Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwielbiam grac: Trynda, schaco(pod ap bo ap rozpierdala tj. sztylet, jacki i ulti ;)) i vladkiem ;) (mam jeszcze ryze)

Opublikowano

hmm ashe jest spoko, 17/3/12 to dobre staty :D

Ashe może iść dobrze mając minimalne umiejętności w tej grze, w przeciwieństwie do postaci wymagających ciekawych comb i zagrań. Jak widzę jestem jedyny, z dumą powiem ze poza Tryndamere gram LeBlanc który jest ciężkim ale i świetnym assasinem.

Opublikowano

Ja gram :

Blitzcrank

Heimerdinger

Shaco

Ashe

i

Tryndkiem :)

PS.Mój nick na EU : piotroszko

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ja Gram Alistarem (Tank) oraz Soną (Support,Mage)

US 28 LVL

P.S.

Jak Macie Dobry Build na Alistara to Pisać na Priv. (Tylko nie chce z MobaFire bo przeszukałem juz wszystkie)

Opublikowano

Ja teraz przerzuciłem się na Ashe i Nidalee. Planuje kupić Nidalee fakt że jest ciężką postacią ale dobrze mi sie nią gra. Potrafi wyjść z bardzo ciężkich sytuacji.. I Rammusa też kupie też się nim przyjemnie gra. Jeśli macie jakieś porady dotyczące Nidalee proszę pisać :) z chęcią dowiem się nowych rzeczy. Wasze opinie, buildy ect.

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

a ja z kolei nakurwiam akali ;o

LoczarD'ku, co do Nidalee, postać wyśmienita, 7 skilli , map control (pułapki), piękny przelicznik na healu.

Build raczej AP + troszkę survi i zamiatasz ;D

Opublikowano

Hmm ciekawy temat :) ja gram na US 30 lvl (550 wins :D) z reguły jak chcę wygrać gre to biorę oczywiście poppy :) na 18 lvlu z Q bije około 1500 ^^

Jak chcę sie pobawić to raczej akali bądź warwik. Ale ogólnie to gram każdym po trochu. Teraz chcę obadać jakis fajny build pod Mastera YI on jest takim op że to koniec ^^

Spearow

Opublikowano

Też się wypowiem:

-Evelynn staty najlepsze- 37-7-8

-Teemo ---------||------------ 15-4-1

-Cho'Gath ----------||-------- !!!10-0-5!!!

Evelynn to mój main ale chyba zmienie sie na Cho ciekawsza gra:) .

PS.

Katarina i Ashe są najsmaczniejsze na surowo . :D

Opublikowano

ja gram twisted fate (karciarz) on jest po prostu boski moje najlepsze staty nim to 43:3:5 i jesli sie umie grac moga byc nawet wieksze ;p

noi oczywiscie nunu jak sie ma 5.5k hp to nie do ubicia ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...