Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin [Pl] [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

B. Dobry serwer polecam miła atmosfera fajnie się expi nie ma bugów.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Niestety... mamy przykre informację. Razor nie pojawia się na komputerze i nie odbiera telefonów. Próbujemy wyjaśnić całą sytuację.

*Slim & Eragon

Opublikowano

@Up

Dokładnie, nie wiem dlaczego ale STRASZNIE przydał mi do gustu rolleyes.gif

Kilka bugów do naprawy i serv cud miód malinka! tongue.gif

bumcfksz :P

Opublikowano

MakYs Zamknij morde jak ci sie nie podoba i graj na PLu. Nie będziesz kazał w co mamy grać, a w co nie.

Pozdro ^^

A ktos ci kaze mnie sluchac? Miej w dupie to co pisze i tyle , pisze swoja opinie i nikt nie kaze ci tego czytac.

PS. Nie odzywaj sie wiecej do mnie jak do swojej matki taka mala prosba.

Opublikowano

MakYs jak to jest lipny serwer to czemu ja po 2 latach grania na pl i priv uwarzam ze wlasnie ten jest najlepszy poziom jest w sam raz itemy do ulepszania mozna dropnac a nie kupic jak na innych (to jest wlasnie zarabianie) i nie kupisz za sm za 5zl nie wiem jakich itemow jak na innych ze juz pierwszego dnia lataja wszyscy w hwangach i nie walisz jednym skilem i nie lezy pol miasta... moim skromnym zdaniem tu jest wszystko ok a co do bugow to jak na nowo powstaly serwer to ich nie ma az tak duzo nawet na pl bylo duuuuzo bugow i zajmuje sie tym firma z bardzo dlugim doswiadczeniem i ma pracownikow (informatykow) z wysokiej polki a i tak sa wlamy itd wiec co ty czlowieku porownujesz ... Nudzi ci sie to idz na dwor i powiedz komus cos w tym stylu a nie kozaczysz na forum w realu sa konsekwencje tego co powiesz a tu nie i tylko dlatego z ciebie taki kozak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...