Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka Uliczna

F4k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w chuj czytania xD

ale jak czytam to mi się chce płakać czasami ze śmiechu :D

a to dlatego ,że większość rad dostajesz od 10-14/15 latków.

15 lat jeszcze ujdzie ustawki itd mogą wiedzieć jaka jest sytuacja ,ale reszta :P

stare ,znane przysłowie :D

"Kozak w necie ,pizda w świecie"

takie jest moje zdanie...

co prawda nie pomogę, nie na temat i może dostane za to warna choć myślę ,że Globalki i Admini to zrozumią to musiałem to napisać :D

hersygna.png
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie grubasy w szkole na strzała lecą od maluszków więc się nie martw tylko po mordze i brzuchu go lej i nie daj się wywalić bo wtedy ciężko będzie

Opublikowano

Weź sobie jakieś twarde butki, najpierw w z piony w mordę, żeby się skulił później kilka kopów w udo, i koleszka już się tobie nie stawi, jeśli tak, to napieprz mu jeszcze mocniej ;)

25qpzwi.png

Opublikowano

Najlepiej kołek drewniany, albo z innego materiału.

Kop go w jaja i brzuch. Spróbuj w nos, jak się skuli,

Wykurwiaj z takimi pomysłami

@Top

Alert!

Ten post może ci się nie spodobać!

Wasze posty są w stylu:

"Kup kałasznikowa i go zajeb".

Nie pobijesz go ,raczej on ciebie.

Rady 12 latków wyjeb z głowy.

Lepiej już przeprosić i całą sprawę wyjaśnić ,lepiej stracić szacunek(który można odzyskać) niż zęby ,których za nic nie odzyskasz.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jeżeli masz mocną nogę to wal mu po udzie low-kicki. Będzie miał duże problemy z ustaniem po kilku mocnych.

Opublikowano

Wykurwiaj z takimi pomysłami

@Top

Alert!

Ten post może ci się nie spodobać!

Wasze posty są w stylu:

"Kup kałasznikowa i go zajeb".

Nie pobijesz go ,raczej on ciebie.

Rady 12 latków wyjeb z głowy.

Lepiej już przeprosić i całą sprawę wyjaśnić ,lepiej stracić szacunek(który można odzyskać) niż zęby ,których za nic nie odzyskasz.

Buah. Jak ćwiczył boks, to da sobie radę. Jak jest szybki i lżejszy, niech mu wchodzi za plecy.

A Ty z takimi pomysłami, to wyjdź, bo wtedy będzie miał go w garści i bardziej gnębił

Opublikowano

Sie zobaczy za kilka dni moze jutro cos sie wydarzy :P

Boje sie ze koles bedzie taki jak kimbo ze mozna go bic i nic sobie nie zrobi najbardziej sie boje jak sie na mnie walnie i zacznie biec i co wtedy zrobic z taka masa ?

Ja boks lubie i trenowalem ale kurwa to nie jest ring w rekawicach tylko kupa czarnego miecha.

wakow9.png
Opublikowano

żadnego bicia kamieniem , chcesz mieć kłopoty ?

weź kumpli jakichś albo jednego zaczep na ulicy i daj dyche za załatwienie sprawy <3^^

a i możesz na policje czego ci nie polecam jeśli gościu za JP , ma pewnie swój pseudo GANG ,

Kierowca zareagował?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Człowieku,nikt na forum ci nie pomoże mu najebać . Niektóre rady użytkowników mnie rozbrajają... Jak ćwiczyłeś ten boks 2 lata to pewnie kondycje jako taką masz,co nie można powiedzieć o twoim wrogu(skoro mówisz że waży okolo 150kg to ciężko u niego z kondycją).Jak się boisz to się nie bij proste.

Wal w CZUŁE miejsca (łokieć)

no comments...

Opublikowano

http://allegro.pl/palka-teleskopowa-esp-26-hartowana-gwarancja-i1527837764.html

ja noszę przy sobie to, jak ktoś coś do mnie ma to po dostaniu "batonem" mu się odwidzi ;)

Opublikowano

Jebnij się w łeb.

Olej go, przecież się nie rzuci na Ciebie w autobusie, co nie ? traktuj go jak powietrze, jak coś Ci zrobi, to on pójdzie do poprawczaka/dostanie kuratora, nie Ty.

Ewentualnie powiedz mu że się poddajesz i że wygrał walkę, nie zaczynając jej w ogóle.

a i możesz na policje czego ci nie polecam jeśli gościu za JP

Nie polecam. Jeśli przegramy walkę i pójdziemy na policję to wyjdziemy na skończonych frajerów/lamusów, co kto woli.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

To teraz taka rada od kogoś kto może nie jest bokserem, bił sie kilka razy w życiu ale wpierdol jeszcze nie dostał.

Noś w plecaku młoteczek mały. Ale nie taki z trzonkiem, tylko SAMĄ METALOWĄ CZĘŚĆ (wiesz o czym mówie). Jak już będziesz miał się bić to weź to w łapkę, ściśnij mocno i bij z tym. Jeden celny strzał i po zabawie. Masa razy pęd = siła ! Ze złamanym nosem, albo rozciętą warą odechce mu się zaczepek.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...