Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot]Spolszczenie By Mąka 1.4_01

Mączka

Spolszczenie  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba si? wam spolszczenie?

• Tak
      31
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zrobiłem dla was spolszczenie pod mc 1.4_01 jest to wersja v1.0

Wszelkie nie dociągnięcia i bugi proszę zgłaszać na PW lub w temacie jak na razie spolszczyłem menu i opcje jeżeli chcecie całość głosujcie w ankiecie.

Instrukcja instalacji gdy nie mamy mc odpalamy Minecraft.exe na pulpicie pobieramy i wyłączamy gre wklejając minecraft.jar do %appdata%/.minecraft

Gdy mamy mc wklejamy minecraft.jar do %appdata%

v2.0

Down:

http://hotfile.com/dl/113900365/52aa034/Spol_Minecraft_by_Mka_for_MPCforum.pl.rar.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=57a18bd83b74a494f14cd883dc8b3170ad96ad73f0b90b3137392f29629048c2-1302034209

Historia:

v2.0 - spolszczenie 95% gry

v1.0_01 - Naprawienie wersji 1.0

v1.0 napisanie spolszczenia lecz owe nie działało poprawnie

Komentujcie i oceniajcie.

Pozdrawiam. Mąka

Spolszczenie w całości napisane przeze mnie. Zabraniam rozpowszechniania go na inne strony bez mojej zgody.

© by : Maczka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

masz instrukcję tylko do crackowanego :)

W przypadku modów itp już się instrukcja nie sprawdzi. tak samo jak spolszczenie. Jest to minecraft.jar. Podmieniając to wywala sobie mody :)

Apropo... link do downloadu masz taki:

http://hotfile.com/dl/113453021/3949159/Spolszczenie_by_Mka.rar.html

W tym co dałeś jest fajne menu... i byle kto może ci plik usunąć z downloadu :)

wyraźnie jest tam napisane: Nie udostepniaj tej strony nikomu!

9obpmnjr.png

Opublikowano

tak to jest gdy ktos ignoruje porady w postach i na pw, a innej osobie po prostu sie nudzi

@Edit: sorry za duble ale jestem na komie i mi scine zlapalo... :x

9obpmnjr.png

Opublikowano

Linki mi się pomyliły :/... Był również problem bo pozmieniałem co nie trzeba i się rozwaliło ... Zaraz dodam v1.0_01 i powinno wszystko działać ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nom z każdą wersja która wyjdzie będzie update

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref..

Chcecie itemy spolszczone?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

w jakim sensie pełne?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

!!!Update Spolszczone 95% gry!!!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

reff

1390144171-U592769.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Chłopie odkopałeś...

Raczej nikt nie posiada tego pliku już, ale czemu za prawa autorskie usunięte? ACTA kontratakuje!!!

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...