Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Odyseusz Combat Arms Eu Chams

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami w trakcie gry gra się po prostu wyłącza, wie ktoś o co może chodzić? Mam XP.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano
Dużo błędów jest w tym pliku' date=' jak coś robisz to zrób to porządnie ![/quote'] Normalnie nie mogłem sie powstrymac od śmiechu... Jakich błedów kidku tam sie dopatrzyłes? Po drugie to mowisz jak cracker jakis ... wytrzyj mleko lepiej z wargi.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Normalnie nie mogłem sie powstrymac od śmiechu... Jakich błedów kidku tam sie dopatrzyłes? Po drugie to mowisz jak cracker jakis ... wytrzyj mleko lepiej z wargi.

pijawki czesto tak maja (nikogo nie dyskryminuje ^^) nie zwracaj uwagi na niego 6 postow....a haczek nawet nice

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wszystkim działa a mi gra się crashuje?

Może coś robię źle?

Na jakich systemach odpalacie moda, i czy komuś na XP to działa?

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Mi na XP SP3 działa bardzo ładnie. W dodatku jesli masz 7 albo viste to radziłbym przesiądz sie na tes system z uwagi na mniejsza wykrywalnosc przez HS. A jeśli masz x64 bity to juz luxus. Najwieksza wykrywalnosc hackow przez HS jest na XP. Ale to zależy też od bypassa. Brakuje mi jednego adresu do DIP'a aby moj bypass był niezniszczalny przez HS. Szukam... jesli znajde to opublikuje wam TeleKilla.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Wszystkim działa a mi gra się crashuje?

Może coś robię źle?

Na jakich systemach odpalacie moda, i czy komuś na XP to działa?

Ściągnij c++ i .net framework 4.0

Opublikowano

Ściągnij c++ i .net framework 4.0

Zrobiłem i nadal to samo.

sygnanampc2.png

Opublikowano

Tak jak Ci napisałem na PW moze innym tez pomoże wykasuj zawartośc folderu :

C:\******\Combat Arms EU\HShield\Update\patch\39

logoy.jpg

Opublikowano

minimalnie lagguje .

aha mam jeszcze jeden problem , tak ok po 30 min gry się C.A wyłączył

co może być problemem ?

C++ NF4.0 Antywirus Zapora .

Jeżeli innym działa to problem leży właśnie w tym .

9368_gold.png

Opublikowano

Podobno detected ...

Proszę o potwierdzenie - bo jak tak to zamykam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Injection failed ! A robię według instrukcji, więc...

110y8bb.png

DAJ MINUSA ;-)

(Palca Ci to nie urwie. :D)

ogien997

Lvl 16

14769 kill

7538 death

raty 1.96

mam3gram

Lvl 4

1058 kill

434 death

raty 2.18

~WarrocK~

Opublikowano

Czyli Detected.

Zamykam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...