Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Szybko Schudnąć?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprostu biegaj:) spędzaj poł dnia ( wolnego) na boisku jak ja:) w ciągu rekolekcji od srody do piątku bylem okolo 30h na dworzu:) biegałem ruszałem sie ... zrob to sam a schudniesz szybko

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Ja mam na odwrót. Jem co chcę a jestem chudy. Co zrobić abym miał trochę grubsze i masywniejsze ręce. Ćwiczę hantelkami po 10 KG ale to nic nie daje oprócz rośnięcia mięśni...

Opublikowano

@Danielhinz

Nogi w takim wieku każdy ma szczupłe oczywiscie nie chodzi mi o takich co mają tłuszcz.

Jeżeli cos trenowałeś w wieku 2-3 lat tzn od urodzenia to będziesz miec strasznie umięsnione nogi.

A jeżeli nic to normalne ze masz szczuple nogi ;)

Ja grałem w piłke od 3 roku życia i teraz nono..

Nogi mam tak umięsnione ;)

Ale nie mowie o kazdym bo na silce tez mozna wyrobic nogi ale nie tak jak 10 lat grania w pilke.

Opublikowano

Ja mam na odwrót. Jem co chcę a jestem chudy. Co zrobić abym miał trochę grubsze i masywniejsze ręce. Ćwiczę hantelkami po 10 KG ale to nic nie daje oprócz rośnięcia mięśni...

Siedź 24/7 przy komputerze, a kiedyś zobaczysz efekt.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Żartuje? :) Myślisz że modelki to tak same z siebie ? Taka "dieta" była jest i będzie stosowana.

Nie wiem czy są jakieś hormonalne inhibitory, ale skoro jest hormon to musi być i jego antagonista.

Taka dobra rada - 3 posiłki dziennie. Nie podjadaj słodyczy, wcinaj śniadanie. Do tego codzienna porcja godzinnego wysiłku fizycznego ! Pobiegaj sobie, albo chociaż szybko spaceruj. Na efekty nie trzeba będzie długo czekać.

f.png

Opublikowano

Żartuje? :) Myślisz że modelki to tak same z siebie ? Taka "dieta" była jest i będzie stosowana.

Nie wiem czy są jakieś hormonalne inhibitory, ale skoro jest hormon to musi być i jego antagonista.

Taka dobra rada - 3 posiłki dziennie. Nie podjadaj słodyczy, wcinaj śniadanie. Do tego codzienna porcja godzinnego wysiłku fizycznego ! Pobiegaj sobie, albo chociaż szybko spaceruj. Na efekty nie trzeba będzie długo czekać.

Lul, to po 3 posiłkach nie spadnie mu przemiana materii :O?

RAsfepN.png
Opublikowano

To tak ,

Cos Drastycznego :

Dziennie czarna kromka z pomidorem lub dwie na obiad i to tyle + 5 /6 litrow wody i codziennie biegasz po kilku dniach bedziesz czul sie bez sil i bedziesz mogl mdlic ale po tygodniu gwarantuje ci 10 kg mniej . Oczywiscie to nie tluszcz tylko pozbedziesz sie wod i pokarmu i innych z organizmu ale jak przez drugi tydzien bedziesz kontrolowal i stopniowo podnosil ilosc jedzenie jak obedzie sie bez jojo to zostanie ci to 10 kg mniej .

Metoda to tragedia dla organizmu ale jak sie chce schudnac to im mniej jedzenie a najwiecej wody a potem nawet bez jedzenia tylko same proteiny i inne shakei i niehc ktos mi mowi o 6 posilkach dziennie i super diecie to <facepalm> .

Ogolnie nie jedz po 6 tez ani nic od rana .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...