Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam się Oskar, mam dla Was serwer do minecrafta. Hmm.. I tutaj pojawia się problem. W naszej drużynie znajduję się klikanaście osób. Budowlańcy itd. Ja szukam osoby która zna się na php html etc, jak i również która całkowicie chce pomóc przy serwerze. Chodzi mi dokładnie o pilnowanie porządku, pisanie newsów. Te osoby oczymają oczywiście rangi Administrator. Ale cóż ja tak mówię.. a Wy nie wiecie nawet co to za maszyna serwer i tak dalej. Otóż serwer nazywa się World of Blocks.

Serwer w tej chwili jest włączony, lecz nie podam Wam ip ponieważ obowiązuje biała lista. Jest to serwer 24/7 i serwer dedykowany. Ram 24 gb / dd4. Procek 12 rdzeniowy. Uczymie dużo ludzi. Moim celem jest aby zagrało przynajmniej 100 graczy. Posiadamy już clienta, szablon www. Teraz pracuje na pluginami i plikami serwerowymi.

Jestem head adminem tego projektu i sam go nie opłacam. Znalazłem wielkodusznego człowieka zwanego sponsorem. Dzięki niemu powstanie wspaniały serwer. Jak już mówiłem szukam ogarniętych osób w tej dziedzinie. Nie obchodzi mnie wiek, lecz logika myślenia. Posiadamy serwer do kontaktu Mumble. Tam ustalam z drużyną wszystkie szczegóły. Jeśli jesteś zainteresowany napisz na komunikator gg : 17731926. Napisz do mnie prywatną wiadomość na forum, lub zwyczajnie zadzwoń na nr. telefonu 788848839. Życzę powodzenia, pamiętajcie że KAŻDY ma szanse. Pozdrowienia.

Zbieram +.

Opublikowano

w sprawach takich jak html - css to tylko do mnie ;) pomoge ci w serwerze i stronie html ;D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):