Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja gram każdym kogo trzeba ;) oczywiście na rankach, bo na normalach trolling leci.

Ulubione postacie? Ahri, Mordekaiser, Shen, Irelia :)

Gold Member

nvm

Gość Pexior05
Opublikowano

Ja wybieram pod team, więc nie ma konkretnej postaci. Moja ulubiona? hmm.. Może Akali? Rozkur*ia system 1 vs. 1

Opublikowano

Gram wszystkimi postaciami, moje ulubione to: lee sin,janna,lux,leblanc,trynda,caitlynn, master,akali, jax,mordekaiser :P wszyscy ninja :P ogółem mam kupionych ponad 50 postaci, ale gram każdym kto jest potrzebny w teamie

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

GP, Irelia, Nidalee, Mordekaiser, Kennen , Olaf <3

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Pewnie tak napisał bo jest tak napisane w charakterystyce champa. A jest tak napisane tylko dlatego ze jak ma 30% hp to na 0,5 s jest niewidzialna tworzy klona i tyle. Dlatego teoretycznie jest Assasynem ale praktycznie nie jak np. Shaco Akali Twitch czy Evelynn

Po pierwsze nie asasynem tylko assasinem(zabójcą) a po drugie to nie oznacza postaci z niewidką, tylko postacie, które zadają ogromny damage w bardzo krótkim czasie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Akali, Mundo, Irelia, Janna, Lee sin, Mordekaiser, Morgana, Nidalee, Shaco, Swain, Talon, Teemo, Veigar, Viktor, Vladimir, Olaf, Xerath... więcej nie pamiętam ale jeszcze ich jest. Serwer? EUNE. teraz zmieniam albo robie nowe konto i ide na EUW albo NA.

właśnie lepiej. NA czy EUW? ;p

@Riddick08

Gdzie ty widzisz takie staty? xD

Jedyne dobre staty morderem to miałęś jak ja nim grałem... A Veigar to Jara grał ;o... Nocem też takich statów ni masz .. Ty oszukisto ;]

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Xin Zhao, najlepsza postać w LoL, według mnie na dzień dzisiejszy. :)

57 minuta meczu - 52 l 6 l 25

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Xin Zhao, najlepsza postać w LoL, według mnie na dzień dzisiejszy. :)

57 minuta meczu - 52 l 6 l 25

Po prostu z noobami grałeś.

Ostatnio gram Jaxem,Veigarem,Xinem

fjlw0o.jpg

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...