Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum [Dedyk]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up. Przygotowałem specjalnego patcha właśnie dla takich osób.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Panowie u góry (romus1920 i ChiLLouT13)

Nie mogę się patrzeć na to co piszecie. Nie podoba się to wypad a nie spamujecie. Serw nie jest off na zawsze bez mózgu wystarczy przeczytać cały temat-.-

POLECAM SERWER!!!

Opublikowano

2 typkow mnie powala ! kazdy ma swoje zdanie i ciebie chuj jebie co ja bede pisal ! moja sprawa ! dziecko . aserwer ten zaczyna sie robic dnem z powodu tego ze sa te mapki . zrobcie te mapki od 85lv ! a wy tam we 2 zamknac mordy moja sprawa co bede pisal !

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie będę się z tb napinał przez forum hejcie. Zapraszam na ts. Adres ci napisze na pw.

Admini napewo serw do końca ogarną i dużo osiągnie ;]

Opublikowano

Nie będę się z tb napinał przez forum hejcie. Zapraszam na ts. Adres ci napisze na pw.

Admini napewo serw do końca ogarną i dużo osiągnie ;]

dziecko ale ja sie nie napinam . napinke zaczeles robic ty . swoim komentarzem . a tak jak ja pisalem moja sprawa co bede pisal o serwerze .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Remus ty jestes najwieksze dziecko, zrobiles tak zjebany serwer ze masakra. zbanowales mnie za to ze jak chciales zebym podszedl to nie podszedlem siema... nie graj na tym serwie lepiej lamusie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale spamXD`

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

ludzie niewiadomo napisal ze moze dzis

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

Opublikowano

2 typkow mnie powala ! kazdy ma swoje zdanie i ciebie chuj jebie co ja bede pisal ! moja sprawa ! dziecko . aserwer ten zaczyna sie robic dnem z powodu tego ze sa te mapki . zrobcie te mapki od 85lv ! a wy tam we 2 zamknac mordy moja sprawa co bede pisal !

Napisz ich nicki kto Cię klepie :>

Opublikowano

0 informacji , juz chyba nie zagram

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Dokładnie

HoolyMT2:

Rambo OFF

Wiedzmin ON

Jeżeli uważasz, że w jakiś sposób ci pomogłem,

lub spodobało Ci się to co napisałem,

lub po prostu masz dobry dzień :)

...możesz mi podziękować i jebnąć +

Opublikowano

mysle ze talas predze czy puznej wlaczy i bedzie on bo poco by sie trudzil z glupimi zombi itp i info jest takie... stawiaja serwer na plikach 2010 ale wszystko bedzie tak jak bylo czyli konta bede mialy sowoje eq itd

Status ostrzezen

Opublikowano

wlaczykla mi sie strona z reje wiec chyba on zapraszam

@edit

serwer jest online ale chwilowo niedostepny dla graczy tak mi sie wydaje

Status ostrzezen

Opublikowano

no co jest z tym serwem stronka dziala i wszystko ale ciagle zostaniesz polaczony z serwerem WTF???

Status ostrzezen

Opublikowano

Reklama póki co to oszukana nic sie nie zgadza ...

Server on a nic nie jest zrobione...

Pelerynek - nie ma Bonow - nie ma.

Zróbcie server a potem go reklamujcie...

kurwa

Opublikowano

Nowe pliki serwerowe są wgrane z 2010 roku. Handlarze będą ustawieni tak jak na prezentacji.

Pozdrawiam [GM]Ezp.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...