Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Daj Się Nabrać I Okraść - Lista Niebezpiecznych Stron

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem tak, wszystkie strony na darmowych hostingach pod serwer są do wyłudzania waszych danych, jeżeli serwer ma stronę przykładowo SerwerMt2.pl

To korzystamy tylko i wyłącznie z tej strony. Często pojawiają się strony z końcówkami aq/ cba i tak dalej to są darmowe hostingi, nigdy nie wchodzimy na tego typu strony.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na razie,najlepszy tut w tym dziale.Estetycznie,schludnie,ideologicznie.Nawet i gramatycznie! Nie dziwię się,że podpięty :P Polecam i oczywiście like ;)

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wchodzcie na strone www.games-arena.pl

Konto z eq +9 i 5 bonow na twierdzy na PL'u poszlo sie jeb**

Dobrze,że za marzenia nie karają :)

@Topic. Super pomyślane :D .Cieszę się,że coś takiego powstało.Nie lubię, takich kombinacji,więc leci like 4 you ^_^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tut jak najbardziej przydatny ;) sam nie dałem się oszukać czy nabrać ;]

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Bardzo przydatne dla nowych użytkowników i nie tylko. Sam NIGDY nie widziałem działającego Gold/Yang Hack itp, który w ogóle działał...
Często dziwnie wyglądające strony i dziwne linki, to jak napis ,,choć a dostaniesz bana/wira/keyloggera bądz stracisz konto '' .
Później masa cookies z tych stron zawala Ci strone reklamami itp. Sam kiedyś sie na takie cos prawie nabrałem. W metinie często widać (głównie na zaludnionych privach) spamboty i takie tam, co podają linki do free gold/items... Powiem tyle, wchodząc na podejrzane strony .. łatwo można sobie uszkodzić pc'ta wirami itp oraz potracic konta. :) To by było na tyle ode mnie ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...