Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin [Pl] [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z naszej strony:

SERWER OFF 4EVER

logokgy.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Bi Xeon E5530

ram.png

24 GB DDR3 ECC

net.png

10 Gbps

linki.png

web.png

http://worldofmetin.pl

reg.png

http://worldofmetin.com/viewpage.php?page_id=5

klient.png

http://www.multiupload.com/CN3JE0BE74

rank.png

[url=http://worldofmetin.com/viewpage.php?page_id=11]KLIK[/url]

is.png

Dostępny na stronie

ip.png

Nie jest to do niczego potrzebne

status.png

http://games-space.eu/status/status.php?host=p294e434t2b49434t2f4y2p2p244x2&port=q2r2v2w2u2&style=2

pl.png

Zablokowane

skan.png

Zablokowane

info.png

npc.png

handlarzer.jpg

start.png

nastart.jpg

ulepszacze.png

Tylko do epików

exp.png

300%

drop.png

300%

yang.png

300%

video.png

Zamknieta.png

kontakt.png

Gadu Gadu: 32160759 TeamSpeak: IP: worldofmetin.pl port: 9987

team.png

[GA]RaZoR

[GA]Eragon

autor.png

Idea powstania prywatnego serwera Metin 2 narodziła się w naszych głowach już dawno temu. Głównym celem, jaki przyświecał nam, administratorom, było stworzenie miejsca zawierającego wszystko czego gracz oczekuje od świata stworzonego przez twórców gry Metin 2. Podobnych serwerów znajdziecie w Internecie masę, ale żaden z nich nie może pochwalić się tak profesjonalnym i rzetelnym zespołem pracującym na to by grało wam się jeszcze przyjemniej. Grupę administratorów nowego serwera stanowią dojrzali ludzie mający ogromne doświadczenie. Mamy w zanadrzu wiele pomysłów, które wraz z rosnącą popularnością serwera będziemy realizować w świecie Arkanta. Planujemy w przyszłości liczne eventy oraz turnieje PVP majace jeszcze bardziej uprzyjemnić wam czas spędzony przy grze. Prowadzone będą także Top Listy PVP, do których wgląd będziecie mieli z poziomu strony serwera. Serwer Arkanta będzie funkcjonował na stabilnym dedykowanym serwerze, który jak mamy nadzieje uczyni go jeszcze lepszym miejscem do stworzenia swojej unikalnej postaci. Serwer dedykowany jest utrzymywany w 100% z funduszów administracji serwera oraz dobrowolnych darowizn graczy. Chcemy aby każdy gracz miał równe szanse rozwoju stąd też zdecydowaliśmy się na to, że nie będzie możliwości transferów postaci. Ponadto gwarantujemy wam, że żaden z członków administracji serwera nie będzie posiadał prywatnego konta, co możecie zaobserwować na bardzo dużej ilości serwerów. Mamy pewność, że wyeliminuje, to różnego typu przekręty. Realm jaki mamy wam do zaoferowania, to Mind Rate mający stworzyć klimat jakiego nie znajdziecie na żadnym innym prywatnym serwerze.

stopka.png

// Serdecznie polecam i zachęcam do grania! Jak na mój gust, serwer jest dopracowany i miło się tam gra. Reklama zrobiona na prośbę administratora.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama cacy.

Mimo nieprzyjemności, po tym jak pograłem serwer jest nawet fajny.

Teraz, po zmianach gra się dość miło i polecam to każdemu, kto chce się pobawić.

Team jednak w moim mniemaniu i tak zawsze pozostanie niezbyt kontaktowy.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Chciałbym poinformować iż zmienił się kontaktowy numer Gagu-gadu. Mam nadzieję, że nie utrudni to kontaktu z graczami.

Pozdrawiam./

Opublikowano

Serwer dobry.Fajnie się gra...Ale przydały by się inne mapki do expa

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie KD, misji oraz ulepszaczy.

1. Czy mozna miec KD+5(bo jak ide do sury z KD+4 klikam na niego KD i nic...)

2. Czy oplaca sie robic all misje czy tylko yang-shina?

3. Na co potrzeba ulepszacze? Tylko an epiki? Ale jesli na epiki to tylko ze cos trzerba na nie dac czy np. na +7-9?

To wszystko:P Thx!

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie KD, misji oraz ulepszaczy.

1. Czy mozna miec KD+5(bo jak ide do sury z KD+4 klikam na niego KD i nic...)

2. Czy oplaca sie robic all misje czy tylko yang-shina?

3. Na co potrzeba ulepszacze? Tylko na epiki? Ale jesli na epiki to tylko ze cos trzerba na nie dac czy np. na +7-9?

To wszystko:P Thx!

Opublikowano

Wszystko byłoby OK, gdyby nie ten IS... w IS'ie kupisz dosłownie wszysto.. a szkoda :<

Opublikowano

Serwer jest zajebisty! Jezeli umiesz grac+masz troszk cierplowosci to tak jak ja na 58lv bedziesz mial ponad 1,1kkk kasy

I troche eq na wyzszy lv :PP

Tylko mam jeden problem.

Nie wiem co sie z czego robi an tym serwe...

Moglbym prosic o jakis poradnik?

Co z czego sie robi?

Bardzo bym prosil... Chociaz dla szamana;/

Opublikowano

ten server stoi na plikach 2008 czy 2010?

/btw. nie da się wbic skilla na m1 (zwojem ponad 15x próbowałem i nic..), misja u YangShina z shurikanami jest zbugowana (dropnąłem 5 i więcej nie leci - trzeba 15), poty u npc po 600k?, zęby orka w ogóle nie dropią..

Opublikowano

a co tam pobiore kolejnego klienta a czemu by nie dać spolszczenia na hooy jak można klienta wszyscy dajecie tego samego klienta tylko z inną nazwą i jakimś packiem...

prosił bym spolszczenia na pw odwdzięczę sie w grze

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...