Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Daj Się Nabrać I Okraść - Lista Niebezpiecznych Stron

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj tą strone do spisu :

www.Metin2-board.pl

NIE WCHODZIĆ NA TĄ STRONE ? POWÓD :

-Strona do wyłudzania haseł / keylogger

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już się spotkałem, koleś zagaduje do Ciebie śmieje się, rozmowa przyzwoita tak z 5 min, pyta jaki rocznik itp... Potem się pyta czy byłeś na konkursie i mówi, że dostaje się pro itemki za ten konkurs, FMS do PvP itd... :D Podaje wam potem tą stronę i mówi, że na niej są zapisy... Ewidentnie widać, że kradnie hasła. Jak się zapytałem czemu na cba to odpisał, że pewnie ich nie stać na hosting hahaha xD. Się uśmiałem.

www.metin2ox.c0.pl

Radzę dodać.

obraz24.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

teraz to mnie nigdy nieokradną ale ja mam sposób na niektórych servach rzeczw tym że chowię eq do dozo jak kończę grę, ale niedziała to na większości serverów ponieważ na stronie głównej po zalogowaniu pisze hasło do depo :///

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Jesli ktos jest doswiadczonym graczem w metin2 to wie ze musi uwazac ale dla takich nowych itp Przydatny poradnik. :)

Opublikowano

Każdy inteligenty człowiek nie będzie wchodził w nieznane mu strony, a już napewno rejestrował sie na nich :P

Opublikowano

Estetyczne i na temat.Teraz złodziejstwo się rozszerza więc dobrze,że więcej takich poradników powstaję.Na pewno leci + na chęć zrobienia takiego czegoś.

Opublikowano

Dzięki będę pamiętał :) Przydatny tutek.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

wszystko ładnie opisane ja kiedys sam dałem sie okrasc ziomek mi napisał że mam bana i jak chce to zobaczyc to mam wejsc na tą strone :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...