Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie W Internecie

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie żaden serwis nie da kasy za nic. I najprawdopodobniej coś w tym musi być. Bo jak napisałeś ponad milion osób dostało te 50 dolców czyli 150 milionów złoty ? hahaha, nie wierzę ;) To jest zwykły pic na wodę bo nie raz zakładałem jebane konta na stronach Free Money, wejdź w reklame, a gówno dostałem. A sry dostałem rachunek za neta. Ale tak serio, mieli by dać 150 milionów złoty za nic? Śmieszne jak oni dali 150 milionów to zarobili 1mld w co nie wierzę. Pewnie tysiąc osób dostało te swoje 50 dolców a serwis zarobił kilkakrotnie razy więcej niż dał ...

sygnanu.jpg

Opublikowano

@Razzac

Ta jasne, tak mówisz, każdy ma to w dupie, że poker jest nielegalny... Ciekawe jakby policja Ci najechała na chate... pzdr.

ZBIERAM +

Opublikowano

Paaanie,nie wiesz Pan to się nie wypowiadaj.Poker strategy to największy poker affiliate na świecie - chcesz to wejdź i poczytaj na forum.Działają w 19 krajach a ich firma zatrudnia z tego co pamiętam ok 250 osób czy troche więcej.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Weteran
Opublikowano

Razzac olej tych ogarow...

Oni sie nie znaja a sie wypowiadaja.

Tak samo jest u mnie. Zarabiam na Cashfile / SHarecash po 200-600$ miesiecznie , a i tak wiekszosc nie wierzy w to ze wyplacilem widzac nawet dowody wyplat.

To jest zwykły pic na wodę bo nie raz zakładałem jebane konta na stronach Free Money, wejdź w reklame, a gówno dostałem

Sam jestes pic na wode.Zanim sie wezmie za cos najpierw polecam Ci przeczytac co o tym pisza w necie. . .

Nie kazde serwisy sa wyplacalne.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

x12 ja wierzę w to co piszesz bo sam zarabiam przez internet, nie jakieś koksy bo 100-150zł tygodniowo ale zawsze na coś wystarczy.

Na Sharecash nie zarabiam, szczerze to nawet nie umiem :P, za dużo fake'ów już na YT :D

Pozdrawiam.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Osobiscie wole kopać bitcoiny jest to bardzie bezpieczny i stabilny zysk(100zl, czasem nawet 200zl) na tydzien zapraszam do kopania w poolu Polmine

Aby sie to oplacalo trzeba miec karte min radeon 5830/5850 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...