory bedzie mial to samo co inne wiec po co to moim zdaniem jest wystarczajaco duzo privow takich samych dla mnie to nie potrzebne moze byc jeden priv bo zastanowmy sie tak porzadnie jest 6 prywatnych serverow i czym sie one roznia zaden nie ma skilli 90 lv nie ma euro nie ma nic to juz jest nudne co chwila wbijac 90 lv na bocie/bez i konczyc gre bo nie ma sensu dalej czegos robic bo zostaje ci pvp i job to wszystko to jest nudne...Wiec radze dac sobie spokuj bo nie ma co sie produkowac to i tak nie wyjdzie

Wymieniasz ze jest tam ileś tych privów i po co kolejne? Taa te privy cora bardziej isro przypominają ( full od botów itp) a nie które nawet wlączane są na 2 dni w miesiącu. A taki nowy priv byłby dla euro/polaków(?) tylko o ile by tylko powstał wco wątpie.

76561198001815076.png
  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Joymax nie patrzy na ilosc graczy i popularnosc.Poprostu w azji maja inne myslenie o grach i europa moze pomazyc o wlasnej wersji.

Gdyby patrzyli na zysk to wpierw pewnie by wyszlo Tsro dla Turkow,Niemcy,Brazylia,Chiny,Japonia ...i gdzies tam Polska ;]

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg
Opublikowano

ee wy sie tak napalacie jak PSRO NIGDY NIE POWSTANIE!!! dlaczego?? bo jezeli SUNRISE poszukuje tam jeszcze 2 czy 3 ktorzy znaja c++ itp i szukaja i cos nie moga znalez to co dopiero POLSKA omg;/ najlepiej usunac temat w pizd uul

xxx

Opublikowano
ee wy sie tak napalacie jak PSRO NIGDY NIE POWSTANIE!!! dlaczego?? bo jezeli SUNRISE poszukuje tam jeszcze 2 czy 3 ktorzy znaja c++ itp i szukaja i cos nie moga znalez to co dopiero POLSKA omg;/ najlepiej usunac temat w pizd uul

Jeżeli byli by chętni ludzie to by sie zgłosili, a brak ich odpowiedzi mówi sam za siebie, że nie chcą takiego servera.

Moim zdaniem taki server to zły pomysł ze względu na "inteligencję" polskich graczy w silka.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Są pliki serverowe... Ku*** jak nie wierzycie ze pSRO powstanie to możecie nie wierzyć Ja tam bede pomagał robić pSRO a pliki severowe macie tutaj:

Ok these are leaked now, but all they need are the databases, so if anyone can make them or find them heres the files.

http://62.141.37.5/sl.rar
http://files.filefront.com/slrar/;10232345;/fileinfo.html

If you do make them share them in this topic please =)

Databases: http://rapidshare.com/files/113951574/SilkDBbyHaros.rar

Client: http://files.filefront.com/srogame1091exe/;9548987;/fileinfo.html

New Info

Databases are incomplete, they are being worked on by TeiPei and Tezzo

Niech to ktoś pobierze i powie nam czy to działa czy jakiś badziew

max 800 x200

Opublikowano

informatycy kturzy lubią silka i chcieli by mieć kilka 90 lvllvi i gm`a albo admina to sie zgloszą pewnie

@offtopic

mikigw nie spamuuj

Opublikowano

Ja posiadam średnią wiedzę o języku pascal, c++ i c# ale bez plików serverowych nie dam radyy pomóc a jak kto je będzie miał to sie chetnie przyłącze.

Opublikowano

heh powodzenia

ja tam niepomoge

wiedza o programowaniu 3 %

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja posiadam sporą wiedzę o jezyku Pascal i C++, uje plikóo c# chyba tez bo prawdopodobnie jest do wczesniejszego podobny. Mogę pomóc ale potrzebuje plików źródłowych a brakuje mi "slrar", którego nie mogę z nikąd ściągnąć aby spróbować pracę nad tym serverem.

Precę planuję z paroma kumplami i oczekujemy zę najdłużej za pół roku go całkiem postawimy. Pozdrawiam i proszę o plik...

Opublikowano

@UP

Szczerzę wątpię w twoje umiejętności oraz w twoją wiedzę na temat programowania w Pascal'u C++ oraz C# skoro ty piszesz, że C# "chyba umiesz" bo prawdopodobnie jest on wcześniejszą wersją któregoś z pozostałych dwóch. Śmiechu warte! Poza tym twoja ortografia oraz poprawność językowa nie wskazują na "programistę" za jakiego się uważasz.

