Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Odyseusz Combat Arms Eu Chams

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś chciałbym Wam zaprezentowac CHAMSY do Combat ARMS mojej produkcji. Jako iż tworze Cheaty do WarRock'a postanowiłem przez wzgląd, iż Combat Arms jest chroniony przes HackShield'a, napisac chamsy również dla tej gry. Bypass do CA_EU rózni sie od bypass'a do WarRocka jednakze adresy HS mozna szybko znaleśc.

CHAMSY ŁADOWANE SĄ AUTOMATYCZNIE, TEN HACK NIE MA MENU WIEC PROSZE NIE PISAC JAK JE WŁACZYĆ

Instrukcja obsługi:

1.Odpalamy C++_InjectorCA.exe

2.Wpisujemy nazwe naszego procesu CA: Engine.exe

3.Naciskamy ENTER

4.Wpisujemy nazwe naszej DLL : svchost4ca.dll

5.Naciskamy ENTER

6.Gdy pojawi sie Waiting for process... odpalamy CombatArms.

7.Gdy pojawi sie Injection Succesed zamykamy C++_InjectorCA.exe

HAVE FUN !!!

odyschamsca.jpg

odyshackca.jpg

DOWNLOAD:

http://www.speedyshare.com/files/27708598/OdysCHAMS_CA.rar

DOWNLOAD ver. GREEN

http://www.speedyshare.com/files/27719672/OdysCHAMS_CA.rar

VirusSCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e1c6a84df4bd84e76838d7ee5ff5b2847ab38abe715ce0eec26525cddc50356b-1301593664

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Brawo brawo tylko że od tego mamy dzial modyfikacje

http://www.mpcforum.pl/forum/227-modyfikacje/

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie wiedziałem o tym. Następnym razem uwzględnie to podczas pisanie hacka.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Po włączeniu mapy i oddaniu strzału gra się wyłącza...

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

chujowo że broń się rozsypuje.

@down

cry meh a river

to forum o hackach, więc jak się nie podoba to wypierdalaj

Opublikowano

Kolejne dzieci haków to ściagną i będą płakał "I dont hack ", "Why im banned" , "Im banned for nothing" etc. Nauczcie się grać bez haków.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Ten hack to wersja alfa. Podajcie co sie wam dzieje podczas uruchomienia gry i jaki macie system : XP,Vista,7 i czy 32x,64x to wazne.

Moj injector w downloadzie jest dla systemów 32 bitowych.

logoy.jpg

Opublikowano

dam wam jeszcze zielony kolorek chamsów dodatkowo.

logoy.jpg

Opublikowano

A sry nawet nie skapnalem sie ze to hack a nie mod..... No to sry ^^ i oczywiscie dzial dobry

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A tak ogólnie to wg mnie powinieneś się zgadać z muter81 - to też polski hacker. Ostatnio zrobił dla MPC haczka to może razem zdziałacie więcej ^^

sygnatura_old.png

Opublikowano

Hack fajny tylko, że temat powinien być zamknięty za nie wstawienie przed tematem [Hack]

Omek gdzie jesteś moje tematy zawsze za takie coś zamykałeś :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o robienie hacków to do WarRocka robie je juz od 2 lat wiec mam doswiadczenie. Teraz koncze studia niedługo wiec mam mało czasu na pisanie w C ale zawsze cos wrzuce na forum.

logoy.jpg

Opublikowano

Kolejne dzieci haków to ściagną i będą płakał "I dont hack ", "Why im banned" , "Im banned for nothing" etc. Nauczcie się grać bez haków.

Zgadzam się z Tobą

Opublikowano

Dużo błędów jest w tym pliku, jak coś robisz to zrób to porządnie !

Tak, to pokaż mi jakis błąd, albo sam zrób hacka to pogadamy.

Czekam.

Opublikowano

wiekszosc co tutaj jest ( jak niewszytko ) jest z reklama

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP radze nie reklamowac innych for tutaj :)

odys no ladnie :) tez te chamsy zrobilem ale po 10/15min crash to gówna nie bd publikował co z tym vipem?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...