Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wbijamy 40Lvl-45Lvl W 2 Dni!

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobry tutek, + już poleciał, szkoda tylko, że nie działa na PL-u

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Dobry sposób na wbicie dużego lvl'a w krótkim czasie ;] oczywiście +

P.S. Chyba zacznę grać na metin2.us ;] znam angielski to będzie spoko, tylko muszę znaleźć serwer gdzie gra najmniej polaków :D nie obraźcie się heh

Opublikowano

@G00D - Tak, przetestowałem. ;] Na 16lvlu dopiero zacząłem robić misje i już mam 32.

Ale Ty testowałeś na 16 lvlu , a mi potrzeba wiedzieć czy na przynajmniej 60 lvlu będę miał tak do 80 ..

Opublikowano

@up. Jeśli wykonasz tą misje co daje 90% na 4lvl to dostaniesz te 90%

Jeśli wykonasz na 16lvl (co sam sprawdzałem) także dostaniesz 90% expa

I także jeśli wykonasz na 31lvl(sprawdzałem) też dostaniesz 90% expa

Więc wychodzi na to że na 60l będziesz dostawał te 90% expa. Być moze 80lv nie wbijesz. Ale myślę że ten 78lv-79lvl będzie ;p

Tylko szkoda, że zawsze trzeba wyexpić te 10% :/

Opublikowano

Nie no ^^ dzięki serdeczne poradnik jest PRO :) , dzisiaj ściągnę go to tak zrobie ;) mój nick to : TheViperRKO albo ViperRKO , gram wojem na niebieskich . Masz+ ładny tutek .

Serdecznie zapraszam do Free Kingdom.

­

Opublikowano

@up. Jeśli wykonasz tą misje co daje 90% na 4lvl to dostaniesz te 90%Jeśli wykonasz na 16lvl (co sam sprawdzałem) także dostaniesz 90% expaI także jeśli wykonasz na 31lvl(sprawdzałem) też dostaniesz 90% expaWięc wychodzi na to że na 60l będziesz dostawał te 90% expa. Być moze 80lv nie wbijesz. Ale myślę że ten 78lv-79lvl będzie ;pTylko szkoda, że zawsze trzeba wyexpić te 10% :/

Nie no spoko.

Ale nie wiadomo jeszcze w 100% czy testowane.

Tylko najgorsze te minusy że brak konia itp.

A czym tam można najbardziej zarobić. ?

Oprócz fb i metki.

Opublikowano

Nie no spoko.

Ale nie wiadomo jeszcze w 100% czy testowane.

Tylko najgorsze te minusy że brak konia itp.

A czym tam można najbardziej zarobić. ?

Oprócz fb i metki.

Testowane.

Działa na 100%. (Robiłem teraz na 62lvl jedne polowanie = 90%)

Możesz zarobić na zębach orkach bez +

­

Opublikowano

KURW* gościu jesteś boski :D. kurde Ej zablokuj ten tutek plis.. Bo niedługo będzie po bugu :( To się może zakończyć tak samo jak z DMG na PL :(

Łap +

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

No raczej nikt nie wyśle suporrtu do teamu usa.

Przecież ten bug jest korzystny dla nas , więc jak jakiś inteligent się znajdzie to zabije :D

A może to nie jest bug tylko specjalnie ? :>

Opublikowano

Hmm.. Ja proponuje tak zrobić - Najpierw zrobić postać, dobic ją do 10 lvl bez polowań, a potem polowaniami do 30 lvl, wrzucamy ją na FB, a następnie robimy drugą postać którą będziemy grali, i wtedy ją dobijamy np. tak jak w poradniku, do 20-25 lvl bez polowań,a potem do 40-45 lvl polowaniami :) Takim sposobem zanim ubijemy ten 40-45 lvl, postać na FB zarobi trochę kaski na początek :) (jbc. można dodać do pierwszego postu :] )

Opublikowano

Ja wczoraj właśnie na 20 lv zacząłem wykonywać polowania i narazie 32 lv :D. Trochę połowie na nim i na fmsa+9 z sr 25+ będzie i na śmiertelną+7/8/9. Dobije do 35 lv na misjach potem zrobię boja i na metki do m2 :D

Opublikowano

Hah genialny sposób :DD Może zbierzemy ekipe na mt2us i założymy gildie MPCforum itp?

c45b6e9b4718487c.jpg

Zbieram +

NoFear93 wojka MENTAL Almanach 33 lv+ Shinsoo 4 ever GRAM

Opublikowano

KURW* gościu jesteś boski :D. kurde Ej zablokuj ten tutek plis.. Bo niedługo będzie po bugu :( To się może zakończyć tak samo jak z DMG na PL :(

Łap +

To nie jest bug. Ci z US specjalnie tak zrobili i wiedzą o tym.

Nie bądź lamus daj mi +'sa :)

animals.png

Opublikowano

Ja chyba już kończe z PL jak na US tak fajnie jest :) Na PL mam 75 lv i mam dupne EQ bo ceny są w chuj kosmiczne.A tu może takie ni są :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...