Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bo Mama :P

soxe123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj niech sprawdzi czy będą do niego pasowały , jak wyda mu się że brzydko wygląda to 10 min. i nie ma włosów.

Proste i logiczne. :)

Opublikowano

Właściwie to up ma rację... Zapuszczę sobie te włosy...Zanim zdążą mi urosnąć to ja schudnę i moja twarz będzie wyglądała inaczej :P

Opublikowano

ale powiedz... szczerze... po chuja Ci one?

Miej dlugiie włosy bedziesz fajnie wyglądał i jeszcze naucz sie grac na jakims instrumcie i bedziesz machał włosami ;). Fajnie to wygląda.

Pedalsko a nie fajnie...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Pedalsko a nie fajnie...

A Kurt Cobain pedalsko nie wygląda :P

Zależy, jakie ma włosy. Bo może mu się zrobić:

a)"Hełm"

b)Normalne, długie włosy

Ja np. miałbym hełm o.O

Opublikowano

Pedalsko a nie fajnie...

Kurwa sam pedalski jesteś... Wszyscy znani i mniej metalowce mają długie włosy a przynajmniej mieli.... Może on chce kontynuować tradycyjne wygląd metali ?? Jeśli tak to bardzo dobrze...A jak ci się coś w ich wyglądzie nie podoba to wypierdalaj bo ci twoi reggeamanowie (nie wiem jak to się odmienia) nie są lepsi... Te ich dredy są brudne bo jak to gówno dokładnie umyjesz ?? No nie da się. Więc się odpierdol.

Dziękuję dobranoc

Weź spróbuj jak ci się nie będzie podobać to obetniesz i po sprawie

tCGj4L.png

Opublikowano

Kurwa sam pedalski jesteś... Wszyscy znani i mniej metalowce mają długie włosy a przynajmniej mieli.... Może on chce kontynuować tradycyjne wygląd metali ?? Jeśli tak to bardzo dobrze...A jak ci się coś w ich wyglądzie nie podoba to wypierdalaj bo ci twoi reggeamanowie (nie wiem jak to się odmienia) nie są lepsi... Te ich dredy są brudne bo jak to gówno dokładnie umyjesz ?? No nie da się. Więc się odpierdol.

Znalazł się znaffca.

Wbrew obiegowym opiniom dready nie rozpuszczają się pod wpływem wody, nie stanowią przenośnego inkubatorka na wszy i inne niesympatyczne żyjątka, ani nie robią się z brudu.

Słyszałem też że czym częściej dredy się myje tym są lepsze więc stul pysk emowcu.

@Topic

Nie bądź emo czy tam metalem, bo to brudasy i przegrane pedały.

A jeśli nawet, chcesz mieć długie włosy, to kup se peruke i zapierdalaj z nią po mieście, zobaczysz jakie to uczucie kiedy wszyscy się z Cb śmieją.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Znalazł się znaffca.

Słyszałem też że czym częściej dredy się myje tym są lepsze więc stul pysk emowcu.

@Topic

Nie bądź emo czy tam metalem, bo to brudasy i przegrane pedały.

A jeśli nawet, chcesz mieć długie włosy, to kup se peruke i zapierdalaj z nią po mieście, zobaczysz jakie to uczucie kiedy wszyscy się z Cb śmieją.

emowcu ahahahahaha

emo i metalowce to nie brudasy...

ludzie się nie śmieją z tego że masz długie włosy ( zależy jak w nich wyglądasz)

Tak jak mówiłem zapuść sobie te włosy i zobaczysz jak będziesz w nich wyglądał i jak będziesz się w nich czuł.... Ale twoja mam ma niby rację :P

tCGj4L.png

Opublikowano

Dawaj fote to ocenie ;D

Jurry ? :P

@Autor

Sam oceń. Jak Ci się podoba to noś, a jak nie, to zgól, proste

Opublikowano

Zapuść , zobacz jak to jest.

Jak źle to zetnij - no problem.

Nie słuchaj mamy - zazwyczaj rodzicie żyją starą polską i używają stereotypów. :)

Opublikowano

Maggot - po pierwsze mylisz pojęcia, emo to nie styl życia, to muzyka, taki styl całkiem inaczej się nazywa, po drugie, to że metalowcy to brudasy to tylko stereotyp, taki sam jak dredy to brud. Sam widzisz.

@Top

Jak chcesz to zapuszczaj, to twoje włosy, twoja głowa, rób co chcesz, my Ci możemy tylko doradzić, a wszystko i tak zależy od Ciebie. Jeśli chcesz mieć długie włosy, to miej, teraz i tak nie ma aż takiej mody na nie, może metalowcy je noszą, ale też nie wszyscy, rockmani coraz mniej(chociaż co to za rockmani w tych czasach), M. Shadows z Avenged Sevenfold chodzi w krótkich. Moda na wytapirowane długie włosy już minęła, w latach 80, 90 wszyscy nosili, a teraz już nie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc tak to wygląda.

Jeśli masz pulchną twarz, to włosy powinny być jak najbardziej krótkie.

Jeśli masz w miarę szczupłą, to pozostaje kwestia Twoich włosów. Jak napisał kolega NISMO

Pozdrawiam `Ev

Opublikowano

POWIEM SZCZERZE.

Jestem klucha :D Miałem długie włosy i wyglądałem okropnie...

Nie polecam nikomu długich włosów jeżeli ma szeroką buzie.

Bo wtedy wygląda się jak piłka z włosami :)

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...