No dobrze skoro twierdzisz, że znasz dobrze C++ już mniejsza o Pascal'a i C#, to powiedz mi co oznacza ten zapis (co to jest, czemu służy etc.):

#include <iostream>

int main()

{

std::cout << "Hello MPC Forum!\n";

}

Powiedzmy, że jest to mały test, którym przekonasz Nas o swojej wiedzy i będziemy mogli tobie powierzyć pożądane pliki serverowe :)

pozdrawiam :D

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Ale to forum chyba niejest od sprawdzania czyjejś wiedzy, lecz jest od botów etc, hmm?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Ale to forum chyba niejest od sprawdzania czyjejś wiedzy, lecz jest od botów etc, hmm?

A czy ja powiedzałem, że nie?? - NIE

Jak czytasz to myśl co czytasz. Ostatnie zdanie sobie przeczytaj to powinieneś załapać.

20314.gif

...In solitude..
Opublikowano
Ja posiadam średnią wiedzę o języku pascal, c++ i c# ale bez plików serverowych nie dam radyy pomóc a jak kto je będzie miał to sie chetnie przyłącze.

Ja posiadam sporą wiedzę o jezyku Pascal i C++, uje plikóo c# chyba tez bo prawdopodobnie jest do wczesniejszego podobny. Mogę pomóc ale potrzebuje plików źródłowych a brakuje mi "slrar", którego nie mogę z nikąd ściągnąć aby spróbować pracę nad tym serverem.

Precę planuję z paroma kumplami i oczekujemy zę najdłużej za pół roku go całkiem postawimy. Pozdrawiam i proszę o plik...

koles zdecyduj sie.

Pewnie to jakis bociqq ;* chcial zablysnac i pokazac jaki kozak bo wiedzial ze i tak takiego pliku mu nie damy a teraz jak mu dales pytanie to schowal sie.

jesli sie mylilem to przepraszam ale na to wyglada

.

Opublikowano

@UP

Zgadza się xD

Dałem mu pytanie, które może służyć jako przykład dla osób, które zaczynają się uczyć podstaw języka C++. Żeby wiedzieć co znaczy ten zapis nie trzeba mieć dużej wiedzy, wystarczy znajomość podstaw C++. A jeżeli on mówi, że dobrze umie C++ i tego nie wie (no chyba, że jeszcze nie czytał tego topica to sorry) to jest on zwykłym kłamcą i chce tak jak mówisz wyciągnąć od nas pliki "serverowe". A my mówimy PAPA xD

20314.gif

...In solitude..
Opublikowano
@UP

Zgadza się xD

Dałem mu pytanie, które może służyć jako przykład dla osób, które zaczynają się uczyć podstaw języka C++. Żeby wiedzieć co znaczy ten zapis nie trzeba mieć dużej wiedzy, wystarczy znajomość podstaw C++. A jeżeli on mówi, że dobrze umie C++ i tego nie wie (no chyba, że jeszcze nie czytał tego topica to sorry) to jest on zwykłym kłamcą i chce tak jak mówisz wyciągnąć od nas pliki "serverowe". A my mówimy PAPA xD

DatnonSorc to mój kuzyn i zna dobrze ten język C++ ;P wątpię żeby chciał was oszukać. Nazywając go kłamcą obraziłeś jego jak i mnie -.-

Opublikowano

po 1. dopiero teraz czytam ten posta, i dzieki za to ze jestem wg. ciebie klamca i dzieki za przeprosiny

po 2. to jest zwykly napis "Hello MPC Forum! (spacja)

POZDRO

Opublikowano
DatnonSorc to mój kuzyn i zna dobrze ten język C++ ;P wątpię żeby chciał was oszukać. Nazywając go kłamcą obraziłeś jego jak i mnie -.-

mówisz ze jedna osoba robi wszystko ?

nie uda się jej za chiny

Opublikowano

Danton ja się nie będę kłócił z osobami, które nawet nie potrafią przeczytać prostego posta i wyciągnąć z niego jakiekolwiek informacje i nie chodzi mi o tego posta z tym kodem. A jeżeli mówimy już o tym kodzie to nie jest to jakaś żadna twoja spacja. Ten skrypt można już przedstawić jako prosty program, który wyprowadza na standardowe urządzenie wyjścia napis : "Hello MPC Forum!" i to nie jest nic z górnej czy tam średniej półki to jest amatorski skrypt wiec na kogoś kto ma dobrą wiedzę na temat C++ oraz Pascal'a ten zapis to pikuś. I ja nie nazwałem Ciebie kłamcą jak to mi wytykałeś w swoim poście. Napisałem (czego nie zauważyłeś jak sądzę), że nas okłamujesz CHYBA, żE NIE CZYTAłES TEGO POSTA!. Wiec kolego przeczytaj jeszcze raz a potem zacznij oskarżać.

