Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[lol] Psro

Hayabusa 1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie gdyby cała nasza "ekipa" wzięła by się do pracy udało by się nam stworzyc Polski prywatny server ?

Np. Wietnamczyką się to udało to czemu nam Polakom nie ? Będziemy gorsi ? Przedstawcie swoje opinie.

Porywam się z motyką na słońce ?

Mogę pomóc tylko znajomością PHP, HTML, Flash, JS - zrobic stronę dla teamu :/

Mogę użyczyc miejsca na servie 100 mb ;)

Nie krytykujcie za mocno :(

Chcę tylko rozważyc możliwosc

SJSRO:

Aiax - lvl 37 nuker s/s

Damage dealer - 23 lvl nuker bow

ECSRO:

Darkcer - 41 lvl nuker spear

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 Nie mamy dostępu do plików serwerowych

Po 2 Vsro to oficjalny serwer, a nie jakiś tam priv

Po 3 hmm nie uda się... było by to największe skupisko botków^^, gold plisow :lol: i noobów, kto by tam chciał grać jak ksro,csro nie robi różnicy jak ma się gildię z rodakami i posiada minimalną znajomość angielskiego...

Opublikowano

Już był też to samo Jakieś dsro czy coś gostek chciał zrobić serwer ale potem się zmył i nie zrobił ale raczej nam się nie uda:(

A nazwa tego serva była by pewnie PLsro:D

Opublikowano

Byłoooo :P I to chyba nawet 3 podejścia ^^ Każde zakończyło się tak samo - dupa :P Myślę, że tu by był podobny wynik ;)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jak dla mnie to trzeba spróbować nawet i 4 raz ;).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polacy osiągają najlepsze wyniki,liczne nagrody za programowanie... Ale weś nakłoń takiego mózga do robienia gry...

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.

Opublikowano

Mamy tu w ogóle jakiś programistów ? Poszukajmy:

1. Sponsorów (za silki też jest kasa)

2. Programistów (nawet obcokrajowców)

SJSRO:

Aiax - lvl 37 nuker s/s

ECSRO:

Opublikowano

Ocean jakoś je zdobył. Napisze do nich maila. Może uchylą choc rąbka tajemnicy :P .

Ja sproboje:

napisac stronę www (z takową zawsze łatwiej)

napisac maila do oceanu (a nóż, widelec)

poszukac sponsora (może ktoś się połaszczy na ewentualną kasę z silków)

@kutafon

jakiego internetu tu chodzi o serwer (???)

PS: Nie krytykujcie własnego narodu pisząc "polaczków". Po pierwsze to z DUŻEJ LITERY !! Po drugie

Kto nigdy nie prosił o free taxi niech pierwszy rzuci kamieniem!

@DOWN

Dzięki za wsparcie !

/// Precision

Nie pisz zdań z dużej litery...Zapamiętaj to na przyszłość ;]

SJSRO:

Aiax - lvl 37 nuker s/s

ECSRO:

Opublikowano

jak narazie dostępny jest tylko emulator a trzeba jeszcze :

zrobic register

postawic npc, moby

naprawic skille

i miliony innych bledow

a tu nie trzeba wielkiego mózgu i programistów

tylko C++ i inne duperele daloby rade ;d

Opublikowano

Znalazlem pliki serwerowe pod wersje 1.091:

http://files.filefront.com/slrar/;10232345;/fileinfo.html

DataBase

http://rapidshare.com/files/135782976/Silk...tabase.rar.html

Client

http://files.filefront.com/srogame1091exe/...;/fileinfo.html

znalazłem to na niemieckim forum:

http://www.elitepvpers.de/forum/private-sr...g-database.html

Niewiem czy to pliki ale zawsze można wypróbować

To stare pliki Jsro, żaden emulator. Pliki są stare, ale ktoś wziął się za "naprawę" tzw. Luciano Aibar. ( nie wiem czy dobrze napisałem) te pliki mają 500mb a od luciano 20. I to jest na wersje 1.100 bo w tych plikach jest Europe.

Pewna odpowiedz ze znanego mi forum:D

Opublikowano

Link do Clienta nie działa.Reszta tak ale coś mało tych plików.Do epvp też nie działa... :lol:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Admin Cienia
Opublikowano

Jest jeden gościu z Polski co tworzy emulator silkroad od ponad 6 miechów gruba, gadałem z nim ale chyba przerwali projekt albo czasu nie mają, może będą sprzedawać pliki które dotychczas zrobili ale wątpie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wiec tak te pliki co kolega wyzej dal sa zbugowane prawdopodobnie i nie maja pelnej bazy danych...

@Up

Tak Jumi czy tam Juri i Tuner. Jumi/JuriGadalem z nic mowil kiedys ze caly czas tuner robi swoje emu a sam Jumi wytworzyl jeden emulator ktory sie nazywa D-Sremu i co prawda ma mniej bledow niz inne i jest duzo lepszy od innych....

Napiszcie do Beta-Max oni prawdopodobnie maja najwiecej robili emu z baza danych byc moze nadal pracuja byc moze cos wam powiedza o tym lub udostepnia jakis plikow o ile je maja....BTW mowie tu o Isro emulatorach bo na clienta privow nie ma chyba emu zreszta zbytnio sie nie orientuje czy jest....Ale nie chce nikogo dolowac ale raczej nie dacie rady postawic servera po pierwsze Ocean wam plikow nie udostepni napewno nie masz cos pisac emaila do niego bo ci nie odpisze nie ma nawet na co liczyc on nawet nie odpisuje jak napiszesz ze silkow nie dostales przez 2 tyg....Po drugie do takiego serva jest potrzebny stabilny server a czy polskie servery beda wyrabialy ? watpie....No i bez plikow to nic nie dacie rady zrobic no chyba nie zrobicie jak turki swoje sro postawili na emu...............................Wiec to raczej nie wypali a plikow nikt nie udostepni ocean daje/sprzedaje pliki ale tylko chinolom euro nie sprzedadza a plikow na necie nie ma co szukac bo nikt ich nie da (i dobrze bo by stawiali privy jeden za drugim i na wszystkich to samo tylko ratami by sie roznily wiec to nie potrzebne) A tak ogolnie to po co stawiac nowego priva ktory bedzie tak samo wygladal jak inne Ecsro/MySro/SjSro jedno co rozni wszystkie te servery sa raty nic wiecej po co kolejny ? zrobicie server ktory bedzie mial to samo co inne wiec po co to moim zdaniem jest wystarczajaco duzo privow takich samych dla mnie to nie potrzebne moze byc jeden priv bo zastanowmy sie tak porzadnie jest 6 prywatnych serverow i czym sie one roznia zaden nie ma skilli 90 lv nie ma euro nie ma nic to juz jest nudne co chwila wbijac 90 lv na bocie/bez i konczyc gre bo nie ma sensu dalej czegos robic bo zostaje ci pvp i job to wszystko to jest nudne...Wiec radze dac sobie spokuj bo nie ma co sie produkowac to i tak nie wyjdzie

Opublikowano

nie mów hop póki nie przeskoczysz...

Warto spróbować

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...