Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The E.N.D

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dzigga Tak jestem pewien : ). Pewnie jest do czasu aż temat wyląduje w koszu:)

Jako jeden z nielicznych potrafiłem zjechać każdego z głównego konta, nie srałem i nie robiłem multi, jak mi się coś nie podobało.

Opublikowano

@Wiesz może Cię nie znam hmm to co teraz napisałeś do dobrze . Ale Twoje zachowanie w tym temacie to ech ...

Mam wyłożone.

Opublikowano

"Lord Makin- najlepszy administrator jaki jest na forum. Pogadać z nim można na loozie i nie odpier*ala mu jak niektórym ^^."

To mnie najbardziej rozkurwiło, weź wykurwiaj z tym jebanym pozerem, jebie warny za nic jak pojebany, dzieciak dostał admina za ojebanie pały he@d adminowi. I teraz najlepsze jeszcze tu jesteś a miałeś wykurwiać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ pejakk Wiesz ja mam GG lorda ... I jakoś nie zauważyłem żeby to był dzieciak a pogadać można z nim naprawdę bardzo przyjemnie, a warna jak nie zasłużysz to nie dostaniesz ...

notoacta250.png

Opublikowano

@ pejakk Wiesz ja mam GG lorda ... I jakoś nie zauważyłem żeby to był dzieciak a pogadać można z nim naprawdę bardzo przyjemnie, a warna jak nie zasłużysz to nie dostaniesz ...

A chuj mnie obchodzi co tam od niego masz, weź jeszcze mu majtki podpierdol i powiedz, że zajebiste. Nie zasłużyłem, dostałem. Jeszcze pipka udaje, że nie widzi PW, hehe śmieszy mnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...