Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Larose[Pl][Dedyk]

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie to jest hard, a nie żaden 4fun. Jak się nie podoba nie grajcie ech... Gralibyście tylko na takich 1h = 80lv, i full eq, full skile na P i to ma sens? Może tak dla ludzi którzy PVP lubią tylko, ale ten jest hard do expa.

Przejdzmy do rzeczy, serwer bedzie typowy do "gry na lajcie" nie bedzie trzeba sie az tak meczyc, gdyz drop bedzie bardzo wysoki, resp metinow wiekszy, a eq latwe do ulepszenia:)

btw to w zapowiedzi pisałeś, że 95% będzie spolszczone... brak słów..

POZDRO

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brakuje mi tu ros po x20 za 1k yang a ci co mówia ze to hard nie zgodze sie. jest to easy-medium .

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Żałosne jest to ze klikając w witamy w attlelandzie czy jakso tak tracisz militara i dostajesz boja to samo gdy założysz gildie:

-Zbugowana jest misja na truciaka dostałem misje chcialem zrobić teleportłem sie i juz misja zniknela na 4ever!!! a niektórzy maja truciaka właśnie z tej misji zależny jak komu sie uda i to jest żałosne

-nie ma 5 bonu

-fasolki daja tylko 500 a nie 2k....

-tak samo bodzie masakra i tak kosztuja grosze to tak ciezko dac metale??

-W ZAPOWIEDZI NAPISALIŚCIE ZE DT BD TRWALO 10 min gdyz na pietrze z pieczeciami za 1 spotem dropna wszystkie pieczecie co tez jest nie prawda bo dt jest normalnie tak jak wszedzie!!!! to po co obiecywaliscie ???

-jest jeszcze wiele bugow server nie dopracowany!!

Zamiast bawić się w te + czy - lepiej zróbcie coś i pomóżcie :)

http://pajacyk.pl/

http://pustamiska.pl/

TO NIE BOLI!

Opublikowano

ten serwer nie ma broni... a te co ma wgrane do MySQL i SQL są zbugowane i nie widooczne dla Was.

Powtarzam... założyciel Was w chuja robi a Wy sie dajecie... jestem na 100% pewny bo sam miałem te pliki.

A jak widzicie screeny pokazane w prezce nie są robione z gry tylko są skopiowane z którejś z prezentacji.

Dodał teraz tylko barona itp bo tyle może. Jak zaczniecie grać "w nadziei o nowe bronie" to później okaże się że broni nie ma a Wam już będzie szkoda wychodzić bo straciliście dużo czasu, macie eq itp...

Opublikowano

ten serwer nie ma broni... a te co ma wgrane do MySQL i SQL są zbugowane i nie widooczne dla Was.

Powtarzam... założyciel Was w chuja robi a Wy sie dajecie... jestem na 100% pewny bo sam miałem te pliki.

A jak widzicie screeny pokazane w prezce nie są robione z gry tylko są skopiowane z którejś z prezentacji.

Dodał teraz tylko barona itp bo tyle może. Jak zaczniecie grać "w nadziei o nowe bronie" to później okaże się że broni nie ma a Wam już będzie szkoda wychodzić bo straciliście dużo czasu, macie eq itp...

Ktos pisal ze pliki sa kradzione a to widzialem tutaj na MPc a takze na Priv metin w zapowiedzi wiec mysle ze jak 2 osoby to to chyba prawda..

Bugi bugami.. ulpeszaczae nie dropia wgl syfiasty serwer...

% bonu nie ma bo bedzie/jest w IS..

Szczerze wbijanie 58 lvlu zaluje ze to zrobilem..:/

Opublikowano

Ktos pisal ze pliki sa kradzione a to widzialem tutaj na MPc a takze na Priv metin w zapowiedzi wiec mysle ze jak 2 osoby to to chyba prawda..

Bugi bugami.. ulpeszaczae nie dropia wgl syfiasty serwer...

% bonu nie ma bo bedzie/jest w IS..

Szczerze wbijanie 58 lvlu zaluje ze to zrobilem..:/

Ja po prostu wiem jak jest bo sam je miałem.

Niech zmienią pliki a nie stawiają na syfie.

Jak doda inne bronie do tych plików to zamknę swoje oba serwery...

Opublikowano

A tak wogole skoro piszecie że to taki syf, to po co kurwa siedzicie w naszej prezentacji? Sora chłopaki ale spierdalajcie.

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

za prezke 10/10....za server 0/100...porażka totalna exp 400% a 65 wbijasz w 1h...1kk znaim uzbieralem minelo 10min...zal serva szkoda czasu...większosc rzeczy na ss nie ma w grze....hehe szkod poltora godziny na clienta ZAL PL!!!

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

serwer nie dopracowany i wo gule nie opłaca się grac jest 30 % spolszczony serwer a w zapowiedziach było ze jest w pełni spolszczony

Opublikowano

Zobaczyli parę questow po szwabsku i płaczą. Co w szkole robiliście? Będzie to poprawione spokojnie. A w atlancie? Weź wiecej niż 1 moba to zobaczysz, że leci.

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

Server porazka gm nic nie robi mialy byc ch2 i ch3 gdzie sa ?? Misji wrecz nie da sie wykonac bo wgl nie jest ustawiony drop zeby orka nigdy wam nie dropna... Launcher i łatka mialo byc i gdzie jest tez nie ma... Hehe pozrdo dla wykonawcy tego servera

Opublikowano

Ludzie z Chunjo nie widzą mobów w piekle. W dt nie dropią kamienie otwarcia tak jak pisze w prezentacji. Quest na 75lvl za którego dostaje się zatruty działa tylko w Jinno i Shinso.

Opublikowano

HAHAHHA TO teraz Kastek dowaliłeś wszystko tak jak na prezentacji?? a gdzie to dt w 10min obiecane?? miało być ze 10min bo na pieczęciach wszystkie z jednego spotu a jest normalnie...

Co do cb to czekam na cb od wczoraj rana i jeszcze na servie nie byleś....

większość graczy ma bojowca zamiast militara i nie maja tych misji np na trute... porażka... to nie fair

obiecałeś w piątek ze w sobotę juz bd militarny i misje każdy bd miał i oczywiście skłamałeś bo co innego....

atlantyda to samo exp masakra gorzej niz w v2

Zamiast bawić się w te + czy - lepiej zróbcie coś i pomóżcie :)

http://pajacyk.pl/

http://pustamiska.pl/

TO NIE BOLI!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...