Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clash [Dedyk]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest fajny, szybko się nie znudzi, szkoda tylko, że nie zdążyłem za długo pograć, bo padła stronka i serwer... Mam nadzieje, że bedzie to naprawione jak najszybciej.

PS. Nie znam się na tym, ale chyba przy dedyku takie coś nie powinno mieć miejsca...

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak inne , ale gram mam juz 67 wojo, raty są wporządku ,

Nie ma lagów i bugów

serwer 8/10

Prezka 7/10

@edit

juz off?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

juz off?

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /usr/local/www/apache22/data/str/config.php on line 7
Nie mozna polaczyc sie z baza danych
Bł?d: Too many connections

Mają jakiś problem z bazą my sql.

"too many conections".

Opublikowano

serwer byl wporzo ale za duzo bugów gm to jakies dzieci i robia se jaja na czacie nie polecam

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Ej mam pytanko dlaczego nie chce mi się włączyć ta stronka? Wklejam linka i mi się wczytuje biała strona nic na niej nie ma, i próbowałem z 3 przeglądarek. Oczywiście chodzi o www.clashmt2.pl

z

Opublikowano

Serwer przyzwoity, aczkolwiek brakuje mi rzeczy w NPC a IS nie skomentuje nawet... Nie licząc neosów którzy nie umieją grać i pomagać innym, exp przeciętny oraz raty takie sobie. Ja tam wole poczekać na Elcardię

dode.png
Opublikowano

Ten Serwer To Gów no 3 raz usunęli postać grałem za każdym razem 100 % wysyłki i tu co ? Konto nie istnieje.

Gm? odkryłem ze ludzie bugują powiedziałem mu to a on co ? Mnie zbanował twierdząc ze też używałem .

Przed Chwilą gram expie z trudnością a tu co ? Konto Nie istnieje .

PODSUMOWUJĄC Nie Polecam

Trzymajcie sie z daleka Bo i tak będzie cofka ;d

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

dokładnie nie wiadomo czy ten serwer tylko dla łacha czy na powage nie polecam jeszcze raz

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...