Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam teraz kompa o właściwościach niżej wymienionych.

AMD Athlon 64 3500+ (2,2ghz) S939

Płyta główna DFI NF4 Infinity

Ledtek Leadtek 6600GT PCI-e (128mb)

Pamięć-2 G DDR(800)

Zasilacz FELL 350

Procek podkręcony na 3,7 ghz !!!

Wymienić kompa czy poczekać jeszcze??

Jak co budżet 2 tysiaki.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jeśli kupisz coś do tego mocniejszego, to zasilacz raczej nie będzie wyrabiał. Ja bym za te 2k zł kupił nowego kompa, albo dozbierał jeszcze troche żeby od razu kupic jakąś mocniejszą karte graf.

Opublikowano

lololol ;((( To ja tu chce sobie kompa za 1k kupić by był spoko a Wy mówicie ze za 2k to crap bedzie :( burżuje xD

Nie no...kompa radze Ci wymienic, sam mam athlona 3500+ 2.2ghz i wiem ze juz troche nie wyrabia (nie wspominam o grach), a co do nowego to zalezy do czego potrzebujesz kompa, jak wczesniej napisałem ja osobiscie chce sobie złożyć kompa za 1k (w sumie to sam procek, mobo,ram i grafa) i mi w zupelnosci wystarczy.

Imo poczekaj z miesiąc z grafą, nvidia ma wydać nowe więc ceny pojda w dół

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
lololol ;((( To ja tu chce sobie kompa za 1k kupić by był spoko a Wy mówicie ze za 2k to crap bedzie sad.gif burżuje xD

Zgodzę się.

Ja potrzebuje kompa do gier typu cs warrock mu rose itp i do robienia grafiki.

Chcę kupić jakiś AMD 4 X GForca 9800 GT 6G RAMU dysk z 1000 G (2 talerzowy) zasilacz 800 W i jakaś dobrą płytę ale nie wiem czy intela nie brać.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

do tego co napisales to nie potrzebujesz takiego kompa ^^ 6gb ramu do cs,wr,mu ? kup jakiegos 2 rdzeniowca, 9800gts, 2gb ram juz masz wiec mozesz do 4 ale jak chcesz, zasilacz 550-600 starczy, plytka to jakas asusa p5** i styka ; d

Opublikowano

UP

HAHAH karte do 2 tysiaków ta i na 17 calach tego nie wykożystam kupię 8600 GT Gcorca dd3 512 i to styknie ale nie wiem jaki procek intel czy amd pamięc to kingston 4 G RAMu dysk 1000 G zasilacz 600W tylko jaki procek i płyte to nie wiem.

Za duża sygnatura.

Opublikowano
UP

HAHAH karte do 2 tysiaków ta i na 17 calach tego nie wykożystam kupię 8600 GT Gcorca dd3 512 i to styknie ale nie wiem jaki procek intel czy amd pamięc to kingston 4 G RAMu dysk 1000 G zasilacz 600W tylko jaki procek i płyte to nie wiem.

Jak dla mnie Intel jest pewniejszy jeśli chodzi o 2 rdzenie ;]

Pamięć 2x1gb/2x2gb OCZ lub Kingstona DDR2 800mhz najlepiej.

Dysk 500GB i zasilacz 450W jakieś lepszej marki wystarczy

O płytę najlepiej spytaj na jakimś komputerowym forum (forumpc.pl czy coś), tam Ci dokładnie doradzą.