Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobic Cheata do runescape.com ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jak zrobic bota !

2.przez jaki program

3.jakie trzeba znac jezyki komputerowe

4. :rolleyes: plose ... xDD :rolleyes:

5.Potrzebne bardzo .

6.Ja z BARIM chcemy zaczac ''produkcje botow ''

i umieszczac je na tym ''wspanialym forum !

Opublikowano

Hehe dzienx :D ja sciągnołem programik zobaczy sie kiedy będzie czas żeby sie na nim pouczyć ^_^

Opublikowano
1.jak zrobic bota !

znowu takie pytanie nikt ci tego nie powie żeby tak było to połowa botów była by za free

do bota C++ ale może być inny

Hehe dzienx biggrin.gif ja sciągnołem programik zobaczy sie kiedy będzie czas żeby sie na nim pouczyć happy.gif
<-on powiedział coś z sensem
Opublikowano

Megatutorial Od zera do gier kodera to wielkie dzieło. Dosłownie i w przenośni - obecnie liczy w sumie niemal 900 stron. To kurs, który z założenia ma uczyć od podstaw programowania gier. Biorąc pod uwagę to założenie nie jest jeszcze dokończony, ale obecnie zawiera już bardzo dużo - przede wszystkim wyjaśnia podstawy programowania od zera i uczy języka C++ - praktycznie całego, a więc zawiera tyle samo wiedzy (albo i więcej), co "Symfonia C++" czy inne książki. Jest przy tym napisany niezwykle prostym, wręcz łopatologicznym językiem i dostępny za darmo. Jego autorem jest Karol Kuczmarski "Xion". Jest na licencji GNU FDL. no to lekturka sie szykuje xD

http://www.gamedev.pl/tutorials.php?x=category&id=18 - jagby ktos chcial ;)

Opublikowano

Odrazu Ci mowie że to nie jest takie hop siup siup, przed Tobą długa droga jeżeli zaczynasz od 0...

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

chłopie naucz się! To nie jest od razu! Myślisz, że ktoś się za to zabierze specjalnie dla ciebie?!

Jak takie do tego masz podejściem odpuść sobie!

Myślisz, że dostaniesz source na tacy?

bez gif.

Opublikowano

Witam . botek do rune scape

Mysle ze przydalo by sie najpierw oblukac jak to zrobic najprosciej .. czy siadac na pamiec czy raczej zastosowac czytanie pikseli ..

mysle ze w przypadku rune mozna zastosowac oba sposoby laczac je w jedno

jednak jest pytanie co dokladnie mial by robic taki botek o ile wiem w runescape jest tyle mozliwosci ze szok wiec nikomu niebedzie sie chcialo pisac calego kodu bota pod te wszystkie mozliwosci :)

o ile wiem artmoney jest w stanie udzielic nam pewnych danych jakie bedziemy szukac w celu zlapania interesujacych nas recordow w pamieci

a co za tym idzie mozemy zaczc pisac nasz kod oparty na czytaniu pamieci .

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...