Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie W Internecie

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak poker to poker, widzę mówicie tu dużo o zarobkach i każdy się przechwala ile on to nie zarobił, może pochwalicie się także przegranymi ? nie chce mi się w to wierzyć że ubijacie kilka dolców dziennie a nic nie przegrywacie ? hmm chyba tutaj trafiłem na mistrzów, jak tylko będę miał spowrotem sprawnego neta wezmę lekcje.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Pokerstrategy to naprawdę dobre źródło dorobienia..... razem z kumplem od czasu do czasu znajdziemy kilka osób, na które założymy konta.... i razem mamy z tego jakieś 300$. Jako dodatkowe źródło dochodu świetnie się sprawdza

Pozdrawiam

Edit: W zeszłe wakacje Pokerstrategy sprezentowało mojemu kumplowi nowego xboxa 360.

Opublikowano

hmm pomysl logicznie

np. dzisiaj przegrales $10, a wygrales $20

+$10 na dzien.

To inaczej, przegrałeś 20$ a wygrałeś 10$, jesteś na +ie?

Jutro wygrywasz 30$, nazajutrz 200$ przegrywasz.

Idiotyczny pomysł + nie namawiaj niepełnoletnich, do gry w pokera i podawania fałszywych danych, rodziców.

Trzeba mieć świadomość, że jak byśmy tylko wygrywali TO te drugie osoby -przegrywały, czemu "my" nie jesteśmy tymi drugimi?

wgl. oni tez muszą jakiś % ciągnąć.

Opublikowano

Jak stracisz to tudno - zero zobowiązań.

@x12

sam jesteś lipa :)

@edit

jeden szczegół - na zdanie quizu jest 5 prób a jest on dość trudny więc polecam korzystanie z mojej oferty.Gdy już zrobicie konto bez wpisania mnie jako poleconego z pomocy nici.

pozdr

jeżeli skan dowodu i twoje dane to zero zobowiązań to powodzenia ;)

Opublikowano

Tak jak myślałem,nikt nie uwierzy - Wasza strata.Polecam wbić pokerstrategy.com > forum > blogi i poczytać.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

W takim razie mam pytanie do autora. Każda strona jakoś zarabiać musi. Ta powinna mieć b.duże zarobki skoro jest w stanie prezentować dziennie każdemu po kilka $. Skąd w takim czerpie dochody skoro wszystko tutaj jest "za darmo" ? Nie chce mi się wierzyć że to wszystko nie ma drugiego dna.

f.png

Opublikowano

Tak jak pisałem w pierwszym poście od każdej rozegranej przez nas ręki pobierany jest podatek tzw rake.Pokerstrategy dostaje część tego podatku.Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć.Generalnie wszystko kręci się dzięki tzw fiszom czyli graczom grającym dla przyjemności i zabawy oddającym pieniądze poprzez brak umiejętności gry.

pozdr

\m/ \m/

Opublikowano

W takim razie mam pytanie do autora. Każda strona jakoś zarabiać musi. Ta powinna mieć b.duże zarobki skoro jest w stanie prezentować dziennie każdemu po kilka $. Skąd w takim czerpie dochody skoro wszystko tutaj jest "za darmo" ? Nie chce mi się wierzyć że to wszystko nie ma drugiego dna.

Zostawmy pokera bo to zawsze jest ryzyko.

Co do buxów.

Mam konta na ok 15 buxach. Za każdy link w który kliknę mam od 0.01 do 0.03$. W przeliczeniu na PLN mam ok od 0.03gr do 0,09 gr.

Bux daje nam 1 centa a sam zyskuje od 3 do 5 centów za kliknięcie ( zależnie od reklamowanego serwisu ). Czyli jeżeli na buxie konto ma ok 10.000 osób które dziennie klikają w 30 reklam to jest 30 x 0,05 ( z tych 0,05, 0,01 leci do Ciebie ) to jest $1,50 z czego do Ciebie leci tylko 0,30$.

Co daje im zarobek 10.000 osób x 1,20$ czyli ? $12,000 dziennie. Zarobek nie jest marny. Z tego różne serwisy płacą rózne kwoty za reklamowanie ich.

Your Statistics

# of Website Visits

53,832

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

1,291

# of Referral Website Visits

1,520,963

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

23.49

Balance Information

Account Balance (cashout)

$ 125.5700

Total Amount Paid

$ 100.0000

Oto moje statystyki z pewnego buxa.

Opublikowano

A jakie masz pasy?? xD haha

hmmm...mam jeszcze jeden sposób ale to zrobie do tego inny temat ok 60 miliardów prostszy bo włączasz i nic nie musisz grzebać ;D... kasa ci bije... a wypłata od 30zł...

