Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bo Mama :P

soxe123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc... Powiedziałem mamie że chcę zapuścić włosy o ona na to "nie będziesz ładnie wyglądał". Ja się zapytałem czemu ? A ona takie coś :" Bo masz grubą i okrągłą twarz "

Czy to prawda, że jak ma się taką twarz to nieładnie się wygląda w długich włosach ???

Chodzi mi o taki fryz jak mają METALOWCE :P

Opublikowano
Bo masz grubą i okrągłą twarz

To wypierdalaj od komputera i pobiegaj, potem zapuszczaj włosy. Będziesz wyglądał jak jakiś burak.

Innym razem.

Opublikowano

Okrągła twarz nie pasuje do długich włosów. Będziesz wyglądał jak balon w peruce :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Lepiej ogol się na łyso chłodno w czache jak nie wiem albo zrob sobie dredy. mi ogolnie nie podobanja sie dlugie wlosy u ziomkow jak widze takiego jednego czy drugiego to mysle sobie poj......nce

Jeśli jesteś gość to daj mi - - - -

Opublikowano

a skad mamy wiedziec czy masz gruba twarz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jak chcesz, bedziesz wygladal glupio, twoj wybor... Dodam jeszcze ze dlugie wlosy strasznie szybko zaczynaja smierdziec ... ;p

65994253024037513199.png
Opublikowano

Wygląda się mniej więcej tak :

To nieźle.

@Topic

Ale gościu, jak nie zrobisz sobie takiej grzywki (która będzie denerwowała Cię cały czas) to będziesz wyglądał okropnie.

Zresztą z grzywką czy bez, będziesz zwykłą CIOTĄ, kiedy pójdziesz do gimnazjum będziesz miał przejebane na starcie.

Nie zapuszczaj.

A kiedy się spocisz, będzie Cię głowa swędziała.

Po za tym nie każdemu się ładnie układają. Tobie mogą końcówki się zawijać do góry, a wtedy to nic po za dobrą prostownicą nie pomoże.

Jeśli zapuszczać to tylko dla DREDÓW, pamiętaj: dredy. Nie bądź śmierdzącym metalowcem, bądź rasta . =D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Miej dlugiie włosy bedziesz fajnie wyglądał i jeszcze naucz sie grac na jakims instrumcie i bedziesz machał włosami ;). Fajnie to wygląda.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Ja tam chciałem mieć krótkie, ale moja mama stwierdziła, że do mnie nie pasuję o.O

Jak masz okrągłą twarz, to sobie krótkie zostaw :rolleyes:

Opublikowano

@ damianez122

Nie o taki fryz mi chodzi :P

@ JołZiomNe

Drechów się nie boję bo umiem się bić

@ Maggot66

Ja już chodzę do gimnazjum i nie sądzie żeby ktoś odważył mi się coś zrobić z tymi włosami bo do tej szkoły chodzą prawie same lamy :P

@ irzoss8

Zaczynam na elektryku grać :P

dla wiadomości innych włosy myję codziennie to nie będą mi śmierdziały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...