Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradcie

(DaWiD9)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dowiedziec jaka gra mmo jest inna od metina 2?? Metin mi sie znudzil (26 lvl) no i szukam jakiejs wciagajacej gry ale nie mu online bo u mnie wolno idzie

A i jeszcze gdze sie szybko expi pamietam mu ds ale juz nie gram bo mi sie laptop muli

ezn7kel5fd8eir7r86p9.gif

WWE 4Ever

Opublikowano

Opcja szukaj był już xxx razy taki temat!

Poza tym najlepsze mmo to L2

@down

co najmniej co miesiąc jest zakładany identyczny temat...

Opublikowano

Cabal Online (Prive)

Reqium Blodmare

Flyff (grafa cukierkowa ale gra jest bardzo a to bardzo wciągająca mogę Ci sprzedać dobrą postać za małe pieniądze)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Ja bym ci proponował silkroad.

Masz Isro czyli globalny silkroad na ktorym znajduja sie chyba cos kolo 20 serwerow czy tam 15 nie iwem dokladnie.

Troche wolno się expi ale zależy od klasy.Ale istnieją też prywatne servery silka jak ecsro mysro sjsro itp. na ktorych jest podwyższony exp skille i gold =)

Troche do dupy jest to ze np. na ecsro jest pelno botow i na wszystkich innych serverach i na ecsro masz 10% szansy zeby wbic xD albo znacznie mniej bo zawsze server zapelniony od botow i sie wbic nie da :P

Ogólnie gra zajebista grałem ale mi sie znudzila :D

Opublikowano

Ja polecam Cabal Online. Są priv servy, szybko lvl sie bije (bo wykonuje sie duuużo questów) i jest nawet sporo Polaków więc jak nie bedziesz czegos wiedział to sie pytasz. I ogólnie wciągajnaca ^_^

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Lineage 2 wymiata 4giga do downoladu po wypakowaniu 8 są priv spoko najróżniejsze rate ;p]

Jak to mówią zeratul.png

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano
a ile waza silk,archlord i 4story??

To jest chyba najnowsza wersja silka

Silkroad Online 1.110

Rozmiar: 867 MB

Archlord

Rozmiar: 1.49GB

4Story

Rozmiar: 878,7MB

Ja ci radze World of Warcraft na priv i na server Hell Ground

30364378.png

Opublikowano

te wasze gry sa wszystkie takie same i nie oryginalne kurwa :\

ChaosLegion spoko gra <lol> oczywiscie nie przez neta :P

Opublikowano
Ja ci radze World of Warcraft na priv i na server Hell Ground

A do World Crafta zeby przez neta to nie trzeba oryginalnej gry mieć :P ?

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Pograj sobie na globalu w WoWa (realm quel'thalas zapraszam :D) a zapewniam Ci ze nie wyjdziesz przez rok z domu ;D

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

ok narazie zainstaluje silka a za pol roku wow'a na privach

@jak wejsc na serwer w silku global bo wszystkie zzatloczone

ezn7kel5fd8eir7r86p9.gif

WWE 4Ever

Opublikowano
Witam chcialbym sie dowiedziec jaka gra mmo jest inna od metina 2??

Mam wymieniać ile gier jest INNYCH? xD

@Topic

jak dla mnie jedyne mmo, ktore sie nie nudzi po tygodniu grania to WoW na Globalu. (Realm Doomhammer)

Ewentualnie Lineage2, tylko ze gra głównie opiera sie na nudnym Grindzie, PvP i kłóceniu z dzieciakami zafascynowanymi przeklenstwami...(Prywaty)... Czasem trafi sie jakis raid boss.

