Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod (Dh) I Ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

z góry przepraszam, jeśli był taki już temat, ale nie znalazłem... no to przejdzmy do mojego pytania

mam 2 metiny:

na dysku D: normalny, czysty bez żadnych haków.

na dyskuE:metin z kamer modem + dh i tą postacią kradne non stop...

i tu się nasuwa moje pytanie czy mogę dostać ban na główną postać ??? nie zakładam nią pt, handel to tylko z "ziemi itemy podnosze"

oczywiście za pomoc daje + czy -, jak kto woli

Zbieram minusy

Opublikowano

Raczej niedostaniesz ale proszę cię żebyś niekradła bo mnie ktoś okradł na s 19 ŻAL wira ukradł :/

x

Opublikowano

Ja kradłem na Deimos, moze to ja :D

@

Tak, jezeli twoje konta zostały zarejestrowane wszystkie na [email protected] to wszystkie dostają bana

jeżeli masz inne konta np na [email protected] one nie dostają bana, bo to jest nie zgodne z regulaminem. Ponieważ twój brat na przykład może grac, bez czitów i ma bana ? ech.

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za udzielanie mi odpowiedzi...

jak dostane banika to tylko na IP, w co sądzę, że nie będzie... ^^ bo na jakiej podstawie..:DD pamiętam jak nieraz grało sie na dmg ninja chmurka w trudnym lochu i gm nieraz mnie przyłapał i tylko ban na posać ip nic... myślę, że można na luzie kraść i nie będę sie obawiać o bana

Myślę że można zamknąć temacik.

Zbieram minusy

Opublikowano

ja dzisiaj troszke kamieni "nadropilem" z eventu, pd, szkat itp :) jako "bot" latalem po miescie z ghostem :).... gm sie skapnal, i mnie przeteleportowal do siebie, nawet sie do mnie nie odezwal ;] moze dlatego ze mialem "nick bota" :-) bana tez jak narazie nie dostalem

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...