Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Szybko Schudnąć?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ograniczam jedzenie, ale i tak tyję -.- co robić??!?? Zamierzam biegać, ale nie wiem czy gdzieś schudnę więcej -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Załóż na siebie wiele bluz i biegaj po schodach, spocisz się jak świnia i z czasem przyniesie to efekt.

Bywalec
Opublikowano

Odpowiednia dieta i ćwiczenie intensywne znalazłem dla ciebie poradnik na necie " Jak szybko schudnąć "

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Jak_schudn%C4%85%C4%87

Opublikowano

Bieganie to nie wszystko :P

Trzeba miec jeszcze wole zeby schudnac to po pierwsze

Po drugie gimnastykowac sie a napewno schudniesz xD

sstwc.jpg

Gość Wypizgaż
Opublikowano

Dużo się ruchaj, pomaga B)

Biegaj, licz kalorie czy co takiego,nordic walking ?

On może się ruchać co najwyżej z ręką.

@top: Zapierdalaj na siłownię i chuj.

Bywalec
Opublikowano

Danielhinz też byłem szczupły ale już nie :D dużo jedzenia już jem ale oczywiście zdrowo 5 posiłków dziennie ; p

Opublikowano

To ja mam na odwrót :D Wpierdalam jak świnia, a nic nie tyje xD

Co do tematu to dieta i ćwiczenia.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Odstaw kaloryczne napoje : typu kolorowe(smakowe) wody żywca itd . Colę i wgl. Pij samą wodę a szybko na maxa zjedziesz :D

Opublikowano

Zaraź się tasiemcem :)

Mięsko z wągrami na obiadek. Daj mu miesiąc to zobaczysz jak polecisz w dół. Wiem że to jest ekstremalna metoda ale działa (przynajmniej na tych gwiazdach z USA).

f.png

Opublikowano

Zaraź się tasiemcem :)

Mięsko z wągrami na obiadek. Daj mu miesiąc to zobaczysz jak polecisz w dół. Wiem że to jest ekstremalna metoda ale działa (przynajmniej na tych gwiazdach z USA).

Oczywiście to żart nie?

RAsfepN.png
Opublikowano

ty masz zamia chudnac a to po jakiego chuja kurwa chodzisz do tego kfc i bierzesz 100hamburgerow 100 porci rytek i 50litrow coli light i mowisz ze sie odchudzasz poprostu jestes chujowy musisz pakowac bica zeby schudnac

Fulla daje kulla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...