Opublikowano

Ja Ci polecam www.ecsro.net Prywatny server silkroada, zagraj na Fembrii.

mam tu lvl 54 bower i gra się wyczepiście, są problemy z wbiciem na serwer, ale jest pewien program (~~150kb) który sam to za ciebie zrobi (zostawiasz kompa na 10 minut i masz) instalka waży ~~450 mb więc nie dużo, jest parę polaków na 90 lvlach, dużo polskich gildii . Ogólnie, spora część graczy z Isro (global ) przeszła na Ecsro bo jest lepszy=]. Raty 10x, 30 lvl w pierwszy dzień nabijesz;] ( jeśli umiesz, jak nie to 20 ) Z kasą nie będziesz miał problemów, tzn. jest 10x drop więc z samej sprzedaży itemów do NPC jest sporo kasy, do 50 powinieneś uzbierać z 30kk. ( Ja gram nie sponsorowanym charem i już się dorobiłem 2x sos bow na 52 lvl pierwszy +3 drugi +5 i wolfa no name czyli jakieś 180kk w kasie, ale mam już troche doswiadczenia w merchantingu na tym ecsro xD)

Zero lagów, dużo polaków, SILKROAD (=wciąga) raty 10x więc nic tylko grać.

A jakby ci się to nie spodobało , polecam serwer www.tod.sey.pl , gram tu z Detoxem (WoW) i jak na razie serwer wydaje się spoko, tylko troche duza waga instalki (WoW TBC 2.4.3=8.5gb), no , ale gra przednia.

Opublikowano

Moim zdaniem najleprza gra MMO to Wow :P polecam ale nie na globalu bo tłok jest straaaszny i jeszcze jakies nooby z PL sie pałętają xD

no i to by było na tyle

ichigonapisblb.png

Opublikowano

@mapleeuropelead

Ciekawe jakim cudem wbijasz na silka w 10 minut?

Ja wbijam po kilka godzin i nie moge wbic w dniu tylko w nocy sie da wbic...

Ps.Mam tam 44lvl nukera z sosem +3 ;]

i glavera 54lvl z glavią 52+7.

Kupiłem +6 za 13kk i wbilem za 1 razem xD

Opublikowano
Moim zdaniem najleprza gra MMO to Wow :P polecam ale nie na globalu bo tłok jest straaaszny i jeszcze jakies nooby z PL sie pałętają xD

no i to by było na tyle

Nie wiesz, a sie wypowiadasz...

Wręcz przeciwnie. Na Globalu nie ma tłoku, który przeszkadza (grubo ponad 100 realmów). Noby z PL? Nooby i dzieciaki są na prywatach, dlaczego nie na globalu? Bo za globala trzeba płacić, dzieci takiej kasy co miesiąc nie uskładają albo im rodzice nie pozwolą płacić za grę, więc w większości przypadków spotyka się tu ludzi pełnoletnich(Tyczy się to też polskich graczy). Grając na globalu nie ominie cię żadna ważna sekwencja, skille zdobywasz po kolei i możesz się nauczyć grać każdą klasą. Na prywatach tracisz 80% zabawy. Nie spotkasz nooba z 70lvl+

Opublikowano

no i to by było na tyle

umrzyj plz. chyba nigdy na globalu nie grałeś.

Grałem rok na globalu, po czym sprzedalem konto, teraz po jakims czasie chcialem wrocic do wowa i zaczalm na jakims privie, nie wytrzymalem tydzien (same dzieci 13 letnie, instancje nie dzialaja jak powinny, moby nie patroluja, nie rzucaja spellow i wiele innych) i wrocilem na globala.

Nie wiesz, a sie wypowiadasz...

Wręcz przeciwnie. Na Globalu nie ma tłoku, który przeszkadza (grubo ponad 100 realmów). Noby z PL? Nooby i dzieciaki są na prywatach, dlaczego nie na globalu? Bo za globala trzeba płacić, dzieci takiej kasy co miesiąc nie uskładają albo im rodzice nie pozwolą płacić za grę, więc w większości przypadków spotyka się tu ludzi pełnoletnich(Tyczy się to też polskich graczy). Grając na globalu nie ominie cię żadna ważna sekwencja, skille zdobywasz po kolei i możesz się nauczyć grać każdą klasą. Na prywatach tracisz 80% zabawy. Nie spotkasz nooba z 70lvl+

Spotkasz :( Niestety jest ich troche :(

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...