Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Larose[Pl][Dedyk]

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer taki jak AtlantaMT2

kiedys pisali ze im pliki serwerowe ukradli pozdro i tutaj mamy złodzieja hahahah

80% - Misje po Niemiecku / Angielsku

Misja Startowa - z Serwera Slaris

Dzieci GM

Mam Dla was cos fajnego

-

Zbieram -nusy ! daj -nusika !

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer przereklamowany://// co to ma w ogóle być???????????? pytam się. Ledwo odwiedziłem M1 i bot mnie kika szkoda gadać. Serwer lipa jest robicie prezentacje to piszcie co tak naprawde się na nim znajduje a nie tylko po to zeby ludzi zachęcić. SERWER DNO NIE POLECAM

SERWER Lipny strasznie 1/6

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Tak jak mówiłem.

Kastek obiecywał tyle, że co to ma nie być.

A jest:

•  
  • brak 3 ręki
  • questy po niemiecku
  • rozmowy po niemiecku z NPC
  • itemy po niemiecku
  • wgl wsio po niemiecku

Nie polecam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dodałem skan mozna pobierac

Juz zrobiles ty i jeszcze jeden launchery. Ale ja juz i tak klienta pobrałem.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

mam juz 60% klijenta mam nadzieje że server mnie nie zawiedzie i prosze o dodanie 6 bonu i jakichs mapek nowych i moobow

zbyt duża

Opublikowano

staty do 90... nie wysililiście się zbytnio... serwer jakich masa i na plikach na których jest prawie każdy. A co do niby tych broni... to mnie rozbawiłeś... na tych plikach jest 37 broni i wszystkie są zbugowane i niewidoczne na cliencie. Nawet jak zdołacie z edytować clienta to bronie beda zbugowane.

Jedyne bronie które nie są zbugowane (ale trzeba ustawić demage ręcznie...) są barona itp...

Na tym plikach padło już kilka privów. Zobaczymy jak wam pójdzie.

Opublikowano

Hooltras, mogli odbugować. Nie grasz nie wiesz jak jest więc wiesz...

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

Opublikowano

Tak jak mówiłem.

Kastek obiecywał tyle, że co to ma nie być.

A jest:

•  
  • brak 3 ręki
  • questy po niemiecku
  • rozmowy po niemiecku z NPC
  • itemy po niemiecku
  • wgl wsio po niemiecku

Nie polecam.

Ja tam nie wiem ale po niemiecku to ty chyba masz klienta =)

3 reka jest- u handlary

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

A Metin2Game się zabezpieczyło przed haxami i to się nazywa serwer ( Pro serwer) . Tutaj to poprostu szkoda gadać, wy się zajmujecie coś w ogóle tym serwem??? czy jest tylko dla celów zarobkowych????

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja również sciągnąłem klienta ze strony i też mam 40% to questy po niemiecku, kilku NPC po niemiecku, kilka broni po niemiecku itp... Dopracujcie klienta i dopiero serwer otwierajcie. Taka jest moja rada

Opublikowano

A Metin2Game się zabezpieczyło przed haxami i to się nazywa serwer ( Pro serwer) . Tutaj to poprostu szkoda gadać, wy się zajmujecie coś w ogóle tym serwem??? czy jest tylko dla celów zarobkowych????

Ty jestes glupi, marudzisz a pewnie bys mysqla nie umial na serwerze zainstalowac a co dopiero postawic sv:)

I do tych co sie im cos nie podoba:

Duzo osob wymysla tu glupoty o serwerze, prosze sobie je darowac zwlaszcza te nie prawdziwe- serwer zgadza sie w zupelnosci z tym co jest w prezentacji, jedynie tam jeszcze pare rzeczy moze nie spolszczonych ale to minimalnie ich tylko =)

Zapraszam do gry- u kowala mozecie sobie sprawdzic ile graczy online jest:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

No ladnie ;] za 9 min klient sie zciagnie . [[[][[ PREDKOSC pobierania : 1010,4 KB/s ]][]]

Wbije do Jinno albo Shinsoo ;p

Nick : IceDeity

@EDIT

Wbijam do Jinno ;] 4ever . !

Zostałeś polaczony z serverem i 0 reakcji

Blad polaczenia ...

pytam sie .. WHY ?!

.." Masz w sobie , masz w sobie tą moc ! mam w sobie , mam w sobie tą moc ! ta moc jest jak zakazany owoooc ! .."

Opublikowano

Bez tych 200% expa na poczatku bylo strasznie trudno wbijac lvl

Jezeli raty maja 400 to ja jestem ksiezniczka bona.

Raty maja max 50 a yangi maja 20.To jest duzy hard.

sstwc.jpg

Opublikowano

Lipny server, jak wyżej pisali... prawie all niemieckie ;/ pograłby sobie, ale server dupa :<

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Ludzie to jest hard, a nie żaden 4fun. Jak się nie podoba nie grajcie ech... Gralibyście tylko na takich 1h = 80lv, i full eq, full skile na P i to ma sens? Może tak dla ludzi którzy PVP lubią tylko, ale ten jest hard do expa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...