Propo tego pokera... Jakto ktoś up napisał... Podomach latać ci nie będą i sprawdzać czy grasz w poker...

To jest jedna wielka loteria ;] tak jak z pobieraniem.. znajomy kupił od jakiegoś gościa gry przez internet i jakoś je pobrał czy coś... i go wsypał... policja się pytała czy jakośkupił te gry czy coś tam... on potwierdził to do domu mu wparzyli ;]..

A z pobieraniem jest tak że to jest jedna wielka loteria... Jest około milion pobierać dziennie jak nie więcej ^^ (na pewno więcej xD).

I jak się trafi jakiś numer IP policja może prośić firme taką jak TP,Netia... o udostępnienie adresu domowego do danego IP (nawet jak jest zmienne!!)

Wtedy oni muszą dać bo to jest pewnego rodzaju przestępstwo.. Do pierdla nie pójdziesz ale jakaś jest opłąta..

Chyba że pobrałeś Adobe Photo shop 2 warte ok 2 k zł ;d albo adobe ps 3 warte 3 albo 4 k xD

To raczej nie zapłacisz i do pierdla...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

To nie jest jak z pobieraniem bo jest całkiem bezpieczne.

Podbijam temat bo wróciłem ze szpitala.Sorry wszystkim którym nie odpisałem na gg.Mam jeszcze przejściowe problemy z netem więc moge troche zamulać - sorry.

\m/ \m/

Opublikowano

A czy kasę możemy przesyłać z innego konta ?

A jeśli mam zmienne ip to mogę sobie sam dawać link polecający ?

Bezsens dawać skan dowodu...

Opublikowano

Ja tam wole cashfile, nawrzucam plikow, pobieram je sam z amerykanskeigo ip i jest sporo kasy, przez 2 tygodnie w marcu poswiecalem godzinke dziennie na pobieranie i 750zl juz mam w rekach, oczywiscie w kwietniu musi byc wiecej.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

To jest kłamstwo jak inne sposoby na zarabianie w necie ...

Okradają jak h** Osobiście nie polecam ;)

@EDIT

jakies nupki juz minusy daja ^_^

METALLICA FAN

napisv.jpg

kirk.jpg

Opublikowano

Dlaczego twierdzicie że ktoś tu kogoś okrada? Wszystko jest uczciwe.Zamiast pisać bezsensowne posty prosze o dowody.

pozdrawiam

\m/ \m/

Opublikowano

Według mnie zarabianie przez neta jest bez sensu.. lepiej iść do rodziców po kieszonkowe, roznosić ulotki czy coś w tym stylu.. a po skończeniu 18 lat wziąć się za jakaś porządną robotę

tCGj4L.png

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak zarabianie w internecie? fail

mam puszczonych 8 botów w wowie, i dziennie na mining/herb trzepią golda wartego ~35-45zł

pozostaje przy "nic nie robić a zarobić" :<

Opublikowano

Buxy to strata czasu IMO.Btw jeszcze nikt nie pokusił się o rejestracje.

Może dlatego , że każdy boi się o swój tyłek podając dowód / ew. dowód rodziców ...

Nie wierze , załóżmy w miesiąc zarobiłeś noo powiedzmy 1034 $ , stawiasz max stawkę , jaka tam możliwa (dajmy przykład) stawka max = 1000$ . Oj , przegrywasz , miesiąc w dupe. Zostało Ci 34$ , bierzesz stawkę 30$ , i oj , znowu w dupę ... Aż w końcu poprzez nałóg jesteś na minusie , i założe się , że przyjdzie miły pan z administracji pragnący `uregulować` płatności ...

Zero zobowiązań mówisz ? Nie wierze ...

Opowiedz coś o tym więcej , co to za system (najlepiej na PW) . Czytam takie systemy i tam karzą wpłacić 265 zł na początek , a pierdole wydawanie kasy w ciemno ...

Opublikowano

Polecam przeczytac temat od paczatku.Zero zobowiazan,nic nie musisz wplacac.Widze ze dalsze pisanie chyba nie ma sensu - nikt sie nie pokusil a tylko wywoluje niepotrzebne klutnie.Szkoda.

\m/ \m/

Opublikowano

dowód osobisty zawiera wszystkie informacje o Tobie... jakbyś był pełnoletni i mieszkał sam (tj nie 18 lat po wciąż jakby jesteśmy "dziećmi" w mieszkaniu starszych) to spoko można dawać info i zarabiać... ale tak to nie :|

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...