Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyceny Kont

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie wystarczy ,że zrobi Ci teraz ss i na allegro i poproszę kolegę EPE o ss z gry to z kontem możesz się przegnać tak jak ja ze swoim .. ale nie jestem takim chamskim 15latkiem aby coś takiego zrobić jak wszystkie duże nobskie level powyżej CPT którzy o wszystko płaczą i banują każdego którego im się nie podoba.

a jeśli chodzi o bana to nawet nie wież jak łatwo można go dostać np.: PlatinumBox- dostał bana za acc sell tylko dlatego ,że sobie dla jaj napisał w menu

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole hahahahahaha kurwa dzieci nie wiecie to japa. Sprawdźcie sobie na forum Nexona raporty jak ktoś zgłaszał ludzi na Allegro i co pisali FM... Kurwa nie wiecie, a wymądrzacie się jakby nie wiem co. Pierw sprawdźcie.

A więc Wam podam odpowiedzi FM'ów w sprawie sprzedaży na Allegro:

"Screenshots from other sites apart Nexon's ones/ErBaz/Combat-Rank cannot be taken as proofs."

A ten wielki Moderator Zavetti czy jak go zwał to widzę naprawdę obeznany hahah widzę mało wiecie o tej grze.

///Tutaj mnie rozbawiłeś. Moge znaleźc ci w kilka minut bany za statystyki powerlewelingu, gdzie były podane staty na erbazcastats, jak i bany na polakach za konta na allegro. To żadna filozofia. Wiesz, nexon mówi co innego, że przeglądają tylko folder CA a nie cały dysk, a mało to było banów za haxy do innych gier? Forum Moderator to zaufana osoba, jednak od banowania i tego typu spraw są dziesiątki adminów, o których mało kto słyszał. I jakoś mi się nie chce wierzyc, że mają ewidentnego ss'a z ebaya czy allegro, z nickiem, kd i treścią 'sprzedam', z raportem na forum, to nie dostanie się bana.

widzę mało wiecie o tej grze.

Widze, że wiesz wszysko. To napisz mi prosze cheata z opk, skoro taki weteran z ciebie.

Opublikowano

najlepiej posiadac jak paru ludzi z CA filmik mowiacy o calej histori jak AlterEgo- (dawny Koles93) sprzedaje konto :)

od momentu jak rozmawial z pewna osoba na gg pozniej wszedl na CA zagral jedna gre i do ponownego pisania na gg :)

Koles ostrzegam ze teraz ja moge wiecej niz ty mi zorbiles tym smiesznym raporcikiem na forum :)

kto bardziej zaplacze ? ja tracac CPT3 czy ty tracac Colonela 2

polecam zastanowienie sie niz bezsensowne odpisywanie

sygnayr.png
Opublikowano

Ranga: Capitan 1

KDR: 1,41

Ranga NX:Brozne

Ilość NX: 40

Ilość GP: 15k

Permy: G36e, Maska z eventu, Rzeczy wynikacjace z lvl.

Dodatkowe informacje: Postac posiada okolo 100 gp/exp passow 40%, okolo 20 100%. Postac jest zadbana. Nigdy nie byly uzywane hacki.

Opublikowano

Ranga: Capitan 1

KDR: 1,41

Ranga NX:Brozne

Ilość NX: 40

Ilość GP: 15k

Permy: G36e, Maska z eventu, Rzeczy wynikacjace z lvl.

Dodatkowe informacje: Postac posiada okolo 100 gp/exp passow 40%, okolo 20 100%. Postac jest zadbana. Nigdy nie byly uzywane hacki.

Prawie nic nie ma tylko lvl okolo 90-100zł

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Ranga: LIEUTENANT COLONEL II

KDR: 1,58

Ranga NX: Gold

Ilość NX: 1543

Ilość GP: 370k

Permy: FAMAS G2, P90TR, M416 CQB, M4Super90, K5SD, G36E, L96A1, RZECZY WYNIKAJACE Z LVL'U

Dodatkowe informacje: Postac posiada wiele zeczy na 30 dni w inbox, Elite Shemagh na około 1000dni

Opublikowano

Permy: FAMAS G2, P90TR, M416 CQB, M4Super90, K5SD, G36E, L96A1, RZECZY WYNIKAJACE Z LVL'U

Dodatkowe informacje: Postac posiada wiele zeczy na 30 dni w inbox, Elite Shemagh na około 1000dni

Huh ładne konto (te permy). Powinieneś wycisnać jakieś 250-350 zł

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Huh ładne konto (te permy). Powinieneś wycisnać jakieś 250-350 zł

Oj chyba nie co tak malo za LTC 2

Opublikowano

Oj chyba nie co tak malo za LTC 2

ta ma racie trochę za mało myślę ,że konto o 350 450 zł co ja pisze sorki edit@

Opublikowano

Ranga: Capitan 1 KDR: 1,41Ranga NX:BrozneIlość NX: 40Ilość GP: 15kPermy: G36e, Maska z eventu, Rzeczy wynikacjace z lvl.Dodatkowe informacje: Postac posiada okolo 100 gp/exp passow 40%, okolo 20 100%. Postac jest zadbana. Nigdy nie byly uzywane hacki.

