Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum [Dedyk]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Nie, nie, nie. Nic nie padło. To jedynie krótka przerwa.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta krótka przerwa ma jakiś określony czas ?

HoolyMT2:

Rambo OFF

Wiedzmin ON

Jeżeli uważasz, że w jakiś sposób ci pomogłem,

lub spodobało Ci się to co napisałem,

lub po prostu masz dobry dzień :)

...możesz mi podziękować i jebnąć +

Opublikowano

odpoiadam na pytanie kolegi z tymi zobiakami. gdyby ich niebylo to nawet 99lv bys niewbil a co dopiero 255:)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

uwazam iz Talas wlaczy serwer przed 21 i mozna jakis kontak do teamu nr najlepiej ewentualnie GG

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

Opublikowano

no ale da ktos ten kontakt z tym suffi i z talasem\

@edit przepraszam ale myslalem ze tamten post sie nie wyslal

Status ostrzezen

Opublikowano

Nic wystarczy czekac kiedy on.Oczywiscie + za prezke serv nawet fajny z czasem pewnie ogarniecie cheaty i bugi i ujdzie grac.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

za hacki juz z 20 osob zbanowali takze niewiem czy nieogarniaja:)

@edit

poda ktos link do klienta bedzie +jutro

Status ostrzezen

Opublikowano

Chciałem Was poinformować, drodzy użytkownicy i gracze, iż mamy pewien problem. Nasz technik coś pomylił sobie przy wgrywaniu i teraz musi to naprawiać.

Nie jestem w stanie określić czasu w jakim to zrobi. Oczywiście gdy serwer będzie już Online, nie stracicie kont czy coś takiego. Konta będą w takim stanie w jakim były przed wylogowaniem.

Przepraszamy, jakoś Wam to wynagrodzimy.

Drużyna Platinum.

Opublikowano

a poda ktos link do klienta sciagnol bym 30x przez ten czas

Status ostrzezen

Opublikowano

@hanibal1

Upload Clienta jest przełożony na jutro, ponieważ ten błąd uniemożliwił nam dokonanie ostatnich testów.

Clienta osobiście robię ja i nie chce Wam dać jakiegoś nie sprawdzonego dziadostwa...

Opublikowano

łohooho ^^ Spam sie widze w temacie narodzil jakby kogos zabili...

Dobra, dobra.

To ja cos nawine pozytycznego...

Z tego co MI wiadomo sa problemy z serwerem. Serwer zostal uszkodzony na ostatniej konserwacji od tamtej pory nie mozna serwera wlaczyc

A problem ciagnie sie po teraz i administracja pracuje jak moze aby to naprawic. Serwer jesli sie nie uda postawic spowrotem na Rainie bedzie na 2010SF Germany

@Suffi mimo ze jestes w team widze ze nie masz aktualnych informacji, tylko potem ludzi nie rozczarujecie;)

Nie sa to oficjalne informacje podane na tacy od Team no ale gram tam mam wtyki w wielu serwerach(znajomosci) tutaj znam Talasa(Pawła)

Opublikowano

a mam takie 1 pytanko to juz ostatnieXD to zombi czyli mapka wabi sie zombi land bo niewiem czy dobre zombie sciagnolem jestli nie to zazucil by ktos linka na zombiaki byl bym wdzieczny

Status ostrzezen

Opublikowano

dla mnie to moze nawet zostac o 3 wlaczony i tak niebede spal:(( bo mnie H*j strzeli a juz mialem stal dropic

Status ostrzezen

Opublikowano

sufi ale lubiany/kochany ma racje bo ty tak zawiele to niewiesz podal bys chociaz przypuszczalny ponowny start serwera

Status ostrzezen

Opublikowano

Mamy już jutro i nadal nic nie wiadomo. Ta przerwa miała trwać przecież tylko chwilę

HoolyMT2:

Rambo OFF

Wiedzmin ON

Jeżeli uważasz, że w jakiś sposób ci pomogłem,

lub spodobało Ci się to co napisałem,

lub po prostu masz dobry dzień :)

...możesz mi podziękować i jebnąć +

Opublikowano

Wasze skargi na temat używania hacków przez znaczną grupę ludzi stały się nudne.

Dla tego postanowiliśmy zrobić wszystko na plikach z 2010 r. aby wyeliminować problem.

Wy jako gracze nic nie stracicie, wszystko będzie tak jak było. Forum (jeśli wszystko pójdzie tak jak trzeba) zostanie dziś udostępnione.

Pozdrawiamy i prosimy o cierpliwość.

Drużyna Platinum.

Opublikowano

6/10 za prezentacje . Co do servera to powiem tak , monotonnosc nie zostala przelamana , niezbyt ciekawie sie gra...

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...