Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mała Pomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeżeli chodzi oto część .

... i chciałbym, aby zaakceptował to klikając "Graj" (pierwszy obrazek na tym zdjęciu LINK), lecz funkcją _IEImgClick to nie działa. Do obrazka "Graj" jest tylko link(link do obrazka), nie ma odnośnika, więc nie da się zrobić _IENavigate ...

Jaką funkcją mam to zrobić ?

No i tą.

... jak zrobić, aby bot wybrał jedną z kilkunastu opcji ...

Napiszcie tylko jaką funkcją, może sobie poradzę ...

PS. Angielski znam, ale nie wszystko. Jestem w fazie uczenia się go, więc nie znam jeszcze wszystkiego. Chce napisać tego pieprzonego bota i dać sobie spokój !

ryuw.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jakby ktoś stał obok mnie i by mi to tłumaczył

To sobie kurwa mać załatw korepetycje ze studentem informatyki, płatne z góry 35 złotych za godzinę.

Wszystko po angielsku, a google.translate.pl nie tłumaczy wszystkiego najlepiej.

Petycja do google.translate w sprawie lepszego tłumaczenia - wystosowana! Pokażemy neoliberałom nieopierzonym, że powinni lepiej tłumaczyć!

czy funkcja "If ... Else ..." działa w IE.au3 ?

Nie, ta funkcja działa _wyłącznie_ na zewnątrz IE.au3.

Czy moglibyście mi odpowiedzieć co i jak trzeba zrobić, nie odsyłając mnie do żadnych stron ?

Miło mi, że pytasz.

Nie mógłbym.

- - - - -

@FLI_PL:

bezużyteczny*

Czekam na rozwinięcie tej gwiazdki, czekam...

- - - - - -

@Topic:

Napiszcie tylko jaką funkcją, może sobie poradzę

Masz to zrobić używając operatora przypisania, którego Rvalue byłaby wartość boole'ańska, zaś Lvalue byłby odpowiedni element klasy input należący do formularza DOMu strony.

Również mam nadzieję, że sobie poradzisz.

Masz moje słowo, że wyżej wymieniony sposób jest możliwie najprostszy.

Natomiast co do

"kliknięcia na GRAJ" (jak sam to sformułowałeś):

Musisz po prostu wyzwolić wirtualny Event na danym elemencie DOMu strony.

AFAIK InternetExplorer.Application w funkcji dispatchEvent() rozpoznaje eventy na podstawie stringów, więc wystarczy jako event podać "click" i powinno śmigać.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano
Jakby ktoś stał obok mnie i by mi to tłumaczył

To sobie kurwa mać załatw korepetycje ze studentem informatyki, płatne z góry 35 złotych za godzinę.

Wszystko po angielsku, a google.translate.pl nie tłumaczy wszystkiego najlepiej.

Petycja do google.translate w sprawie lepszego tłumaczenia - wystosowana! Pokażemy neoliberałom nieopierzonym, że powinni lepiej tłumaczyć!

czy funkcja "If ... Else ..." działa w IE.au3 ?

Nie, ta funkcja działa _wyłącznie_ na zewnątrz IE.au3.

Czy moglibyście mi odpowiedzieć co i jak trzeba zrobić, nie odsyłając mnie do żadnych stron ?

Miło mi, że pytasz.

Nie mógłbym.

- - - - -

@FLI_PL:

bezużyteczny*

Czekam na rozwinięcie tej gwiazdki, czekam...

- - - - - -

@Topic:

Napiszcie tylko jaką funkcją, może sobie poradzę

Masz to zrobić używając operatora przypisania, którego Rvalue byłaby wartość boole'ańska, zaś Lvalue byłby odpowiedni element klasy input należący do formularza DOMu strony.

Masz moje słowo, że wyżej wymieniony sposób jest możliwie najprostszy.

Natomiast co do

"kliknięcia na GRAJ" (jak sam to sformułowałeś):

Musisz po prostu wyzwolić wirtualny Event na danym elemencie DOMu strony.

AFAIK InternetExplorer.Application w funkcji dispatchEvent() rozpoznaje eventy na podstawie stringów, więc wystarczy jako event podać "click" i powinno śmigać.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

@bezuzyteczny* - dla wielu gospodarstw samce krowy tylko płodzą, natomiast od robót są koniki. Chciałem dopisać, że żywy bezużyteczny, jednak zdałem sobie sprawę z tego, że są wśród nas osobniki mało dojrzałe, wiadomość ta dla ich mózgu więc stałaby się niszczycielska. Dziękuję.

P.S.: Nie wiem, o jaki operator ci chodzi, ale " = " chyba nie ma wParam i Lparam, poza tym również nie mam pojęcia, dlaczego jest tu potrzebna wartość logiczna, skoro jeśli chcemy, to oczywiste, ze umieszczamy funkcję => Nie potrzebujemy boolowskiej. Poza tym boolean do funkcji wybierającej kilka opcji? Jestem jeszcze mało kumaty, ale chyba tylko znajdzie zastosowanie przy If...Then...itd. lub w pętli.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Dobra zamknijcie i usuńcie ten temat. Sam sobie to zrobię innym sposobem bo widzę, żę ten dział jest od wkurwiania ludzi, a nie pomagania !'

Tylko : "Poczytaj tuty, nie znasz podstaw" !

ryuw.png

Opublikowano

Dobra, wypierdalaj stąd nie czytający postów a ryczący o kod trollu. Ulżyło mi.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...