Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The E.N.D

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up2 jesteś idiota czy Cie rodzice nie kochają?

@ Up- jezeli on jest nikim posiadając nagrode mpc media team to ty jestes mniej niz zero z 34 postami i małym stażem na forum.

Jest mi strasznie przykro ,że odchodzisz miedzy innymi dlatego ,że fajnie było patrzeć na Twoje prace w FA, czytać Twoje komentarze, ucząc sie a Twoich tutkach.

Bedzie tak pusto w tamtym dziale..

Nie wiem co sprawiło ,że odchodzisz ale mam skromna nadzieje ,że jednak zmienisz zdanie.

Opublikowano

@2,3up zamknij się ...

Nie znasz człowieka. Szkoda, że odchodzi z mpc forum . Mimo że on pewnie mnie nie pamięta ja go pamiętam bardzo dobrze . Naprawdę spoko człowiek !. Jeden z przyjaźniejszych na tym forum :). Thx za wszystko co zrobiłeś dla forum i powodzenia w życiu osobistym ! :)

notoacta250.png

Opublikowano

@2up zamknij się ...

Nie znasz człowieka. Szkoda, że odchodzi z mpc forum . Mimo że on pewnie mnie nie pamięta ja go pamiętam bardzo dobrze . Naprawdę spoko człowiek !. Jeden z przyjaźniejszych na tym forum :). Thx za wszystko co zrobiłeś dla forum i powodzenia w życiu osobistym ! :)

Jest randomem jakich wielu i gówno zrobił.

Opublikowano

Miło mi, że nawet Mateq wbił i napisał posta- jeśli Cię ten temat nic nie obchodzi to po co piszesz?

@pejjak

spierdalaj.gif

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Szkoda że wybywasz :/

Dziekuję m.in za czas poświęcony na wykonanie dla mnie sygny

Pozdrawiam i trzym się

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@dzigga ta kurwa a Ty co zrobiłeś w swoich 36 postach WIELKIE GÓWNO . Dopierdalać tylko umiesz ? ! Znasz człowieka ? NIE ?! Ja znam, i jak byś nie widział nie na darmo ma swoją rangę ! KRETYNIE !

notoacta250.png

Opublikowano

Aha. Proszę nie usuwać tematu, jeśli łaska. Wszystkie warny, jakie macie za przeproszeniem wjebać osobom piszącym w temacie proszę na moje konto <3 .

@edit

Widzę, że Mateq pisze... ;d

@edit2

napisał...

Rzuć swoim słynnym wykurwiaj i się pożegnajmy raz na zawsze... Poza tym nie czas na forum, lecz czyny się liczą... -.-

@edit3

Bez zbędnego spamu w next postach- dzięki wszystkim, którzy Mnie znają za ciepłe słowa i za te "zimne" ;).

W ogóle nie żałuję czasu jaki poświęciłem dla Was :).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

@dzigga ta kurwa a Ty co zrobiłeś w swoich 36 postach WIELKIE GÓWNO . Dopierdalać tylko umiesz ? ! Znasz człowieka ? NIE ?! Ja znam, i jak byś nie widział nie na darmo ma swoją rangę ! KRETYNIE !

Całość postów 2568 (1,99 na dzień)

Rejestracja wto, 18 wrz 07

Numer użytkownika 4

Jeszcze poflejmujmy.

@up

Więcej czasu, więcej czynów, szkoda, że jesteś tu tak krótko i gówno wiesz.

Opublikowano

@Dzigga napisz posta z tego konta to pogadamy pozdro ! : ) C+V rlz ; ]

Przykro mi, mam tam perma. :)

Mam ci napisać z mojego gg, które może potwierdzić multum osób czy może ze steama, lastfm, wykopu, darkwarezu, whatpulse?

Opublikowano

Baj Lenny <3.

@slawek

Nie warto się z nim kłócić- z idiotą nie wygrasz. Nie napisze On Ci z tamtego konta, bo dostał bana.

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

@Red bo mnie wkurwia taki człowiek . Jakby odchodził których z Global mod albo Admin i napisał o tym Kokosz to by już nie pisał wypierdalaj ... Tobie też należy się szacunek bo jesteś normalnym ludzkim człowiekiem : ) I zrobiłeś sporo dobrego dla forum : )

notoacta250.png

Opublikowano

Jakby odchodził których z Global mod albo Admin i napisał o tym Kokosz to by już nie pisał wypierdalaj ...

Jesteś pewien?

@2up

Co ciekawe dalej tu jest. Beka w chuj, takie wasze jebane odchodzenie.

Gość Wypizgaż
Opublikowano

@Wypizgaż A Tobie o co chodzi ... Jebane pijawki ;s

Jebal to Cie pies w dupe.

Opublikowano

Kurwa, jak założę taki temat to też będziecie mnie opłakiwać? Chuj mnie obchodzi, że jakiś random obchodzi, i wali mi co zrobił. Nikt Cie nie trzyma kurwa, co jakieś cyrki odpierdalasz, chcesz to wypierdalaj jasno postawiłem sprawę w pierwszym poście, nie musisz pierdolnięcia robić, że wypierdalasz z forum. nara.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...