Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyceny Kont

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że pewnie bedzie ban że nie na temat ale musze bo napinka _K4R0LiN4_2 tymi słowami

Sama elita/tylko nx CPT+ więc nie pieprz głupot bo ty nigdy się do elity nie załapiesz ..
mnie wku... wiec powiem tak:

I nawet nie mów bo i tak się nie ujawnie kim jestem ...

na tym drugim ss nie zamazałeś ign panie L3xXuSeK

SLR tez znam! Często z nim gram i planuję dojście do jego clanu co narazie jest niemożliwe 

jedyne gdzie możesz dojsc to lista zbanowanych za ten zapomniany raport który zaraz pewnie ktos odkopie

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up 3 dni od postów.

od teraz nie żartuję, serio będę dawał permy za spam w tym temacie, koniec pierdolenia się.

@Zav,

widzisz... 3 dni na posty to dla nich za mało.

Opublikowano

nie chce nic mowic ale to chyba nie miejsce na takie tematy (odpowiedzi) tylko na wycene kont jak chcecie sie poklucic to zapraszam byscie pogadali sb na priv a ja mam takie pytanie co do wyceny

kumpel nie gra i sie pyta z czystej ciekawosci (ze smiechu) ile warte jest konto:

ssg 2 puste zero permow tylko plecak za lvl ale w inboxie m 32 (ten co ogien jest zapomnailem nazwe) i minigun obie bronie po 30 dni

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...