za range to 100 zl

Ranga: LIEUTENANT COLONEL IIKDR: 1,58Ranga NX: GoldIlość NX: 1543Ilość GP: 370kPermy: FAMAS G2, P90TR, M416 CQB, M4Super90, K5SD, G36E, L96A1, RZECZY WYNIKAJACE Z LVL'UDodatkowe informacje: Postac posiada wiele zeczy na 30 dni w inbox, Elite Shemagh na około 1000dni

200-300

Opublikowano

ok 400 zł ;)

ludzie czy was pogięło ? 200-300 zł?? za srebnego majora? nie bądźcie śmieszni ;) i zobaczcie jakie permy -.-

bez youtuba

Opublikowano

Ranga: 2LT 3

KDR: 1,09

Ranga NX: Bronze

Ilość NX: 55

Ilość GP: 30k

Permy: MK48 CAMO

Dodatkowe informacje: Jest kilka itemów za nx w inboxie nic wartościowego.

Opublikowano

@ Rond myślę ,że ze 80zł

kd takie sobie

ranga nx wchodzisz

ranga 2lt3 spec jest za gp

jak byś dozbierał GP to może byś miał więcej kasy o te 20zł

Pytanie na ile byście wycenili to konto ?

http://allegro.pl/konto-combat-arms-1lt4-bogaty-inbox-permy-i1728404410.html

Opublikowano

Ranga: 2LT z 3

KDR: 1.74

Ranga NX: Silver

Ilość NX: 323

Ilość GP: 61,679

Permy: g36e, l96a1, p90tr, m416 CQB

Inbox: Sickle - 7 D, Comm Cap - D, MG42 - 7D, Skull Mask ( Silver ) - 7D, FG-1 Fire Mask - 1D, Pilot Helmet - 7D, Baron - 3D

Dodatkowe informacje: Konto chce sprzedać za pare dni pojawi sie na allegro. Chce sie dowiedzieć ile byście za nie dali. Na koncie jest też 32SW2 - 45 D, RPG - 16 D, Bonus GP Pass (100%) na 102 gry

konan125.png
Opublikowano

102 gry lub wyjścia xD

ja bym dal za to konto z tak 200zl może 220 ale nie wiem zobacz też inne wypowiedzi użytkowników

Opublikowano

2LT4

1.10 KD słabe wiem ale to przez picie piwa w sobotę

inboks zawalony itemkami

baron na 30 broń oczywiscie niebende tu wymieniał ale jest w chuj

permy CQB Valkiria P90tr PP-19 MOD AK L96A1 G36E

GP

ok 150000

Ranga NX Gold

(sory że tak chaotycznie ale doiero wruciłem z imprezy :) ) ze 60 pasów 100 exp i 130 pasów 100% gp i 1000 ponad pasów 25% EXP

a jeszcze dodam że w inboxie laight vest na 60 mejd na 90

Opublikowano

serrio no nie załamuj mnie az tak zle gorsze konta wystawiaja po 200z

dosc duzo gp aby sobie poszalec specem i tymi duperelami :Dpermy tez złe???!!

Opublikowano

Ranga: 2LT z 3

KDR: 1.74

Ranga NX: Silver

Ilość NX: 323

Ilość GP: 61,679

Permy: g36e, l96a1, p90tr, m416 CQB

Inbox: Sickle - 7 D, Comm Cap - D, MG42 - 7D, Skull Mask ( Silver ) - 7D, FG-1 Fire Mask - 1D, Pilot Helmet - 7D, Baron - 3D

Dodatkowe informacje: Konto chce sprzedać za pare dni pojawi sie na allegro. Chce sie dowiedzieć ile byście za nie dali. Na koncie jest też 32SW2 - 45 D, RPG - 16 D, Bonus GP Pass (100%) na 102 gry

Wiem ze to już pisałem ale tylko jedna osoba mi odpisała. A chce więcej opinii kto i ile by dał.

konan125.png
Opublikowano

SIema chcem sie pozbyc tego konta :P jak najszybciej to mozliwe :PRanga:2lt4 (20%) Kd:1.44Permy: m416cqb, m4a1 cqbr,g36e, pp19 mod Gp: 270kNx:300 xD ranga bronze zaraz silverjakieś śmieci w inbox. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tyle B) ktoś chetny pisac na PW.(jeżeli cena bedzie rozsadna sprzedam najpozniej jutro)

ok gp dużo

Permy:

CBQ low broń

M4A1 CBR-wylosowales

g36e gp

PP-Mod najlepszy perm z tych co masz

Gp+PP-mod+ranga=180max

Ranga: 2LT z 3KDR: 1.74Ranga NX: SilverIlość NX: 323Ilość GP: 61,679Permy: g36e, l96a1, p90tr, m416 CQBInbox: Sickle - 7 D, Comm Cap - D, MG42 - 7D, Skull Mask ( Silver ) - 7D, FG-1 Fire Mask - 1D, Pilot Helmet - 7D, Baron - 3DDodatkowe informacje: Konto chce sprzedać za pare dni pojawi sie na allegro. Chce sie dowiedzieć ile byście za nie dali. Na koncie jest też 32SW2 - 45 D, RPG - 16 D, Bonus GP Pass (100%) na 102 gry Wiem ze to już pisałem ale tylko jedna osoba mi odpisała. A chce więcej opinii kto i ile by dał.

wnioskuje po permach,gp ranga że konto jest warte 130-160

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...