BTW daj sobie spokój bo nawet jeżeli ktoś by miał taki plik jaki chcesz to i tak nikt ci nie da :)

pozdro

20314.gif

...In solitude..
Opublikowano
Danton ja się nie będę kłócił z osobami, które nawet nie potrafią przeczytać prostego posta i wyciągnąć z niego jakiekolwiek informacje i nie chodzi mi o tego posta z tym kodem. A jeżeli mówimy już o tym kodzie to nie jest to jakaś żadna twoja spacja. Ten skrypt można już przedstawić jako prosty program, który wyprowadza na standardowe urządzenie wyjścia napis : "Hello MPC Forum!" i to nie jest nic z górnej czy tam średniej półki to jest amatorski skrypt wiec na kogoś kto ma dobrą wiedzę na temat C++ oraz Pascal'a ten zapis to pikuś. I ja nie nazwałem Ciebie kłamcą jak to mi wytykałeś w swoim poście. Napisałem (czego nie zauważyłeś jak sądzę), że nas okłamujesz CHYBA, żE NIE CZYTAłES TEGO POSTA!. Wiec kolego przeczytaj jeszcze raz a potem zacznij oskarżać.

BTW daj sobie spokój bo nawet jeżeli ktoś by miał taki plik jaki chcesz to i tak nikt ci nie da :)

pozdro

Znalazłem wszystkie pliki serwerowe i wysłałem mu. Czyli kłamiesz pisząc że nikt jemu nie da tych plików. ;) on zna te C++ bo zajmujemy się robieniem serwów do różnych gier. Więc jeszcze raz proszę przestań Datnona obrażać mówiąc że oszukuje ludzi -.-

Opublikowano

I znowu piździsz 3 po 3, że nazywam twojego "kuzyna" oszustem!!! Do rzeczy...

Oczywiście znalazłeś pliki serwerowe, wysłałeś mu ok. To nie wiem po jaką cholerę on prosi na forum o pliki skoro ma kuzyna, z którym stawiał już serwery. Zapomniał zapytać?? Czy zapomniał, że ma takiego kuzyna?? Wy obydwoje jesteście po jednych pieniądzach. Jestem jeszcze ciekaw jednego. Jak wam się udało znaleźć te pliki?? Skoro wam się udało, to na 100% inni mają również do nich dostęp, a jakoś nowych serwerów nie ma. Wasze wywody nie są poparte żadnymi dowodami i nie robicie nic aby nas do tego przekonać. Nie przeproszę twojego "kuzyna" bo nadal uważam, że jest to czysty fake. Zróbcie coś albo chociaż dajcie ss'y lub trailery abyśmy mogli uwierzyć, że jesteście w stanie postawić serwer. Jak napisałeś, że macie już wszystkie pliki to co stoi na przeszkodzie żeby zrobić test serwera?? Ja nie widzę żadnego...

Jeszcze jedno... Mając dużą widzę o języku C++ (kuzyn podobno takową ma) powinno się mieć już jakieś portfolio albo jakieś efekty programowania. Mówiłeś, że stawialiście już niejeden serwer i tu się nasuwa pytanie jaki?? W Soldacie?? W Battlefieldzie 2 ?? czy może w GTA SA?? Z takimi serwerami to wiecie co możecie zrobić prawda??

Przemyśl sobie wszystko, przeczytaj jeszcze raz topic etc. I za nim znowu coś mi napiszesz to przeczytaj 3 razy i pomyśl żeby śmiechu nie było.

pzdr

20314.gif

...In solitude..
Opublikowano

a ja mam ku*** lepszy pomysł zamiast tu pier**** od rzeczy weścię się do nauki i zacznijcie kuc c++ i moze za 100 lat zrobicie wlasny server ;p

MV C++ 2008 Express Edition [||||||||||]===>cale 20 % xD

Assembly languages [||||||||||]==>0% narazie ^^

67414904.png

vs1.png

winxp.gif

xfiree.png

sa80l85a2.jpg

356443.jpg

SZUKAM TAXERA NA ODIN ONGI :p PM TO ME PLS

Opublikowano
A czy ja powiedzałem, że nie?? - NIE

Jak czytasz to myśl co czytasz. Ostatnie zdanie sobie przeczytaj to powinieneś załapać.

dobra dobra, sorry henioooo .. masz racje ;)

@DOWN

ludzie kur** ten temat na moje oko jest poto , by ludzie mogli pisać opinie na temat Polskiego Serweru SRO a nie opierdalać sie na wzajem kto zna C+++ a kto nie ^^ ...

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Patrząc na ten topic to niektórzy nie muszą kuć C++'a bo jak twierdzą umieją w stopniu "dobrym". Ale jakoś przyszłości nie widzę bo ani w smoki, ani w garbate aniołki ani w jednorożce nie wierzę. No może w jednorożce ale to i tak nie wypali xD

20314.gif

...In solitude..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...